موقعی که با زهرا توی انجمن صحبت میکنه اینتر نتش قطع بشه
دوست دارم همین الان بگم که ایشون ALIARASH2012 هستش
In the name of god
[quote][div][b]1380a1380[/b][/div][div]موقعی که با زهرا توی انجمن صحبت میکنه اینتر نتش قطع بشه :lol:[/div][/quote]
:|
دوست دارم همین الان بگم که ایشون ALIARASH2012 هستش :twisted::twisted::twisted::twisted:
اینو که عالم و آدم میدونستن
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]1380a1380[/b][/div][div]موقعی که با زهرا توی انجمن صحبت میکنه اینتر نتش قطع بشه :lol:[/div][/quote]
دوست دارم همین الان بگم که ایشون ALIARASH2012 هستش :twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
اینو که عالم و آدم میدونستن :icon_10:
واقعا ؟؟؟
حیف شد
In the name of god
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]1380a1380[/b][/div][div]موقعی که با زهرا توی انجمن صحبت میکنه اینتر نتش قطع بشه :lol:[/div][/quote]
دوست دارم همین الان بگم که ایشون ALIARASH2012 هستش :twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
اینو که عالم و آدم میدونستن :icon_10:[/div][/quote]
:roll:
واقعا ؟؟؟ :?
حیف شد :(
واقعا ؟؟؟
حیف شد
میدونستن ولی چون سکه یه پولش نکنن به روی خودشون نمی آوردن
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]1380a1380[/b][/div][div]موقعی که با زهرا توی انجمن صحبت میکنه اینتر نتش قطع بشه :lol:[/div][/quote]
اینو که عالم و آدم میدونستن :icon_10:[/div][/quote]
:roll:
واقعا ؟؟؟ :?
حیف شد :([/div][/quote]
میدونستن ولی چون سکه یه پولش نکنن به روی خودشون نمی آوردن :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.