سید محمد مهدی حسینیگومر2سید محمد مهدی حسینیسید محمد مهدی حسینیherkullسلام دوستان.
دوستمون گومر2 در دام افتاد.
قبلا میگفت که بزرگان انقلاب همچون امام خمینی قران خدا و احادیث امامان را تفسیر میکنن تا ما راحتتر فرا بگیریم.
اینطور نیست؟حالا چرا تفسیری بر این 2 ایه ندارن!؟من که نمیدونم.
دوستمون تفسیر تمام ایات و احادیث رو بلدن فقط این دو ایه را بلد نیستن و نخواندن یا شاید اصلا تفسیری وجود ندارد.!!!!!!!
تورو خدا برید یه جا دیگه بحث کنید ... اصلا اگه میخواید بحث کنید بگید تا خودم شخصا براتون یه تاپیک مخصوص بزنم ...
در ضمن گومر جواب سر بالا میده پس بهتره باهاش بحث نکنی ....
رابطه ی من و گومر هم تازه داره خوب میشه و گومر داره دوباره به عرش میرسه ( البته اگه خودش خرابش نکنه ... )
البته در اون موقعیتی که من گومر رو گیر انداختم گومر نمی تونست تفسیری کنه یا اصلا بهتره بگم دیگه هیچ تفسیری وجود نداشت ولی من میخواستم به گومر بگم که ادعایی نکنه که بعدا نتونه اون رو اثبات کنه ... فقط همین نکته ی اخلاقی رو داشت ....
شب خوش ... ( هرکول دلیل این شکلکی که گذاشتم رو میدونه ... )
خخخ اون آیه رو من میتونستم برات تفسیرشو بگم، ولی مثل هرکول هستی،
هرکول میگه بیا و تفسیر این دو آیه رو بگو، با اینکه بلدم ولی نمیگم، تو هم همونجور، تفسیر اون آیه رو هم بلد بودم ولی بهت نگفتم،
بخدا اگر مومن عاقلی از من تقاضای تفسیر 100 آیه کند اینکار را میکنم، اما برای شما وقتم را تلف نمیکنم. در جهلتان گمراه بمانید.
چرت و پرت نگو ... خودت گفتی که بعضی از احادیث نیاز به تفکر ندارن و واضح هستن ..... اون آیه هم که من گفتم جزو همون آسون ها بود و دیگه هیچ تفسیری براش وجود نداشت ... من قصد دشمنی ندارم ولی خودت با اخلاقت داری دشمن تراشی میکنی ...
اون آیه منظور های دیگه ای هم میتونست داشته باشه
دیگه بحثی ندارم؛ منو هر جور دوست دارید حساب کنید، توی دام افتاده؛ عقب نشینی کرده، کم اورده و...
همانطور که گفتم؛ مخالفت جاهل برای من نعمتی است و دوستی و موافقت او عذاب.
والسلام
این مطلب در 1394/06/20 03:47:35 نوشته شده است و در 1394/06/20 03:47:58 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
خورشید دو تا بود آنروز....