جنگ های پادشاهی طلوع فانتزی این بازی الان تو یک سایت دیدم مثل قلعه هست فکر کنم قشنگه راستی بازی روم 2 قشنگه من بازی کردم بازی جنگی مثل قعله ولی قشنگگ تررر
اینی که اول خط گفتی نمیدونم چیه ولی یه بازی بازی کردم خودم و دوستم بهش میگیم جنگ تمدن ها ولی اسم اصلیش طلوع تمدن ها هست ....
خیلی باح حاله ...
دیدم بازیش رو این بازی هم گفتم اسمش رو سرچ کن میاد فکر کنم بازی حدیدی هست من بازی نکردم
من دارمش
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]جنگ های پادشاهی طلوع فانتزی این بازی الان تو یک سایت دیدم مثل قلعه هست فکر کنم قشنگه راستی بازی روم 2 قشنگه من بازی کردم بازی جنگی مثل قعله ولی قشنگگ تررر[/div][/quote]
اینی که اول خط گفتی نمیدونم چیه ولی یه بازی بازی کردم خودم و دوستم بهش میگیم جنگ تمدن ها ولی اسم اصلیش طلوع تمدن ها هست ....
خیلی باح حاله ...[/div][/quote]
دیدم بازیش رو این بازی هم گفتم اسمش رو سرچ کن میاد فکر کنم بازی حدیدی هست من بازی نکردم [/div][/quote]
من دارمش :icon_8:
عرب راس میگه rome tptal war 2 (روم توتال وار 2) خیلی قشنگه، اونو بخر
توتال وار مثل وارکرافت و ژنرال ها هست یا مثل کالاف و آی جی آی ؟ منظورم اینه که تفنگیه یا اونجوریه که باید مثلا سرباز توی سرباز خونه بسازی بعد دورشون خط بکشی بعد هدایتشون کنی به فلان جا بعد بهشون دستور بدی بجنگن ... کدومش ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]عرب راس میگه rome tptal war 2 (روم توتال وار 2) خیلی قشنگه، اونو بخر :icon_10:[/div][/quote]
توتال وار مثل وارکرافت و ژنرال ها هست یا مثل کالاف و آی جی آی ؟ منظورم اینه که تفنگیه یا اونجوریه که باید مثلا سرباز توی سرباز خونه بسازی بعد دورشون خط بکشی بعد هدایتشون کنی به فلان جا بعد بهشون دستور بدی بجنگن ... کدومش ؟؟؟
مثل قلعههههه
قلعه مثل همون دومیا هستش ..... مثل وارکرافت و ژنرال ها ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]عرب راس میگه rome tptal war 2 (روم توتال وار 2) خیلی قشنگه، اونو بخر :icon_10:[/div][/quote]
توتال وار مثل وارکرافت و ژنرال ها هست یا مثل کالاف و آی جی آی ؟ منظورم اینه که تفنگیه یا اونجوریه که باید مثلا سرباز توی سرباز خونه بسازی بعد دورشون خط بکشی بعد هدایتشون کنی به فلان جا بعد بهشون دستور بدی بجنگن ... کدومش ؟؟؟[/div][/quote]
مثل قلعههههه [/div][/quote]
قلعه مثل همون دومیا هستش ..... مثل وارکرافت و ژنرال ها ...
مثل قلعههههه
نه مثل قلعه نیست،
ببین اصلاً مرحله ای نیست، نقشه ی جهانو داری، بعد میری یه نژاد و کشور رو انتخاب میکنی، سرباز و کشتی و دیپلمات و... میسازی،
توی هر لشکر حدود 5000 نفر جا میشه؛ هر لشکر روی صفحه با یه سرباز نشون داده میشه، (نقشش هم 3 بعدی و با کیفیت هست)
بعد میری با سربازات کشورای دیگه رو فتح میکین، شهر ها رو ارتقاء میدی و مقابل تجاوز دشمن دفاع میکنی
یا حسین الشهید
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]عرب راس میگه rome tptal war 2 (روم توتال وار 2) خیلی قشنگه، اونو بخر :icon_10:[/div][/quote]
توتال وار مثل وارکرافت و ژنرال ها هست یا مثل کالاف و آی جی آی ؟ منظورم اینه که تفنگیه یا اونجوریه که باید مثلا سرباز توی سرباز خونه بسازی بعد دورشون خط بکشی بعد هدایتشون کنی به فلان جا بعد بهشون دستور بدی بجنگن ... کدومش ؟؟؟[/div][/quote]
مثل قلعههههه [/div][/quote]
نه مثل قلعه نیست،
ببین اصلاً مرحله ای نیست، نقشه ی جهانو داری، بعد میری یه نژاد و کشور رو انتخاب میکنی، سرباز و کشتی و دیپلمات و... میسازی،
توی هر لشکر حدود 5000 نفر جا میشه؛ هر لشکر روی صفحه با یه سرباز نشون داده میشه، (نقشش هم 3 بعدی و با کیفیت هست)
بعد میری با سربازات کشورای دیگه رو فتح میکین، شهر ها رو ارتقاء میدی و مقابل تجاوز دشمن دفاع میکنی :icon_10:
جنگ های پادشاهی طلوع فانتزی این بازی الان تو یک سایت دیدم مثل قلعه هست فکر کنم قشنگه راستی بازی روم 2 قشنگه من بازی کردم بازی جنگی مثل قعله ولی قشنگگ تررر
خیلی باح حاله ...
دیدم بازیش رو این بازی هم گفتم اسمش رو سرچ کن میاد فکر کنم بازی حدیدی هست من بازی نکردم
من دارمش
کدومش ؟؟؟؟؟؟؟؟
روم توتال وار 2
یا حسین الشهید
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]جنگ های پادشاهی طلوع فانتزی این بازی الان تو یک سایت دیدم مثل قلعه هست فکر کنم قشنگه راستی بازی روم 2 قشنگه من بازی کردم بازی جنگی مثل قعله ولی قشنگگ تررر[/div][/quote]
خیلی باح حاله ...[/div][/quote]
دیدم بازیش رو این بازی هم گفتم اسمش رو سرچ کن میاد فکر کنم بازی حدیدی هست من بازی نکردم [/div][/quote]
من دارمش :icon_8:[/div][/quote]
کدومش ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
روم توتال وار 2 :icon_10:
بازی تفنگی بخوای، ایرانی و با کیفیت عالی ( در حد بازی های خارجی)، "مبارزه در خلیج عدن" بازی خوبیه و فارسی هست،
پرچم های یا زهرا و یا حسین هم داره خیلی باحاله
یا حسین الشهید
بازی تفنگی بخوای، ایرانی و با کیفیت عالی ( در حد بازی های خارجی)، "مبارزه در خلیج عدن" بازی خوبیه و فارسی هست،
پرچم های یا زهرا و یا حسین هم داره خیلی باحاله :icon_10:
پرچم های یا زهرا و یا حسین هم داره خیلی باحاله
من این بازی رو دوسال پیش کردم عالی هست
نسخه جدیدش اومده
یا حسین الشهید
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]بازی تفنگی بخوای، ایرانی و با کیفیت عالی ( در حد بازی های خارجی)، "مبارزه در خلیج عدن" بازی خوبیه و فارسی هست،
پرچم های یا زهرا و یا حسین هم داره خیلی باحاله :icon_10:[/div][/quote]
من این بازی رو دوسال پیش کردم عالی هست [/div][/quote]
نسخه جدیدش اومده :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.