پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]برود برنگردد صلوات:icon_10:[/div][/quote]
آدم باش لطفا تو جای پدر من هستی بی تربیت بی جنبه [/div][/quote]
این نوعی دعاست :icon_10:
7سال تفاوت سنی پدر نمی شود:icon_10:[/div][/quote]
دعایش چه نوع دعایی هست :cry::cry::cry:[/div][/quote]
بروی و برنگردی چون فضای مجازی برایت نفعی ندارد :icon_10:
سلام.
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و پایدار باشی.
بنظرم اگه یکم مثبت اندیش باشی زندگی و دنیای پیرامون جذابتر خواهد شد.
کوچیکت herkull
09376077965
همیشه در پناه خدا
سلام.
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و پایدار باشی.
بنظرم اگه یکم مثبت اندیش باشی زندگی و دنیای پیرامون جذابتر خواهد شد.
کوچیکت herkull
09376077965
همیشه در پناه خدا
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
خو.بلاخره رفتنی شدی, دیدی لایک جمع کردن به این راحتی نیست ولی بازم تو این چند وقت خوب لایک جمع کردی آفرین
موفق باشی, خدافظ
من اگه حال لایک جمع کردن داشتم توی این چند وقته با مولتی 1000 برابر تو لایک میزدم
من خوشبخت ترین انسان روی زمینم چون خدارودارم درسته خیلی چیزایی که نیازدارم مثل پول محبت آرامش رو ندارم ولی خدا رو دارم
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]خو.بلاخره رفتنی شدی, دیدی لایک جمع کردن به این راحتی نیست ولی بازم تو این چند وقت خوب لایک جمع کردی آفرین
موفق باشی, خدافظ :icon_1:[/div][/quote]
من اگه حال لایک جمع کردن داشتم توی این چند وقته با مولتی 1000 برابر تو لایک میزدم:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
من خوشبخت ترین انسان روی زمینم چون خدارودارم درسته خیلی چیزایی که نیازدارم مثل پول محبت آرامش رو ندارم ولی خدا رو دارم
[quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]خداحافظ :icon_1:
موفقیتت آرزوی ماست :mrgreen:[/div][/quote]
دختر ها هیچ وقت موفق نمیشوند چون خنگ هستند:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]خداحافظ :icon_1:
دختر ها هیچ وقت موفق نمیشوند چون خنگ هستند:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
بی تلبیت
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]خداحافظ :icon_1:
دختر ها هیچ وقت موفق نمیشوند چون خنگ هستند:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
بی تلبیت[/div][/quote]
من بی تربیت نیستم حقیقت تلخه:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.