پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قلعه 2 بازی نمیکنید/[/div][/quote]
دکتر بیاد میکنیم :icon_10:[/div][/quote]
دکتر کیست؟؟؟[/div][/quote]
لئوناردو داوینکیست:icon_10:
همانی که دوش همی قلعه ش با خاک و خون یکسان کردمی
تو به او نیروی کمکی همی دادی و نیروی کمکی ات هم درو کردمی
dr_bahman7
این مطلب در 1394/06/15 20:55:19 نوشته شده است و در 1394/06/15 20:55:42 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قلعه 2 بازی نمیکنید/[/div][/quote]
همانی که دوش همی قلعه ش با خاک و خون یکسان کردمی :icon_10:
تو به او نیروی کمکی همی دادی و نیروی کمکی ات هم درو کردمی :icon_10:
dr_bahman7
dr_bahman7
همون که قرار بود تا بیست دقیقه حمله نکنیم بعد تو حمله کردی بهش؟؟؟
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قلعه 2 بازی نمیکنید/[/div][/quote]
dr_bahman7[/div][/quote]
dr_bahman7
بچه جان گفتی اتمام، بعد چند دقیقه به او حمله بردم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قلعه 2 بازی نمیکنید/[/div][/quote]
dr_bahman7[/div][/quote]
همون که قرار بود تا بیست دقیقه حمله نکنیم بعد تو حمله کردی بهش؟؟؟[/div][/quote]
بچه جان گفتی اتمام، بعد چند دقیقه به او حمله بردم :icon_10:
dr_bahman7
نه کوچولو هنوز 10 دقیقه مونده بود که شما بهش حمله کردی من نیروهامو برای کمک فرستادم اما دیر رسیدمو عقب نشینی کردم بعد بهت حمله کردم شکست وردم اما دراخرین لحظه شکستت دادم
یادته.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قلعه 2 بازی نمیکنید/[/div][/quote]
dr_bahman7[/div][/quote]
بچه جان گفتی اتمام، بعد چند دقیقه به او حمله بردم :icon_10:[/div][/quote]
نه کوچولو هنوز 10 دقیقه مونده بود که شما بهش حمله کردی من نیروهامو برای کمک فرستادم اما دیر رسیدمو عقب نشینی کردم بعد بهت حمله کردم شکست وردم اما دراخرین لحظه شکستت دادم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
یادته.
dr_bahman7
نه کوچولو هنوز 10 دقیقه مونده بود که شما بهش حمله کردی من نیروهامو برای کمک فرستادم اما دیر رسیدمو عقب نشینی کردم بعد بهت حمله کردم شکست وردم اما دراخرین لحظه شکستت دادم
یادته.
چی چی میگوی عامو؟ گفتی وقت تمام، من و اون رنگ سبزه با هم حمله کردیم به شما، من دکترو داشتم میزدم بهش دف دادی،
دف ها تو زدم بعد دکترو نابود کردم شاهش رو، بعدش تو کلاً از بازی اومدی بیرون، چجوری منو شکست دادی؟
این مطلب در 1394/06/15 21:08:27 نوشته شده است و در 1394/06/15 21:09:17 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قلعه 2 بازی نمیکنید/[/div][/quote]
dr_bahman7[/div][/quote]
بچه جان گفتی اتمام، بعد چند دقیقه به او حمله بردم :icon_10:[/div][/quote]
نه کوچولو هنوز 10 دقیقه مونده بود که شما بهش حمله کردی من نیروهامو برای کمک فرستادم اما دیر رسیدمو عقب نشینی کردم بعد بهت حمله کردم شکست وردم اما دراخرین لحظه شکستت دادم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
یادته.[/div][/quote]
:|
چی چی میگوی عامو؟ گفتی وقت تمام، من و اون رنگ سبزه با هم حمله کردیم به شما، من دکترو داشتم میزدم بهش دف دادی،
دف ها تو زدم بعد دکترو نابود کردم شاهش رو، بعدش تو کلاً از بازی اومدی بیرون، چجوری منو شکست دادی؟ :|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.