اکانتی با فقط 8کیلوکمان+1کیلوجاسوس می فروشم 1993سکه
عصر اساطیر داری؟
خیر
قلعه 2 چی؟ قلعه اژدها؟
روم توتال وار؟
لجند و توتال وار دارمی اما خوشم نمی اید
بیا یک دست 1 برویم ببینیم اوضاع نتت چ طور است
برویم
با معین و علیرضا بازی کردم مشکلی نبود، نتت مشکل دار است به ما چه
اینجانب هم با احسان بازیدم مشکل نداشت
پس چه چیزی مشکل دارد؟
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]اکانتی با فقط 8کیلوکمان+1کیلوجاسوس می فروشم 1993سکه[/div][/quote]
عصر اساطیر داری؟ :icon_10:[/div][/quote]
خیر:icon_10:[/div][/quote]
قلعه 2 چی؟ قلعه اژدها؟ :icon_10:
روم توتال وار؟ :icon_10:[/div][/quote]
لجند و توتال وار دارمی اما خوشم نمی اید:icon_10:
بیا یک دست 1 برویم ببینیم اوضاع نتت چ طور است:icon_10:[/div][/quote]
برویم :icon_10:
با معین و علیرضا بازی کردم مشکلی نبود، نتت مشکل دار است به ما چه :icon_10:[/div][/quote]
اینجانب هم با احسان بازیدم مشکل نداشت:icon_10:[/div][/quote]
پس چه چیزی مشکل دارد؟ :icon_10:
اکانتی با فقط 8کیلوکمان+1کیلوجاسوس می فروشم 1993سکه
عصر اساطیر داری؟
خیر
قلعه 2 چی؟ قلعه اژدها؟
روم توتال وار؟
لجند و توتال وار دارمی اما خوشم نمی اید
بیا یک دست 1 برویم ببینیم اوضاع نتت چ طور است
برویم
با معین و علیرضا بازی کردم مشکلی نبود، نتت مشکل دار است به ما چه
اینجانب هم با احسان بازیدم مشکل نداشت
پس چه چیزی مشکل دارد؟
نمیدانم بیا ببینیم چه مشکل دارد
ArAsh
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]اکانتی با فقط 8کیلوکمان+1کیلوجاسوس می فروشم 1993سکه[/div][/quote]
عصر اساطیر داری؟ :icon_10:[/div][/quote]
خیر:icon_10:[/div][/quote]
قلعه 2 چی؟ قلعه اژدها؟ :icon_10:
روم توتال وار؟ :icon_10:[/div][/quote]
لجند و توتال وار دارمی اما خوشم نمی اید:icon_10:
بیا یک دست 1 برویم ببینیم اوضاع نتت چ طور است:icon_10:[/div][/quote]
برویم :icon_10:
با معین و علیرضا بازی کردم مشکلی نبود، نتت مشکل دار است به ما چه :icon_10:[/div][/quote]
اینجانب هم با احسان بازیدم مشکل نداشت:icon_10:[/div][/quote]
پس چه چیزی مشکل دارد؟ :icon_10:[/div][/quote]
نمیدانم بیا ببینیم چه مشکل دارد:icon_10:
ArAsh:icon_10:
از لحن صحبتت معلوم شد که تو هم نوجوانی در رده 14الی18 هستی
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی اینجوری میحرفین؟فازتون چیه؟:roll:[/div][/quote]
از لحن صحبتت معلوم شد که تو هم نوجوانی در رده 14الی18 هستی:icon_10:
من در چه رده ای هستمی؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی اینجوری میحرفین؟فازتون چیه؟:roll:[/div][/quote]
از لحن صحبتت معلوم شد که تو هم نوجوانی در رده 14الی18 هستی:icon_10:[/div][/quote]
من در چه رده ای هستمی؟ :icon_10:
من در چه رده ای هستمی؟
قبلا گفته ای که یکسال از من کوچکتری اما اگر نمی گفتی هم یکی دوبار چت می کردم می فهمیدم
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی اینجوری میحرفین؟فازتون چیه؟:roll:[/div][/quote]
از لحن صحبتت معلوم شد که تو هم نوجوانی در رده 14الی18 هستی:icon_10:[/div][/quote]
من در چه رده ای هستمی؟ :icon_10:[/div][/quote]
قبلا گفته ای که یکسال از من کوچکتری اما اگر نمی گفتی هم یکی دوبار چت می کردم می فهمیدم:icon_10:
من در چه رده ای هستمی؟
قبلا گفته ای که یکسال از من کوچکتری اما اگر نمی گفتی هم یکی دوبار چت می کردم می فهمیدم
تا حالا چت نکرده ای مگر؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی اینجوری میحرفین؟فازتون چیه؟:roll:[/div][/quote]
قبلا گفته ای که یکسال از من کوچکتری اما اگر نمی گفتی هم یکی دوبار چت می کردم می فهمیدم:icon_10:[/div][/quote]
تا حالا چت نکرده ای مگر؟ :icon_10:
من در چه رده ای هستمی؟
تا حالا چت نکرده ای مگر؟
منظورم را نگرفتی
چت کرده ام منظورم این است که اگر نمی گفتی هم می فهمیدم
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی اینجوری میحرفین؟فازتون چیه؟:roll:[/div][/quote]
قبلا گفته ای که یکسال از من کوچکتری اما اگر نمی گفتی هم یکی دوبار چت می کردم می فهمیدم:icon_10:[/div][/quote]
تا حالا چت نکرده ای مگر؟ :icon_10:[/div][/quote]
منظورم را نگرفتی:icon_10:
چت کرده ام منظورم این است که اگر نمی گفتی هم می فهمیدم:icon_10:
من در چه رده ای هستمی؟
تا حالا چت نکرده ای مگر؟
منظورم را نگرفتی
چت کرده ام منظورم این است که اگر نمی گفتی هم می فهمیدم
تبارک الله چقدر زرنگی
یا حسین الشهید
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی اینجوری میحرفین؟فازتون چیه؟:roll:[/div][/quote]
تا حالا چت نکرده ای مگر؟ :icon_10:[/div][/quote]
منظورم را نگرفتی:icon_10:
چت کرده ام منظورم این است که اگر نمی گفتی هم می فهمیدم:icon_10:[/div][/quote]
تبارک الله چقدر زرنگی :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.