mƠЄƖƝ4321
soldier
mƠЄƖƝ4321
soldier
mƠЄƖƝ4321
soldier
mƠЄƖƝ4321
soldier
mƠЄƖƝ4321
اکانتامو هی بن میکنن نمیتونم بیام فقط نظاره گر هستم
الانم اومدم یه سلام کنم ببینم کسی هست؟!
علیک سلام...
چطوری مملی؟
مخلصم معین جان، شکر تو خوبی؟!؟
فدات
چ خبرا؟
خبری نیس منم دبروز اومدم تازه یه دو ماهی نبودم... چسبیده بودم به باشگاه...
باریک پهلوون
اسطوره شدی بالاخره؟؟
بازی رو که بی خیال شدم الان اکانتم شده جلو زن رفیقم.... (تو امضام نوشتم دیگه...)
ولی واس دنیای خارج از بازی ببینم اگه بتونم تا سال دیگه یه کارایی میکنم....
باریک پهلوون
ولی بازی رو ادامه بده
بعد چن وقت باز هوس میکنی
اتفاقا مشتری بود واسه اک 130 میخواست اما حیفم اومد بدم...چون مدال داشت قهرمانان راش میدن... ایشالله با ممد لووووو و بروبچه ها احتمال زیاد واسه قهرمانان تیم بدیم....
فعلا که بی پولی زده پس کله ام مدام دنبال کار و فیلان.... چه میشه کرد دیگه اینجوریاس...
این مطلب در 1394/06/14 13:17:17 نوشته شده است و در 1394/06/14 13:18:18 ویرایش شده است .
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier
Mammali Ostoore
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][b]اکانتامو هی بن میکنن نمیتونم بیام فقط نظاره گر هستم
الانم اومدم یه سلام کنم ببینم کسی هست؟![/b][/div][/quote]
علیک سلام... :P :icon_10:[/div][/quote]
چطوری مملی؟ :P[/div][/quote]
مخلصم معین جان، شکر تو خوبی؟!؟[/div][/quote]
فدات
چ خبرا؟[/div][/quote]
خبری نیس منم دبروز اومدم تازه یه دو ماهی نبودم... چسبیده بودم به باشگاه... :icon_14: :P[/div][/quote]
باریک پهلوون
اسطوره شدی بالاخره؟؟[/div][/quote]
بازی رو که بی خیال شدم الان اکانتم شده جلو زن رفیقم.... (تو امضام نوشتم دیگه...)
ولی واس دنیای خارج از بازی ببینم اگه بتونم تا سال دیگه یه کارایی میکنم....[/div][/quote]
باریک پهلوون
ولی بازی رو ادامه بده
بعد چن وقت باز هوس میکنی :lol:[/div][/quote]
اتفاقا مشتری بود واسه اک 130 میخواست اما حیفم اومد بدم...چون مدال داشت قهرمانان راش میدن... ایشالله با ممد لووووو و بروبچه ها احتمال زیاد واسه قهرمانان تیم بدیم....
فعلا که بی پولی زده پس کله ام مدام دنبال کار و فیلان.... چه میشه کرد دیگه اینجوریاس... :icon_10: