سلام من می خوام بدونم چطور یه پینهاد را در بازار قبول کرد؟؟؟؟؟
عجب
بعده چطور باید میشه مینوشتی
[quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div]سلام من می خوام بدونم چطور یه پینهاد را در بازار قبول کرد؟؟؟؟؟[/div][/quote]
عجب :|:|:|:|:|
سلام من می خوام بدونم چطور یه [b]پینهاد[/b] را در بازار قبول کرد؟؟؟؟؟
بعده [b]چطور[/b] باید [b]میشه[/b] مینوشتی
عجب
از بچه ایراد نگیر .. بجای بعده باید بعد مینوشتی .. کسره داره نه هـ .. خخخخخ
یکی بود یکی نبود ....
. . . . فقط یکی مــــرد بـــود !!
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div]سلام من می خوام بدونم چطور یه پینهاد را در بازار قبول کرد؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بعده [b]چطور[/b] باید [b]میشه[/b] مینوشتی[/div][/quote]
از بچه ایراد نگیر .. بجای بعده باید بعد مینوشتی .. کسره داره نه هـ .. :icon_4:خخخخخ
عجب
ممنون که اشتباهمو گفتی
(((tenebrific))) یعنی تیره و تار جالبه؟؟
my instagram page: _.want0ns._ follow she tnx
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div]سلام من می خوام بدونم چطور یه پینهاد را در بازار قبول کرد؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بعده [b]چطور[/b] باید [b]میشه[/b] مینوشتی[/div][/quote]
ممنون که اشتباهمو گفتی:icon_1:
وارد بازار میشی -> قسمت پیشنهادات -> تیک سمت چپش اگه سبز بود میتونی روش کلیک کنی و تاییدش کنی
موفق باشی عزیزم
یه سوال دیگه هم دارم چرا بعضی هاش قرمزه با این که اون منابعی که طرف می خواد را دارم ؟؟؟؟؟
(((tenebrific))) یعنی تیره و تار جالبه؟؟
my instagram page: _.want0ns._ follow she tnx
[quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]وارد بازار میشی -> قسمت پیشنهادات -> تیک سمت چپش اگه سبز بود میتونی روش کلیک کنی و تاییدش کنی
موفق باشی عزیزم :icon_0:[/div][/quote]
یه سوال دیگه هم دارم چرا بعضی هاش قرمزه با این که اون منابعی که طرف می خواد را دارم ؟؟؟؟؟:icon_1::icon_1::icon_1:
وارد بازار میشی -> قسمت پیشنهادات -> تیک سمت چپش اگه سبز بود میتونی روش کلیک کنی و تاییدش کنی
موفق باشی عزیزم
یه سوال دیگه هم دارم چرا بعضی هاش قرمزه با این که اون منابعی که طرف می خواد را دارم ؟؟؟؟؟
محدودیت فاصله
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]وارد بازار میشی -> قسمت پیشنهادات -> تیک سمت چپش اگه سبز بود میتونی روش کلیک کنی و تاییدش کنی
یه سوال دیگه هم دارم چرا بعضی هاش قرمزه با این که اون منابعی که طرف می خواد را دارم ؟؟؟؟؟:icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
محدودیت فاصله :icon_10:
موفق باشی عزیزم
نداشتن تاجر کافی برای جابجایی
هعی زندگی
[quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]وارد بازار میشی -> قسمت پیشنهادات -> تیک سمت چپش اگه سبز بود میتونی روش کلیک کنی و تاییدش کنی
یه سوال دیگه هم دارم چرا بعضی هاش قرمزه با این که اون منابعی که طرف می خواد را دارم ؟؟؟؟؟:icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
نداشتن تاجر کافی برای جابجایی :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.