منم که فرمانده خراسان بودم دیگه
یادت که هست؟!
تو تیم نوشتار نهایی هم بودما
اگه تورو هم بزارم بقیه هم باید باشن باشه پس شما هم باش
من قبلا ثبت نام دائم کردم و اینکه پیشکسوتم
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div]منم که فرمانده خراسان بودم دیگه
یادت که هست؟!
تو تیم نوشتار نهایی هم بودما :mrgreen:[/div][/quote]
اگه تورو هم بزارم بقیه هم باید باشن باشه پس شما هم باش [/div][/quote]
من قبلا ثبت نام دائم کردم و اینکه پیشکسوتم 8-)
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید.
من تصمیم گرفتم که حالا به انجمن برگشتم دوباره داستان نویسیمو شروع کنم وادامه بدم
خب بیکاریه دیگه چیکار کنیم
خواستم کسانی که دوست دارند در این داستان باشند رو دعوت کنم که بیان به من بگن تا در داستان اسماشون باشه.
ولی خب اگه ببینم زیاد استقبالی نمیشه وکسی نمیاد تو داستان باشه من هم خب نمی نویسم.
ولی هرکی دوست داره باشه تو همین تاپیک به من بگه
یه نظر سنجی هم میزارم ببینم داستان های قبلیم چطور بوده حتی اگه همه رای ها منفی باشه من داستانامو مینویسم.
کلیه حقوق اثرم رو میفروشم ... خریداری ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]بسم الله الرحمن الرحیم
من تصمیم گرفتم که حالا به انجمن برگشتم دوباره داستان نویسیمو شروع کنم وادامه بدم:icon_7:
خب بیکاریه دیگه چیکار کنیم:icon_4:
خواستم کسانی که دوست دارند در این داستان باشند رو دعوت کنم که بیان به من بگن تا در داستان اسماشون باشه.:mrgreen:
ولی خب اگه ببینم زیاد استقبالی نمیشه وکسی نمیاد تو داستان باشه من هم خب نمی نویسم.:cry:
ولی هرکی دوست داره باشه تو همین تاپیک به من بگه:geek:
یه نظر سنجی هم میزارم ببینم داستان های قبلیم چطور بوده حتی اگه همه رای ها منفی باشه من داستانامو مینویسم.:icon_6:
[/div][/quote]
کلیه حقوق اثرم رو میفروشم ... خریداری ؟؟؟ :roll:
بسم الله الرحمن الرحیم
من تصمیم گرفتم که حالا به انجمن برگشتم دوباره داستان نویسیمو شروع کنم وادامه بدم
خواستم کسانی که دوست دارند در این داستان باشند رو دعوت کنم که بیان به من بگن تا در داستان اسماشون باشه.
ولی خب اگه ببینم زیاد استقبالی نمیشه وکسی نمیاد تو داستان باشه من هم خب نمی نویسم.
یه نظر سنجی هم میزارم ببینم داستان های قبلیم چطور بوده حتی اگه همه رای ها منفی باشه من داستانامو مینویسم.
کلا همه جا اسپمی
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]بسم الله الرحمن الرحیم
من تصمیم گرفتم که حالا به انجمن برگشتم دوباره داستان نویسیمو شروع کنم وادامه بدم:icon_7:
خواستم کسانی که دوست دارند در این داستان باشند رو دعوت کنم که بیان به من بگن تا در داستان اسماشون باشه.:mrgreen:
ولی خب اگه ببینم زیاد استقبالی نمیشه وکسی نمیاد تو داستان باشه من هم خب نمی نویسم.:cry:
یه نظر سنجی هم میزارم ببینم داستان های قبلیم چطور بوده حتی اگه همه رای ها منفی باشه من داستانامو مینویسم.:icon_6:
[/div][/quote]
کلیه حقوق اثرم رو میفروشم ... خریداری ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
کلا همه جا اسپمی
بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم اثر هنری خودتونو با جعبه شیرنی معاوضه نکنین
به سایز جعبه ش بستگی داره
این مطلب در 1394/06/03 22:41:46 نوشته شده است و در 1394/06/03 22:46:03 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]prouchiavouw@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]بسم الله الرحمن الرحیم
[/div][/quote]
کلیه حقوق اثرم رو میفروشم ... خریداری ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
امیدوارم اثر هنری خودتونو با جعبه شیرنی معاوضه نکنین :icon_10:[/div][/quote]
به سایز جعبه ش بستگی داره :mrgreen:
منم به عنوان غول قرمز فرمانده کل غول ها با نقش مثبت نه منفی حضور دارم؛
اگه ممکنه؟؟؟
تو غول بنفش خودمی
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]منم به عنوان غول قرمز فرمانده کل غول ها با نقش مثبت نه منفی حضور دارم؛
اگه ممکنه؟؟؟[/div][/quote]
تو غول بنفش خودمی 8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.