[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]دقت کردین من لایک نکردم :icon_10:[/div][/quote]
نه دقت نکردم :icon_10:[/div][/quote]
خب الان برو دقت کن ;)[/div][/quote]
به درک:D[/div][/quote]
[b][b]خب الان چه ربطی داشت حسن جان ؟ :geek:[/b][/b]
آخی
، طفلکی تا به حال کسی بهت نگفته بود حسن جان ؟؟
این مطلب در 1394/07/18 16:21:10 نوشته شده است و در 1394/07/18 16:21:22 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]دقت کردین من لایک نکردم :icon_10:[/div][/quote]
نه دقت نکردم :icon_10:[/div][/quote]
خب الان برو دقت کن ;)[/div][/quote]
به درک:D[/div][/quote]
[b][b]خب الان چه ربطی داشت حسن جان ؟ :geek:[/b][/b][/div][/quote]
این حسن جان من رو کشته :icon_4:[/div][/quote]
:icon_10:
آخی
، طفلکی تا به حال کسی بهت نگفته بود حسن جان ؟؟ :oops::oops:
من میخوام از شما بپرسم که چیکار کنم تا تعداد لایک هام زیاد بشه لطفا همه جواب بدین اینجوری روش های خوبی یاد میگیرم
لطفا یه لایک هم بزارید
شما جدیدی ؟؟؟
لایکیدم در راه خدا
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div]من میخوام از شما بپرسم که چیکار کنم تا تعداد لایک هام زیاد بشه لطفا همه جواب بدین اینجوری روش های خوبی یاد میگیرم
لطفا یه لایک هم بزارید [/div][/quote]
شما جدیدی ؟؟؟ :icon_2:
لایکیدم در راه خدا :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.