سلام
اینم اولین و انشا... آخرین خداحافظیم
خداروشکر بازی رو خیلی وقته ترک کردم ...ولی خواستم یکم انجمن رو برگردونم دیدم ارزشش رو نداره
این یه تیکه رو تو یه پست زده بودم دیدم برا خداحافظی قشنگتره
ولا این جا شادی داشت ... خوشحالی داشت ... ناراحتی و دلگیری داشت ... خیانت داشت ... رفاقت داشت ... برادری داشت ... خواهری داشت ... نامزدی داشت ... پدری داشت ... مادری هم داشت ... دزدی داشت ... اختلاص داشت ... حق داشت ... نا حق داشت ... دکتر داشت ... مهندس داشت ... شاعر داشت ... خواننده داشت ... نقاش و طراخ داشت ... قلدری داشت ... ضعیف کشی داشت ... مظلومیت داشت ... معصومیت داشت ... سرور ایرانی ذاشت ... سرور خارجی داشت ... سرور جهانی داشت ... نسخه آندروید داشت ... نسخه ios داشت ... شکلک جدید و قدیم داشت ... اسپم داشت ... اسپر داشت ... اسکل داشت ... پدر داشت ... عمو داشت ... دایی داشت ... عمه و شوهر عمه داشت ... کیبه رفاقت داشت .. کتیبه جاودان داشت ... کلید طلا و نفره و صندوقچه داشت ... گلد ساپرتر داشت ... بازیکن حرفه ای داشت ... سرور های جذاب و شلوغ داشت ... زندگی داشت ... تولد داشت ... مرگ داشت
خلاصه یه مدت رو دور هم بودیم ... اگه خوبی بدی دیدین حلال کنین که ما رفتیم
کجاا؟؟؟؟؟؟!!!!
هنوز داستانت رو ننوشتی
بعدشم غلط کنی بری
داستان من یکی از خشصیتاش بودم ... کلی شخصیت دیگه هم داشت ... اونا داستانو ادامه میدن
چه ربطی داره؟؟؟
نویسنده تویی عاااامو
شرمنده شما ببخشید
وجدانا اولین نفری هستی که از رفتنت ناراحت میشم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]سلام
خداروشکر بازی رو خیلی وقته ترک کردم ...ولی خواستم یکم انجمن رو برگردونم دیدم ارزشش رو نداره
ولا این جا شادی داشت ... خوشحالی داشت ... ناراحتی و دلگیری داشت ... خیانت داشت ... رفاقت داشت ... برادری داشت ... خواهری داشت ... نامزدی داشت ... پدری داشت ... مادری هم داشت ... دزدی داشت ... اختلاص داشت ... حق داشت ... نا حق داشت ... دکتر داشت ... مهندس داشت ... شاعر داشت ... خواننده داشت ... نقاش و طراخ داشت ... قلدری داشت ... ضعیف کشی داشت ... مظلومیت داشت ... معصومیت داشت ... سرور ایرانی ذاشت ... سرور خارجی داشت ... سرور جهانی داشت ... نسخه آندروید داشت ... نسخه ios داشت ... شکلک جدید و قدیم داشت ... اسپم داشت ... اسپر داشت ... اسکل داشت ... پدر داشت ... عمو داشت ... دایی داشت ... عمه و شوهر عمه داشت ... کیبه رفاقت داشت .. کتیبه جاودان داشت ... کلید طلا و نفره و صندوقچه داشت ... گلد ساپرتر داشت ... بازیکن حرفه ای داشت ... سرور های جذاب و شلوغ داشت ... زندگی داشت ... تولد داشت ... مرگ داشت
خلاصه یه مدت رو دور هم بودیم ... اگه خوبی بدی دیدین حلال کنین که ما رفتیم :mrgreen:[/div][/quote]
کجاا؟؟؟؟؟؟!!!!
هنوز داستانت رو ننوشتی
بعدشم غلط کنی بری:mrgreen:[/div][/quote]
داستان من یکی از خشصیتاش بودم ... کلی شخصیت دیگه هم داشت ... اونا داستانو ادامه میدن :icon_1:[/div][/quote]
چه ربطی داره؟؟؟:|
نویسنده تویی عاااامو:icon_12:[/div][/quote]
شرمنده شما ببخشید :icon_3:[/div][/quote]
وجدانا اولین نفری هستی که از رفتنت ناراحت میشم:cry:
تا ابد که نمیتونه بمونه شاید واقعا دیگه نمیخواد بمونه
ولی امیر حسین اگه بخاطر بحثای پیش اومده امشبه من از طرف اینا ازت عذرخواهی میکنم و شما رو دعوت میکنم به صرف چای و شیرینی
دهنت سرویس ...
مهدی جان شما رم کم اذیت نکردم ... حلال کن برادر
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تا ابد که نمیتونه بمونه شاید واقعا دیگه نمیخواد بمونه :roll:
ولی امیر حسین اگه بخاطر بحثای پیش اومده امشبه من از طرف اینا ازت عذرخواهی میکنم و شما رو دعوت میکنم به صرف چای و شیرینی :roll:[/div][/quote]
دهنت سرویس ... :mrgreen:
مهدی جان شما رم کم اذیت نکردم ... حلال کن برادر :icon_1:
سلام
خلاصه یه مدت رو دور هم بودیم ... اگه خوبی بدی دیدین حلال کنین که ما رفتیم
کجاا؟؟؟؟؟؟!!!!
هنوز داستانت رو ننوشتی
بعدشم غلط کنی بری
داستان من یکی از خشصیتاش بودم ... کلی شخصیت دیگه هم داشت ... اونا داستانو ادامه میدن
چه ربطی داره؟؟؟
نویسنده تویی عاااامو
شرمنده شما ببخشید
وجدانا اولین نفری هستی که از رفتنت ناراحت میشم
عزیزی شما
امیرحسینم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]سلام
خلاصه یه مدت رو دور هم بودیم ... اگه خوبی بدی دیدین حلال کنین که ما رفتیم :mrgreen:[/div][/quote]
کجاا؟؟؟؟؟؟!!!!
هنوز داستانت رو ننوشتی
بعدشم غلط کنی بری:mrgreen:[/div][/quote]
داستان من یکی از خشصیتاش بودم ... کلی شخصیت دیگه هم داشت ... اونا داستانو ادامه میدن :icon_1:[/div][/quote]
چه ربطی داره؟؟؟:|
نویسنده تویی عاااامو:icon_12:[/div][/quote]
شرمنده شما ببخشید :icon_3:[/div][/quote]
وجدانا اولین نفری هستی که از رفتنت ناراحت میشم:cry:[/div][/quote]
عزیزی شما :mrgreen:
جایی که برا ادم ارزش قایل نیستن نباید موند ...
برو و ارزش خودتو حفظ کن..
تا مثل من بی ارزش نشی..
شمام عزیزی ... اگه چیزی گفتن بچه ها از سر بچگیشون بوده ... شما هم مارو حلال کن
امیرحسینم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]میرم من..اره میرم من
اره برو راس میگی..
جایی که برا ادم ارزش قایل نیستن نباید موند ...
برو و ارزش خودتو حفظ کن..
تا مثل من بی ارزش نشی..[/div][/quote]
شمام عزیزی ... اگه چیزی گفتن بچه ها از سر بچگیشون بوده ... شما هم مارو حلال کن :mrgreen:
ولی امیر حسین اگه بخاطر بحثای پیش اومده امشبه من از طرف اینا ازت عذرخواهی میکنم و شما رو دعوت میکنم به صرف چای و شیرینی
دهنت سرویس ...
چارتا سوال و جواب که دیگه این حرفا رو نداره ولی کاش میموندی از معدود کسانی بودی که باهاش راحتم
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تا ابد که نمیتونه بمونه شاید واقعا دیگه نمیخواد بمونه :roll:
ولی امیر حسین اگه بخاطر بحثای پیش اومده امشبه من از طرف اینا ازت عذرخواهی میکنم و شما رو دعوت میکنم به صرف چای و شیرینی :roll:[/div][/quote]
مهدی جان شما رم کم اذیت نکردم ... حلال کن برادر :icon_1:[/div][/quote]
چارتا سوال و جواب که دیگه این حرفا رو نداره :D ولی کاش میموندی از معدود کسانی بودی که باهاش راحتم :D
دهنت سرویس ...
چارتا سوال و جواب که دیگه این حرفا رو نداره ولی کاش میموندی از معدود کسانی بودی که باهاش راحتم
هه ... بازم دهنت سرویس پس
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تا ابد که نمیتونه بمونه شاید واقعا دیگه نمیخواد بمونه :roll:
مهدی جان شما رم کم اذیت نکردم ... حلال کن برادر :icon_1:[/div][/quote]
چارتا سوال و جواب که دیگه این حرفا رو نداره :D ولی کاش میموندی از معدود کسانی بودی که باهاش راحتم :D[/div][/quote]
هه ... بازم دهنت سرویس پس :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.