من تو بازی نبرد افکار یه بار بدون اینکه بازنده بشم گفت شما بازنده اید.چند بار هم زمانم تموم شد و ازم امتیاز کم شد بدون اینکه بازنده بشم.چجوری امتیازم رو برگردونم
من تو بازی نبرد افکار یه بار بدون اینکه بازنده بشم گفت شما بازنده اید.چند بار هم زمانم تموم شد و ازم امتیاز کم شد بدون اینکه بازنده بشم.چجوری امتیازم رو برگردونم
:icon_0::icon_1:
خوب زمانت تموم شه بازنده حساب میشی. اینکه پرسیدن نداره
ولی اگه زمانت تموم نشده و بازنده حساب شدی . باز داری توهم میزنی. یعنی نتت تایم اوت داشته و خودت نفهمیدی نوبتته
نتیجه اخلاقی، گهگاهی وسط بازی ctrl+f5 بزن
...
ولی اگه زمانت تموم نشده و بازنده حساب شدی . باز داری توهم میزنی. یعنی نتت تایم اوت داشته و خودت نفهمیدی نوبتته :roll:
[quote][div][b]parisa1394[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]بازی کن تا برنده شی
به همین سادگی
به همین خوشمزگی[/div][/quote]
یه وقت خسته نشی با این راهنمایی ها:lol:[/div][/quote]
وظیفمو انجام میدم :icon_10:
ولی اگه زمانت تموم نشده و بازنده حساب شدی . باز داری توهم میزنی. یعنی نتت تایم اوت داشته و خودت نفهمیدی نوبتته
نه من بازی کردم.تو تایم نفر دوم بود.بعد بدون اینکه اون بازی کنه برام نوشت شما بازنده شدید.
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]خوب زمانت تموم شه بازنده حساب میشی. اینکه پرسیدن نداره
ولی اگه زمانت تموم نشده و بازنده حساب شدی . باز داری توهم میزنی. یعنی نتت تایم اوت داشته و خودت نفهمیدی نوبتته :roll:
نتیجه اخلاقی، گهگاهی وسط بازی ctrl+f5 بزن [/div][/quote]
نه من بازی کردم.تو تایم نفر دوم بود.بعد بدون اینکه اون بازی کنه برام نوشت شما بازنده شدید.
خوب همین دیگه ، توهم زدی
یعنی حرکتو میزنی. ولی به سرور ارسال نمیشه.
همینجوری الکی میویسه نوبت طرف مقابله. ولی درواقع داره تایم خودت هدر میره. بعدش یهویی بازنده اعلام میشی.
میخوای این اتفاق برات نیوفته، بعد ِ اینکه حرکتتو زدی، صفحه ی بازی رو رفرش کن تا مطمئن شی نوبت طرف مقابله
...
[quote][div][b]parisa1394[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]خوب زمانت تموم شه بازنده حساب میشی. اینکه پرسیدن نداره
نتیجه اخلاقی، گهگاهی وسط بازی ctrl+f5 بزن [/div][/quote]
نه من بازی کردم.تو تایم نفر دوم بود.بعد بدون اینکه اون بازی کنه برام نوشت شما بازنده شدید.[/div][/quote]
خوب همین دیگه ، توهم زدی
یعنی حرکتو میزنی. ولی به سرور ارسال نمیشه.
همینجوری الکی میویسه نوبت طرف مقابله. ولی درواقع داره تایم خودت هدر میره. بعدش یهویی بازنده اعلام میشی.
میخوای این اتفاق برات نیوفته، بعد ِ اینکه حرکتتو زدی، صفحه ی بازی رو رفرش کن تا مطمئن شی نوبت طرف مقابله :roll:
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div][quote][div][b]parisa1394[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]بازی کن تا برنده شی
به همین سادگی
به همین خوشمزگی[/div][/quote]
یه وقت خسته نشی با این راهنمایی ها:lol:[/div][/quote]
وظیفمو انجام میدم :icon_10:[/div][/quote]
وای چه وظیفه ی خطیری:icon_14:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.