راستی چرا غارتت اومده پایین مهدی؟ دل به کار نمیدی این اخریا چرا ؟
چون این هفته غارت افتاده فقط رو دوش مهدی
نه حسش نیست هفته قبلم حسش نبود آمارمون هم کمتر بود البته تا آخر هفته خیلی مونده بازم یک جواده دو بهروز سه خودم اینایی که الان بالا هستن الکی دارن غارت میزنن دلشون خوشه
######
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
راستی چرا غارتت اومده پایین مهدی؟ دل به کار نمیدی این اخریا چرا ؟ [/div][/quote]
چون این هفته غارت افتاده فقط رو دوش مهدی :lol: :lol:[/div][/quote]
نه حسش نیست هفته قبلم حسش نبود آمارمون هم کمتر بود :D البته تا آخر هفته خیلی مونده بازم یک جواده دو بهروز سه خودم اینایی که الان بالا هستن الکی دارن غارت میزنن دلشون خوشه :icon_4:
کمکش کن خوب تو فقط تیکا اکانته خودتا نزن جا مهدی هم بزن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
راستی چرا غارتت اومده پایین مهدی؟ دل به کار نمیدی این اخریا چرا ؟ [/div][/quote]
کمکش کن خوب تو فقط تیکا اکانته خودتا نزن جا مهدی هم بزن
[quote][div][b]gangjo[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
تو هم که فازت مسخره کردنه کاکو :|[/div][/quote]
تو کی هستی :icon_2:
ای بابا خیر سرمون اومدیم سرکار بذاریما :|
نه حسش نیست هفته قبلم حسش نبود آمارمون هم کمتر بود البته تا آخر هفته خیلی مونده بازم یک جواده دو بهروز سه خودم اینایی که الان بالا هستن الکی دارن غارت میزنن دلشون خوشه
چی میگی بابا انگشتای دستمون ترکید اینقدر تیک زدیم.لامصب ما داریم 10میل 10 میل میریم بالا بهروز اینا 100میل100میل
یعنی....
این مطلب در 1394/06/02 01:06:16 نوشته شده است و در 1394/06/02 01:16:51 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
نه حسش نیست هفته قبلم حسش نبود آمارمون هم کمتر بود :D البته تا آخر هفته خیلی مونده بازم یک جواده دو بهروز سه خودم اینایی که الان بالا هستن الکی دارن غارت میزنن دلشون خوشه :icon_4:[/div][/quote]
چی میگی بابا انگشتای دستمون ترکید اینقدر تیک زدیم.لامصب ما داریم 10میل 10 میل میریم بالا بهروز اینا 100میل100میل :|
یعنی....
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
نه حسش نیست هفته قبلم حسش نبود آمارمون هم کمتر بود :D البته تا آخر هفته خیلی مونده بازم یک جواده دو بهروز سه خودم اینایی که الان بالا هستن الکی دارن غارت میزنن دلشون خوشه :icon_4:[/div][/quote]
چی میگی بابا انگشتای دستمون ترکید اینقدر تیک زدیم.لامصب ما داریم 10 کیلو 10 کیلو میریم بالا بهروز اینا 100کیلو 100کیلو :|
یعنی....[/div][/quote]
اینم حرفیه. اما نه متروکه بزن خوب جواب میده ;);)
میل منظورشه البته
وگرنه 10 کیلو که چیزی نیست بیا خودم از تو بازار واست میفرستم
######
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
چی میگی بابا انگشتای دستمون ترکید اینقدر تیک زدیم.لامصب ما داریم 10 کیلو 10 کیلو میریم بالا بهروز اینا 100کیلو 100کیلو :|
یعنی....[/div][/quote]
میل منظورشه البته
وگرنه 10 کیلو که چیزی نیست بیا خودم از تو بازار واست میفرستم :icon_4:
میل منظورشه البته
وگرنه 10 کیلو که چیزی نیست بیا خودم از تو بازار واست میفرستم
مهدی تورو خدا دید؟؟تو همین رفرش100میل اضافه شد به غارت جواد و رامین.یعنی دیگه اثبات شد که پاک بازی کردن یعنی چی..
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 9 کدوم سروره؟؟ کیا هستن؟ :icon_10:[/div][/quote]
یعنی....[/div][/quote]
میل منظورشه البته
وگرنه 10 کیلو که چیزی نیست بیا خودم از تو بازار واست میفرستم :icon_4:[/div][/quote]
مهدی تورو خدا دید؟؟تو همین رفرش100میل اضافه شد به غارت جواد و رامین.یعنی دیگه اثبات شد که پاک بازی کردن یعنی چی.. :icon_7:
ای خدا منو بکش.من میگم کی شانسه کتیبه داره.اینا میان درمورد غارت بحث میکنن.عزیز من اول تاپیکو بخونید بعد اسپم بدید
من که دارم میگم من. اگه پول برسه دستم خودم میزنم . نرسه میدم دوستان بزنند
[quote][div][b]gangjo[/b][/div][div]ای خدا منو بکش.من میگم کی شانسه کتیبه داره.اینا میان درمورد غارت بحث میکنن.عزیز من اول تاپیکو بخونید بعد اسپم بدید :x :x :x[/div][/quote]
من که دارم میگم من. اگه پول برسه دستم خودم میزنم . نرسه میدم دوستان بزنند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.