تو این یه مطلب خیلی گیر کردم درستش جهانی ایرانی هستش یا ایرانی جهانی
الان مدیر میاد پست رو حذف میکنه ... خب اینکارارو میکنید فقط بدتر میکنید اوضاع رو
چیو بدتر کردم؟
اتفاقا قرار باشه پستی حذف بشه پستای اعیاد مذهبیه چون طبق قوانین تبلیغ ادیان ممنوع میباشد و پست مذکور باید حذف بشه
ولی پور سینا بغیر از اینکه برای تمامی ایرانیان با هر نژاد و دینی بزرگه برای تمامی مردم جهان هم ارزشمنده
roham.eryha
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]تو این یه مطلب خیلی گیر کردم درستش جهانی ایرانی هستش یا ایرانی جهانی[/div][/quote]
الان مدیر میاد پست رو حذف میکنه ... :lol: خب اینکارارو میکنید فقط بدتر میکنید اوضاع رو :D[/div][/quote]
چیو بدتر کردم؟
اتفاقا قرار باشه پستی حذف بشه پستای اعیاد مذهبیه چون طبق قوانین تبلیغ ادیان ممنوع میباشد و پست مذکور باید حذف بشه ;)
ولی پور سینا بغیر از اینکه برای تمامی ایرانیان با هر نژاد و دینی بزرگه برای تمامی مردم جهان هم ارزشمنده
اول ایرانیه یا جهانی؟؟؟
والا هرجور حساب میکنم به صورت موازی پیش میره
بعد آخه مطلب ادبیاتیه بحث نژاد نیست توی نگارش نمیدونم کدومشو باید اول نوشت
خب اگه با ادبیات به جایی نمیرسی بحثه نژادو پیش بکش
ولش کن منشور سازمان ملل رو میکشیم وسط اول جهانیش میکنیم بعد میریم رو نژادی
roham.eryha
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]تو این یه مطلب خیلی گیر کردم درستش جهانی ایرانی هستش یا ایرانی جهانی[/div][/quote]
اول ایرانیه یا جهانی؟؟؟;)[/div][/quote]
بعد آخه مطلب ادبیاتیه بحث نژاد نیست توی نگارش نمیدونم کدومشو باید اول نوشت :|[/div][/quote]
خب اگه با ادبیات به جایی نمیرسی بحثه نژادو پیش بکش;););)[/div][/quote]
ولش کن منشور سازمان ملل رو میکشیم وسط اول جهانیش میکنیم بعد میریم رو نژادی :D
الان مدیر میاد پست رو حذف میکنه ... خب اینکارارو میکنید فقط بدتر میکنید اوضاع رو
چیو بدتر کردم؟
اتفاقا قرار باشه پستی حذف بشه پستای اعیاد مذهبیه چون طبق قوانین تبلیغ ادیان ممنوع میباشد و پست مذکور باید حذف بشه
چیزی رو بد نکردی تازه دمتم گرم یاداوری کردی من منظورم این بود که پشتیبانی یکم حساسه ....
یــاد دوســتــان از یــاد رفــتــه...رامین جان روحت شاد.
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]تو این یه مطلب خیلی گیر کردم درستش جهانی ایرانی هستش یا ایرانی جهانی[/div][/quote]
الان مدیر میاد پست رو حذف میکنه ... :lol: خب اینکارارو میکنید فقط بدتر میکنید اوضاع رو :D[/div][/quote]
چیو بدتر کردم؟
اتفاقا قرار باشه پستی حذف بشه پستای اعیاد مذهبیه چون طبق قوانین تبلیغ ادیان ممنوع میباشد و پست مذکور باید حذف بشه ;)
ولی پور سینا بغیر از اینکه برای تمامی ایرانیان با هر نژاد و دینی بزرگه برای تمامی مردم جهان هم ارزشمنده[/div][/quote]
چیزی رو بد نکردی تازه دمتم گرم یاداوری کردی من منظورم این بود که پشتیبانی یکم حساسه .... :D
اول ایرانیه یا جهانی؟؟؟
بعد آخه مطلب ادبیاتیه بحث نژاد نیست توی نگارش نمیدونم کدومشو باید اول نوشت
خب اگه با ادبیات به جایی نمیرسی بحثه نژادو پیش بکش
ولش کن منشور سازمان ملل رو میکشیم وسط اول جهانیش میکنیم بعد میریم رو نژادی
بیا به ترتیب حروف الفبا برو
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]تو این یه مطلب خیلی گیر کردم درستش جهانی ایرانی هستش یا ایرانی جهانی[/div][/quote]
اول ایرانیه یا جهانی؟؟؟;)[/div][/quote]
بعد آخه مطلب ادبیاتیه بحث نژاد نیست توی نگارش نمیدونم کدومشو باید اول نوشت :|[/div][/quote]
خب اگه با ادبیات به جایی نمیرسی بحثه نژادو پیش بکش;););)[/div][/quote]
ولش کن منشور سازمان ملل رو میکشیم وسط اول جهانیش میکنیم بعد میریم رو نژادی :D[/div][/quote]
بیا به ترتیب حروف الفبا برو:P:P:P
داداش خدایی حرفت راسته ولی ما هم اینورو داریم هم اونورو و تقصیر مام نیست از موقعی که بزرگ شدیم خبری از چیزا نبود ... بنظرم با این کاراشون فقط دید مردم رو نصبت به امام ها عوض میکنن که بخاطر نداشتن سیاستشونه ما هم کوچیک امامامونیم هم کوچیک دانشمندا و مردای ایرانی که بخاطر ما جونشون رو دادن و از همه چیزشون گذشتن... اینا باید فرهنگ سازی سه....روزش مبارک باد
والا چه عرض کنم
رفتم اینترنت الان یه سرچی زدم از شخصیت های بزرگ ایرانی اکثرا هیچ گونه نشانی نیست که دقیقا متولد چه روزی هستن!
مثلا جکیم توس فردوسی که هممون الان داریم به لطف اون فارسی حررف میزنیم(اگه نبود مام یکی بودیم عین مصریا با اون همه تمدن عربی حرف میزنن) اصلا روز تولدش مشخص نیست
با این حال به نظرم درستش اینه هرکسی حالا شیعس سنیه بهائیه مصیحیه زرتشتیه و و و و در کنار اعیاد مذهبیش هم بزرگداشت شخصیت های کشورش رو داشته باشه که چه موقعی هست
و یه خوبی که تقویم ما ایرانیا داره نسبت به تقویم ادیان الان من از شما بپرسم که عاشورا کی هستش
میشینید هاج و واج نگام میکنید میگید باید بریم تقویم رو ببینیم که امسال چه ماهی افتاده چون هر سال به دلیل ضعف تقویم قمری روزا تغییر میکنه
ولی مناسبت های ایرانی خوشبختانه دستخوش تغییر نمیشه و همیشه همونه!
فکر میکنم تنها چیزی که بتونه همبستگی بیاره هم همینه وگرنه بعید میدونم دینی رو بشه پیدا کرد که فقط با اون بشه که همبستگی رو ایجاد کرد
هر دینی خب دشمن هم داره واسه خودش غیر از اینه؟
این مطلب در 1394/06/01 14:29:14 نوشته شده است و در 1394/06/01 14:31:34 ویرایش شده است .
roham.eryha
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]داداش خدایی حرفت راسته ولی ما هم اینورو داریم هم اونورو و تقصیر مام نیست از موقعی که بزرگ شدیم خبری از چیزا نبود ... بنظرم با این کاراشون فقط دید مردم رو نصبت به امام ها عوض میکنن که بخاطر نداشتن سیاستشونه ما هم کوچیک امامامونیم هم کوچیک دانشمندا و مردای ایرانی که بخاطر ما جونشون رو دادن و از همه چیزشون گذشتن... اینا باید فرهنگ سازی سه....روزش مبارک باد ;)[/div][/quote]
والا چه عرض کنم
رفتم اینترنت الان یه سرچی زدم از شخصیت های بزرگ ایرانی اکثرا هیچ گونه نشانی نیست که دقیقا متولد چه روزی هستن!
مثلا جکیم توس فردوسی که هممون الان داریم به لطف اون فارسی حررف میزنیم(اگه نبود مام یکی بودیم عین مصریا با اون همه تمدن عربی حرف میزنن) اصلا روز تولدش مشخص نیست
با این حال به نظرم درستش اینه هرکسی حالا شیعس سنیه بهائیه مصیحیه زرتشتیه و و و و در کنار اعیاد مذهبیش هم بزرگداشت شخصیت های کشورش رو داشته باشه که چه موقعی هست
و یه خوبی که تقویم ما ایرانیا داره نسبت به تقویم ادیان الان من از شما بپرسم که عاشورا کی هستش
میشینید هاج و واج نگام میکنید میگید باید بریم تقویم رو ببینیم که امسال چه ماهی افتاده چون هر سال به دلیل ضعف تقویم قمری روزا تغییر میکنه
ولی مناسبت های ایرانی خوشبختانه دستخوش تغییر نمیشه و همیشه همونه!
فکر میکنم تنها چیزی که بتونه همبستگی بیاره هم همینه وگرنه بعید میدونم دینی رو بشه پیدا کرد که فقط با اون بشه که همبستگی رو ایجاد کرد
هر دینی خب دشمن هم داره واسه خودش غیر از اینه؟
بحث دین جداست بحث تاریخ کشور و ...هم جداست ...مثلا من مسلمونم عاشق پیامبر و امامامم و به عنوان یه ایرانی هم عاشق کوروش و ... هستم... رو هر دو هم حساسم ... خب الان بیشتر مسلمونا تاریخ دقیق تولد و شهادت امام ها رو نمی دونن و همه از طریق رسانه متوجه میشن... بعد میان اینجا تبریک یا تسلیحت میگن ... ولی رسانه ها زیاد یادی از استوره های ما نمی کنن که این خیلی بده و واقعا جای تاسف داره حالا عایا این تقصیر ماست؟ یعنی ما میدونیم روز ابن سیناست و تبریک نمیگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته نمیگم رسانه ها نمیگن میگن ولی به ندرت ...نمی خوام سیاسیش کنم ... این چیزا باعث دوگانگی میشه و هیچ چیز رو بهتر نمیکنه .... به امید روزی که فرهنگ سازی شه
lordhermes
رســتــاخــیز
بحث دین جداست بحث تاریخ کشور و ...هم جداست ...مثلا من مسلمونم عاشق پیامبر و امامامم و به عنوان یه ایرانی هم عاشق کوروش و ... هستم... رو هر دو هم حساسم ... خب الان بیشتر مسلمونا تاریخ دقیق تولد و شهادت امام ها رو نمی دونن و همه از طریق رسانه متوجه میشن... بعد میان اینجا تبریک یا تسلیحت میگن ... ولی رسانه ها زیاد یادی از استوره های ما نمی کنن که این خیلی بده و واقعا جای تاسف داره حالا عایا این تقصیر ماست؟ :D یعنی ما میدونیم روز ابن سیناست و تبریک نمیگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته نمیگم رسانه ها نمیگن میگن ولی به ندرت ...نمی خوام سیاسیش کنم ... این چیزا باعث دوگانگی میشه و هیچ چیز رو بهتر نمیکنه .... به امید روزی که فرهنگ سازی شه ;)
بحث دین جداست بحث تاریخ کشور و ...هم جداست ...مثلا من مسلمونم عاشق پیامبر و امامامم و به عنوان یه ایرانی هم عاشق کوروش و ... هستم... رو هر دو هم حساسم ... خب الان بیشتر مسلمونا تاریخ دقیق تولد و شهادت امام ها رو نمی دونن و همه از طریق رسانه متوجه میشن... بعد میان اینجا تبریک یا تسلیحت میگن ... ولی رسانه ها زیاد یادی از استوره های ما نمی کنن که این خیلی بده و واقعا جای تاسف داره حالا عایا این تقصیر ماست؟ یعنی ما میدونیم روز ابن سیناست و تبریک نمیگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته نمیگم رسانه ها نمیگن میگن ولی به ندرت ...نمی خوام سیاسیش کنم ... این چیزا باعث دوگانگی میشه و هیچ چیز رو بهتر نمیکنه .... به امید روزی که فرهنگ سازی شه
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]بحث دین جداست بحث تاریخ کشور و ...هم جداست ...مثلا من مسلمونم عاشق پیامبر و امامامم و به عنوان یه ایرانی هم عاشق کوروش و ... هستم... رو هر دو هم حساسم ... خب الان بیشتر مسلمونا تاریخ دقیق تولد و شهادت امام ها رو نمی دونن و همه از طریق رسانه متوجه میشن... بعد میان اینجا تبریک یا تسلیحت میگن ... ولی رسانه ها زیاد یادی از استوره های ما نمی کنن که این خیلی بده و واقعا جای تاسف داره حالا عایا این تقصیر ماست؟ :D یعنی ما میدونیم روز ابن سیناست و تبریک نمیگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته نمیگم رسانه ها نمیگن میگن ولی به ندرت ...نمی خوام سیاسیش کنم ... این چیزا باعث دوگانگی میشه و هیچ چیز رو بهتر نمیکنه .... به امید روزی که فرهنگ سازی شه ;)[/div][/quote]
:icon_12::icon_12::icon_12:
داداش خداایی حرف حق رو میزنی یه عده هستن که فکر میکنن خیلی با خدان و ... و فقط میخوان مردم رو همونجوری که می خوان بار بیارن ...حضرت محمد اینجوری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگفت دوست داری اینجوری باش دوستم نداری هرکاری می خوای کن... راه راست رو نشون میداد تصمیم گیری هم میذاشت بر عهده ی خود مردم اما الان میگن باید... باید.... یباید.... بخدا هیچی اینجوری درست نمیشه فقط و فقط دید مردم رو عوض میکنه که الان شاهدشم هستیم و ملتمونم خیلی واکنش پذیرن حالا هرچی خدا بخواد ما که داریم زندگیمون رو میکنیم و سعی می کنیم ایک ایرانی و یک مسلمون خوب باشیم ...
lordhermes
رســتــاخــیز
داداش خداایی حرف حق رو میزنی یه عده هستن که فکر میکنن خیلی با خدان و ... و فقط میخوان مردم رو همونجوری که می خوان بار بیارن ...حضرت محمد اینجوری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگفت دوست داری اینجوری باش دوستم نداری هرکاری می خوای کن... راه راست رو نشون میداد تصمیم گیری هم میذاشت بر عهده ی خود مردم اما الان میگن باید... باید.... یباید.... بخدا هیچی اینجوری درست نمیشه فقط و فقط دید مردم رو عوض میکنه که الان شاهدشم هستیم ;) و ملتمونم خیلی واکنش پذیرن :D حالا هرچی خدا بخواد ما که داریم زندگیمون رو میکنیم و سعی می کنیم ایک ایرانی و یک مسلمون خوب باشیم ... :D
تو اینجا چیکار میکنی قسم خوردی دیگه نیای و اون یارو رو تیکه تیکه کنی
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]بحث دین جداست بحث تاریخ کشور و ...هم جداست ...مثلا من مسلمونم عاشق پیامبر و امامامم و به عنوان یه ایرانی هم عاشق کوروش و ... هستم... رو هر دو هم حساسم ... خب الان بیشتر مسلمونا تاریخ دقیق تولد و شهادت امام ها رو نمی دونن و همه از طریق رسانه متوجه میشن... بعد میان اینجا تبریک یا تسلیحت میگن ... ولی رسانه ها زیاد یادی از استوره های ما نمی کنن که این خیلی بده و واقعا جای تاسف داره حالا عایا این تقصیر ماست؟ :D یعنی ما میدونیم روز ابن سیناست و تبریک نمیگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته نمیگم رسانه ها نمیگن میگن ولی به ندرت ...نمی خوام سیاسیش کنم ... این چیزا باعث دوگانگی میشه و هیچ چیز رو بهتر نمیکنه .... به امید روزی که فرهنگ سازی شه ;)[/div][/quote]
:icon_12::icon_12::icon_12:[/div][/quote]
تو اینجا چیکار میکنی قسم خوردی دیگه نیای و اون یارو رو تیکه تیکه کنی :D
تو اینجا چیکار میکنی قسم خوردی دیگه نیای و اون یارو رو تیکه تیکه کنی
والااااا
---
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]بحث دین جداست بحث تاریخ کشور و ...هم جداست ...مثلا من مسلمونم عاشق پیامبر و امامامم و به عنوان یه ایرانی هم عاشق کوروش و ... هستم... رو هر دو هم حساسم ... خب الان بیشتر مسلمونا تاریخ دقیق تولد و شهادت امام ها رو نمی دونن و همه از طریق رسانه متوجه میشن... بعد میان اینجا تبریک یا تسلیحت میگن ... ولی رسانه ها زیاد یادی از استوره های ما نمی کنن که این خیلی بده و واقعا جای تاسف داره حالا عایا این تقصیر ماست؟ :D یعنی ما میدونیم روز ابن سیناست و تبریک نمیگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته نمیگم رسانه ها نمیگن میگن ولی به ندرت ...نمی خوام سیاسیش کنم ... این چیزا باعث دوگانگی میشه و هیچ چیز رو بهتر نمیکنه .... به امید روزی که فرهنگ سازی شه ;)[/div][/quote]
:icon_12::icon_12::icon_12:[/div][/quote]
تو اینجا چیکار میکنی قسم خوردی دیگه نیای و اون یارو رو تیکه تیکه کنی :D[/div][/quote]
:|:|:|
بعدش ازش معذرت خواستم
خدافظی کردم بعدش برگشتم
و....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.