احتمالش کمه کتیبه با حمله در بیاد
کلا کلید های طلا و نقره بین چهارتا تا اتحاد پخش شده
یکیشون که گفت واسه کتیبه بازی نمیکنیم
دو تا شون که با هم متحدا
میمونه ارتش پارسی
درباره ی اونا نظری ندارم
ارتش پارسی؟؟؟
یک مجید جون بود که اونم زیرسایه اتحاد گاردجاویدان بزرگ شد خوده گارد جاویدان لهش کرد.
زننده کتیبه ما الان امادس.
تازشم اتحاد بین اتحاد های رستاخیز و گاردجاویدان ظاهری بوده
یکی این بچه را جمهش کنه . بنده خدا را فرستاده بودن زیر مجموعه از بث شلوغ می کرد حالا اومده اینجا ول کن نیست. عمویی تو که کلا با فارما سرا کار داشتی تو زیر مجموعه در مورد اتحاد ارتش پارسی نظر نده. تصفه اکانتا سرور 7 مال یه نفر بود داداش. موثع کتیبه 63 تا انلاین بودن ولی کلا 7 نفر رو این 63 تا اکانت نبود
این عصر پادشاهان ببین به کجا کشیده شده!
احساس میکنم نبود من به اینجاها کشوندش چون قبلا حداقل سر کم کردن روی منم که میشد یه 50 نفری توی سرور بودن(به اضافه ی مولتیاشون 50 نفر حقیقی فقط) به انضمام نزدیک یه 100 نفر 200 نفری تماشاچی که ببینن ما بین این کل کلا چه اتفاقی پیش میاد و چی میشه!
الان دیگه تماشاگرم نداره سرورا
تحریما به شدت معلومه اثر کرده رو بازی
واللا با این نوناشون
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]alireza.badboy[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]احتمالش کمه کتیبه با حمله در بیاد
کلا کلید های طلا و نقره بین چهارتا تا اتحاد پخش شده
یکیشون که گفت واسه کتیبه بازی نمیکنیم
دو تا شون که با هم متحدا
میمونه ارتش پارسی
درباره ی اونا نظری ندارم:icon_7:[/div][/quote]
ارتش پارسی؟؟؟ :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
یک مجید جون بود که اونم زیرسایه اتحاد گاردجاویدان بزرگ شد خوده گارد جاویدان لهش کرد.
:icon_4::icon_4::icon_4:
زننده کتیبه ما الان امادس. :icon_4::icon_4::icon_4:
تازشم اتحاد بین اتحاد های رستاخیز و گاردجاویدان ظاهری بوده :icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
یکی این بچه را جمهش کنه . بنده خدا را فرستاده بودن زیر مجموعه از بث شلوغ می کرد حالا اومده اینجا ول کن نیست. عمویی تو که کلا با فارما سرا کار داشتی تو زیر مجموعه در مورد اتحاد ارتش پارسی نظر نده. تصفه اکانتا سرور 7 مال یه نفر بود داداش. موثع کتیبه 63 تا انلاین بودن ولی کلا 7 نفر رو این 63 تا اکانت نبود [/div][/quote]
این عصر پادشاهان ببین به کجا کشیده شده!
احساس میکنم نبود من به اینجاها کشوندش چون قبلا حداقل سر کم کردن روی منم که میشد یه 50 نفری توی سرور بودن(به اضافه ی مولتیاشون 50 نفر حقیقی فقط) به انضمام نزدیک یه 100 نفر 200 نفری تماشاچی که ببینن ما بین این کل کلا چه اتفاقی پیش میاد و چی میشه!
الان دیگه تماشاگرم نداره سرورا
تحریما به شدت معلومه اثر کرده رو بازی [/div][/quote]
واللا با این نوناشون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.