به مشکل کامپیوتری برخوردم یه دوستی داریم اینجا ازش هیچ مسنجری ندارم اونجا باهاش در تماس باشم سر همین اومددم اینجا بهش یه پیام بدم بگیرم ازش یه وسیله ی ارتباطی که دیگه واس خاطرش نیام انجمن واسه سوال پرسیدن!
roham.eryha
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]روهام [/div][/quote]
رهام
جانم[/div][/quote]
تو مگه نرفته بودی ؟
چرا برگشتی؟؟ :cry:[/div][/quote]
به مشکل کامپیوتری برخوردم یه دوستی داریم اینجا ازش هیچ مسنجری ندارم اونجا باهاش در تماس باشم سر همین اومددم اینجا بهش یه پیام بدم بگیرم ازش یه وسیله ی ارتباطی که دیگه واس خاطرش نیام انجمن واسه سوال پرسیدن!
خو خدا رو شکر
یعنی موندنی نیستی دیگه ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]روهام [/div][/quote]
رهام
جانم[/div][/quote]
تو مگه نرفته بودی ؟
به مشکل کامپیوتری برخوردم یه دوستی داریم اینجا ازش هیچ مسنجری ندارم اونجا باهاش در تماس باشم سر همین اومددم اینجا بهش یه پیام بدم بگیرم ازش یه وسیله ی ارتباطی که دیگه واس خاطرش نیام انجمن واسه سوال پرسیدن![/div][/quote]
خو خدا رو شکر
یعنی موندنی نیستی دیگه ؟ :P
خو خدا رو شکر
یعنی موندنی نیستی دیگه ؟
نه(حالا یا متاستفانه یا خوشبختانه سری آخره که صفحشو میخوام باز کنم
roham.eryha
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]روهام [/div][/quote]
رهام
جانم[/div][/quote]
تو مگه نرفته بودی ؟
به مشکل کامپیوتری برخوردم یه دوستی داریم اینجا ازش هیچ مسنجری ندارم اونجا باهاش در تماس باشم سر همین اومددم اینجا بهش یه پیام بدم بگیرم ازش یه وسیله ی ارتباطی که دیگه واس خاطرش نیام انجمن واسه سوال پرسیدن![/div][/quote]
خو خدا رو شکر
یعنی موندنی نیستی دیگه ؟ :P[/div][/quote]
نه(حالا یا متاستفانه یا خوشبختانه سری آخره که صفحشو میخوام باز کنم :D
خو خدا رو شکر
یعنی موندنی نیستی دیگه ؟
نه(حالا یا متاستفانه یا خوشبختانه سری آخره که صفحشو میخوام باز کنم
عمرا اگه از شرش خلاص بشیم
بازم میاد
######
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]روهام [/div][/quote]
رهام
جانم[/div][/quote]
تو مگه نرفته بودی ؟
خو خدا رو شکر
یعنی موندنی نیستی دیگه ؟ :P[/div][/quote]
نه(حالا یا متاستفانه یا خوشبختانه سری آخره که صفحشو میخوام باز کنم :D[/div][/quote]
عمرا اگه از شرش خلاص بشیم :icon_2:
بازم میاد :icon_2:
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]:icon_2:
الان دگ دارم بالا رو نگا میکنم[/div][/quote]
خب اون بالا چه خبره؟
منو نگا کن[/div][/quote]
:|
[quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]:icon_2:
خب اون بالا چه خبره؟
منو نگا کن[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
خیلی معنی دار داری نگاه میکنی :?
من بابام بفهمه اینجوری نگام کردی میکشتت :D
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]:icon_2:
خب اون بالا چه خبره؟
منو نگا کن[/div][/quote]
من بابام بفهمه اینجوری نگام کردی میکشتت :D[/div][/quote]
از بس که خوشگلی ، داره چشماش گیجی ویلی میره :geek:
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]:icon_2:
خب اون بالا چه خبره؟
منو نگا کن[/div][/quote]
:shock:
اوه اوه
این چادر من کو؟
سر باز یادم باشه دیگه نیام
roham.eryha
[quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]:icon_2:
خب اون بالا چه خبره؟
منو نگا کن[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
اوه اوه
این چادر من کو؟
سر باز یادم باشه دیگه نیام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.