باور هات خیلی طولانیه مال من شاید با سه تا شکلک به زور بشه یه خط و نیم اونم با خط درشت
dr_bahman7مثل اینکه یادتون رفته که حاصل این همه جدل و بحث ها از شما منشا میگیره
وقت من که ایرانی هستم و حق وحقوق ایرانی دارم به کشورم پایبند هست بعدش از طرف شما مورد توهین و تهمت قرار میگیرم یعنی چی میتونه نتیجه اش باشه؟غیر اینکه ما از اینهمه کاراتون متنفر بشیم یعنی شما قشنگ دارید کاری رو میکنید که باعث میشه امثل من و شما از ایرانی بودن رانده بشن بدشون بیاد یه ایرانی به حساب بیان چون از طرف یه ایرانی فارس دارن مورد تهمت قرار میگیرن در حال که شما بخوای نگاه کنی فارس های اصلی سمت شیراز و اطرافش هستن برو بقیه مناطق رو نگاه کن اغلبیت با اقوام منطقه ای هست ایران توی زمان های مختلف کوچیک و بزرگ شده اما مردمان ساکن تک تک مناطقش همون مردمانش هستن در واقع سرزمین اصلی اوناست وقتی شما میبینید ترک ها در مکانی زندگی میکردن و دارن زندگی میکنن چون اصالتشون از اونجاست قسمتیش هم داخل ایران هست کردها از قسمت سوریه بگیر تا داخل ایران کشیده شده سرزمینشون عرب ها هم کشور های عربی رو حساب کن بیا برس به خوزستان از شرق هم حساب کن
افغانی بلوچی و ... کلی اقوام دیگه که با اونا زیاد آشنایی ندارم چی اینجا مشترکه؟همه دارن کنار هم با آرامش زندگی میکنن
زبان رسمی کشور فارسی هست همونطور که تو ایران ادیان مختلفی هست از هر نمونه بگیر و مردم آزادی دینی دارن اما اینجا چی هست؟تو چی میبینی؟دین رسمی کشور چیزی که در قالبش داره حرکت میکنه شیعه هست
عزیز خوب به حرفام توجه کن وقتی آدمی مثل تو و امثال تو میان همچین جبه هایی میگیرن در واقع جوری رفتار میکنن که انگار ما ایرانی نیستیم انگاری کل ایران و نه کل دنیا به پاشون نمیرسه اما در حقیقت اینه که هم شما جزئی و قسمت کوچیکی از همانند دیگر اقوام ایرانی هستید تو که میای به ترک و عرب و کرد و افغان و هر کـس دیگه این حرف رو میزنی باعث میشه یه شکافی ایجاد کنید و طرف رو از خودتون دور کنید در واقع توطئه هایی که در این موارد رخ میده منشا از شما داره که بعدا طرف مقابل که دید دارن بهش توهین میکنن اونم تو کشور خودش و توسط مردم باعث میشه دست به اینکارا بزنه
در واقع حقیقت رو بگم توی همین ایران توطئه های زیاد رخ داده اسم نمیبرم و واسه ی همه ی اقوام هست این ها دلیل بی مهری امثال شما هست تا وقتی که هم شما نسبت به این اقوام تنفر دارید این بحث ها ادامه داره وتموم نمیشه حداقل کاری هم که ما میکنیم که از حقمون داریم دفاع میکنیم و نه اینکه توهین کنیم فرهنگ ما اینه احترام هم مهم چیزه واسه ما
دیگه من حرفی ندارم فقط ازتون خواهش دار گفتیم مغزاتونو به کار بندازید که این بحث ها جاهلی هستن که بخوایید سر اینا همدیگرو نابود کنید تازه نه فقط تو منطقه تو کل دنیا هزاران هزار قوم مختلف دارن زندگی میکنن با ادیان ها باور ها و اعتقادات مختلف شما و من جزئی از این ها هستیم و هیچوقت برترین هم نیستیم اینارو بندازید دور از کله تون خارجشون کنید شما وقتی رفتی قیامت نه این قومی که بهش مینازی به کمک میاد نه اعتقاداتشون نه قدرتشون و منصبشون هیچکدوم اونجا میری فقط خودتی حتی خانواده هم نمیشناسی نه برادر نه * نه مادر نه پدر پس چرا این همه وقت خودتون رو دارین تلف میکنید که اثبات کنید نسل شما فلان جدتون فلان شخصی که توی زمان های قدیم یه آدم بزرگی بود بهترین هستن یعنی واقعا شما اون شخص نبودید که بخوایید بدون فلانی بهترینه
بزار از خودت سوال بپرسم تو کی هست؟چرا داری زندگی میکنی؟چی داری؟چی بدست آوردی؟
همگی موفق باشید دیگه هم بحث هم نکنید...
ایول داداش گل گفتی
به قول یاس :
می دونم اینو غرور ما ایرانیا به گذشته ی ماست
به تاریخ ماست ولی به خدا اون دیگه گذشته
الان ما چی هستیم
الان واسه آیندمون چی داریم؟
بیا هم وطن بیا دست همدیگرو بگیریم
تا آینده ی ایران به اسم من و تو افتخار کنه
هرچند من ترکه زنجانم ولی خودمو ایرانی و آریایی میدونم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟