شلوار بگ ، خود بینگو هستش ولی خیلی زرنگی بینگو وقتی دیدی همه دارن به حسین آقو می گن بینگو تو با این اکانت اومدی که بگی بعله من بینگو هستم و حسین آقو نیستش تا شک و تردید رو از روی اکانت حسین آقو برداری نقشتو خوندم
اوره میدونیم تووو مادرزادی کاراگوه بی دنیا اوومدی خخخ حالو دیدی ایکیوت پاین بووود خخخ
خودتی آرش ، برو خودتو سیاه کن
In the name of god
[quote][div][b]حسین.آقو.هرگیز.نیمیمیرد.خخخ[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]شلوار بگ ، خود بینگو هستش ولی خیلی زرنگی بینگو وقتی دیدی همه دارن به حسین آقو می گن بینگو تو با این اکانت اومدی که بگی بعله من بینگو هستم و حسین آقو نیستش تا شک و تردید رو از روی اکانت حسین آقو برداری :icon_10: نقشتو خوندم[/div][/quote]
اوره میدونیم تووو مادرزادی کاراگوه بی دنیا اوومدی خخخ حالو دیدی ایکیوت پاین بووود خخخ[/div][/quote]
خودتی آرش ، برو خودتو سیاه کن :icon_14:
شلوار بگ ، خود بینگو هستش ولی خیلی زرنگی بینگو وقتی دیدی همه دارن به حسین آقو می گن بینگو تو با این اکانت اومدی که بگی بعله من بینگو هستم و حسین آقو نیستش تا شک و تردید رو از روی اکانت حسین آقو برداری نقشتو خوندم
اوره میدونیم تووو مادرزادی کاراگوه بی دنیا اوومدی خخخ حالو دیدی ایکیوت پاین بووود خخخ
حسین آقو که خودشه ولی شلوار بگ رو نمیدونم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]حسین.آقو.هرگیز.نیمیمیرد.خخخ[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]شلوار بگ ، خود بینگو هستش ولی خیلی زرنگی بینگو وقتی دیدی همه دارن به حسین آقو می گن بینگو تو با این اکانت اومدی که بگی بعله من بینگو هستم و حسین آقو نیستش تا شک و تردید رو از روی اکانت حسین آقو برداری :icon_10: نقشتو خوندم[/div][/quote]
اوره میدونیم تووو مادرزادی کاراگوه بی دنیا اوومدی خخخ حالو دیدی ایکیوت پاین بووود خخخ[/div][/quote]
خودتی آرش ، برو خودتو سیاه کن :icon_14:[/div][/quote]
خودا عقلیت بیده ( )
عقل دارم ، می خوای به تو قرض بدم تا بدونی اگه خواستی ریا نشی چیکار کنی
In the name of god
[quote][div][b]حسین.آقو.هرگیز.نیمیمیرد.خخخ[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]حسین.آقو.هرگیز.نیمیمیرد.خخخ[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]شلوار بگ ، خود بینگو هستش ولی خیلی زرنگی بینگو وقتی دیدی همه دارن به حسین آقو می گن بینگو تو با این اکانت اومدی که بگی بعله من بینگو هستم و حسین آقو نیستش تا شک و تردید رو از روی اکانت حسین آقو برداری :icon_10: نقشتو خوندم[/div][/quote]
خودا عقلیت بیده ( :| )[/div][/quote]
عقل دارم ، می خوای به تو قرض بدم تا بدونی اگه خواستی ریا نشی چیکار کنی :icon_10:
شلوار بگ چند ماه پیش ( فکر کنم پارسال اسفند ) هم اومد تو انجمن اون موقع تو لاین یه گروه داشتیم توش آرش هم بود ، تو گروه گفتش که شلوار بگ خودشه
In the name of god
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]حسین.آقو.هرگیز.نیمیمیرد.خخخ[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]شلوار بگ ، خود بینگو هستش ولی خیلی زرنگی بینگو وقتی دیدی همه دارن به حسین آقو می گن بینگو تو با این اکانت اومدی که بگی بعله من بینگو هستم و حسین آقو نیستش تا شک و تردید رو از روی اکانت حسین آقو برداری :icon_10: نقشتو خوندم[/div][/quote]
حسین آقو که خودشه ولی شلوار بگ رو نمیدونم [/div][/quote]
شلوار بگ چند ماه پیش ( فکر کنم پارسال اسفند ) هم اومد تو انجمن اون موقع تو لاین یه گروه داشتیم توش آرش هم بود ، تو گروه گفتش که شلوار بگ خودشه :icon_13:
یه سوال :
چرا هر * میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]اگه تو بینگو هستی باید منو بشناسی [/div][/quote]
یه سوال :
چرا هر کس میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟
یه سوال :
فرد معروفی هستش فک کنم...
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]اگه تو بینگو هستی باید منو بشناسی [/div][/quote]
یه سوال :
چرا هر کس میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟[/div][/quote]
یه سوال :
چون کسـایی که منو میشناسن خیلی معروف هستن و خیلی ها ادای اونا رو در میارن ...
در ضمن از سال 91 اینجا حضور دارم یعنی نباید بشناسند ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]اگه تو بینگو هستی باید منو بشناسی [/div][/quote]
یه سوال :
چرا هر کس میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟[/div][/quote]
فرد معروفی هستش فک کنم...[/div][/quote]
در ضمن از سال 91 اینجا حضور دارم یعنی نباید بشناسند ؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]اگه تو بینگو هستی باید منو بشناسی [/div][/quote]
یه سوال :
فرد معروفی هستش فک کنم...[/div][/quote]
در ضمن از سال 91 اینجا حضور دارم یعنی نباید بشناسند ؟[/div][/quote]
خو چرا میزنی؟؟
منم چون قدیمی هستی گفتم معروفی هستی o_O
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.