سیدامیرحسین بدرمیرانbozicheسیدامیرحسین بدرمیرانbozicheسیدامیرحسین بدرمیرانbozicheسیدامیرحسین بدرمیرانbozicheسیدامیرحسین بدرمیران$ƑαƖcση$
بازم مرد بودیم با اکانت خودمون زدیم دممونم گرم خوب صفر میشن بعضیا
ممنون این لینک رو هم ببینید
http://uupload.ir/files/9uax_w9.png
کوچولو مطمئنی تنهایی زدی؟ اکانت فید اپ ماله .... بود؟ 3 تا اکانت تاپ غارتا برداشتن زدن به یکی 2 تا حالا خوشحالم هستند پخ
عزیزم اگه کد خواستی میدم بهت ببین اصلا برو هجومو ببین بعد بحرف
دارم میبینم. کد دارم نمیخام. ولی ت وکدا اسم 3-4 تا اکانته نمیدونم چرا ؟ یعنی میگی لشتباه شده؟ یا 3-4 تا اکانت مال تو هست میگی تنهایی زدی؟ اینجوری قبوله اره تنهایی زدی منم شاهد
داش ناموسا فازت چیه اونا که اومدن جوادو زدن چیکار کردن؟ حداقل 1 فیک هم با اکانت خودشون ندادن من منظورم اونه
اهان از اون لحاظ . خوب اول بگو . پس جواد این همه اکانتا خرید تلافی کنه . چه نکات نابی متوچه شدم. چه با اکانته خودشون چه با اکانتا دیگه همه میدونستند کی زده و قراره بخوره . مسلما فکر همه جاش شده. یه نگاه کنی میبینی 3 میل زدی 11 میل پروندی. البته یه 3 میل با یه 1 میل دیگه هم زدیدا با جواد. ولی خوب کلا خوش باشید
داداش نگاه کن منظورت 7 میل زدیم 11 میل دفاع داره دیگه ؟ اون یکی رو هم حساب کن
راستی اکانت کتیبه هم 1 دونه هم تلفات نداده تا الان
هواسم نبود ببخشید اون یکیا ندیدم. 7 میل زدید. 14 میلم پروندید. بعد به نظرت اکانتاتون به کتیبه میرسه ؟ دیگه چیزی دارید برای کتیبه اصلا؟ البته تو اینا که الان داریدا میگما. اون اکانتایی که بعدا میخرید جداست. مثلا سعید زد پی میحاد ارشیو کنه یا 2090 یا ..... . حالا کو تا کتیبه. تو ببین اصلا یهو بچه ها شمال ... کتیبه را زدند.
ببین اصلا اکانت جواد چیزی زده ؟
اون الان 9 میل حمر داره داشی سعید اینا که با ما هستن شمال هم نیرو نداره کلا
بچه های شمال نیرو ندارن؟؟
باشه فعلا حرفی نمیزنم دو هفته بیشتر نمونده
######