والا من تاجایی که تونستم خودمو کنترل کردم پا رو دم کسی نذارم ولی مثله اینکه نمیشه
خب حالا بگو کیا هستن برم کمکشون
نمیدونم
اتحاد رفقا ظاهرا رفیقمونن
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]جـــــــــــــــــان؟؟
عزیزم چی میگی؟صدات خش خش میکنه [/div][/quote]
خودت اعتراف کن پا رو دم کی گذاشتی :icon_7:[/div][/quote]
والا من تاجایی که تونستم خودمو کنترل کردم پا رو دم کسی نذارم ولی مثله اینکه نمیشه :|[/div][/quote]
خب حالا بگو کیا هستن برم کمکشون :icon_14:[/div][/quote]
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا :roll: :mrgreen:
والا من تاجایی که تونستم خودمو کنترل کردم پا رو دم کسی نذارم ولی مثله اینکه نمیشه
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا
ههههه.فکر کردی.حالا ببین میزنن یا نه .اکانت حمید63 رو دیدی؟واسه تو خریدنش
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]جـــــــــــــــــان؟؟
والا من تاجایی که تونستم خودمو کنترل کردم پا رو دم کسی نذارم ولی مثله اینکه نمیشه :|[/div][/quote]
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا :roll: :mrgreen:[/div][/quote]
ههههه.فکر کردی.حالا ببین میزنن یا نه .اکانت حمید63 رو دیدی؟واسه تو خریدنش :lol: :lol:
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]جـــــــــــــــــان؟؟
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا :roll: :mrgreen:
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا
ههههه.فکر کردی.حالا ببین میزنن یا نه .اکانت حمید63 رو دیدی؟واسه تو خریدنش
رضا پس آماده باش کلی نیزه قراره بکوبن بهت
######
[quote][div][b]gangjo[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]جـــــــــــــــــان؟؟
نمیدونم
گرفتی دیگه
گفتم ظاهرا :roll: :mrgreen:[/div][/quote]
ههههه.فکر کردی.حالا ببین میزنن یا نه .اکانت حمید63 رو دیدی؟واسه تو خریدنش :lol: :lol:[/div][/quote]
رضا پس آماده باش کلی نیزه قراره بکوبن بهت :icon_4:
هر کی بزنتش قول یه اکانت با مدال یک هفته اول هر سروری ک خودش بگه رو میدم ک براش بسازم
نامردددددددد
من چه هیزم تری بهت فروختم؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]هر کی بزنتش قول یه اکانت با مدال یک هفته اول هر سروری ک خودش بگه رو میدم ک براش بسازم :icon_12:[/div][/quote]
نامردددددددد
من چه هیزم تری بهت فروختم؟ :cry:
هر کی بزنتش قول یه اکانت با مدال یک هفته اول هر سروری ک خودش بگه رو میدم ک براش بسازم
یعنی الان برم اکانت بخرم بکوبم بهش
عابد کوشش
...
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]هر کی بزنتش قول یه اکانت با مدال یک هفته اول هر سروری ک خودش بگه رو میدم ک براش بسازم :icon_12:[/div][/quote]
یعنی الان برم اکانت بخرم بکوبم بهش
:icon_2:
عابد کوشش :ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.