غول قرمز
momy.boy2
غول قرمز
amir7236
سلام
خوین؟
ی چیز جالب تازه کشف کردم
امسال سال عجیبیه !
دو رقم آخر سال تولد خودتو با سنت جمع کن
میشه ۹۴
این اتفاق هر ۵۰۰ سال یه بار اتفاق میفته
اگه یکی متولد 1/1/78 باشه الان 17 سالش میشه
17+78=95
کسی که متولد 78 هستش....امسال هم سال 94 هستش:
پس میشود:
16=94-78
بچه های الانو چی بهشون تو مدرسه یاد میدن؟
کلاس چندمی؟
من متولد 21/12/77 هستم و 17 سالمه اگه یکی از من ده روز کوچکتر باشه بازم 17 سالشه چون تولدش اول سال میشه که گذشته ولی سال تولدش میشه سال 78
عزیزم یه سری چیزارو متاستفانه توی مدارس به بچه ها به صورت مستقیم یاد نمیدن و بچه ها باید شعورشون برسه و به صورت غیر مستقیم بفهمن اینارو
اینکه 17 سالته و هنوز نفهمیدی از آی کیو ضعیفت حکایت داره
توصیه میکنم فردا حتما به همراه خانواده یک مشاوری چیزی مراجعه بکنی چون جدی میگم شاید مشکلی چیزی داری ببرنت مدارس استثنائی ها اذیت میشی خب پیش بچه های معمولی نشستی!
اولا این چیزی که الان شما گفتی داستانش اینکه هر شخصی توی یکی از از دو دسته میگنجه:
1_نیمه اولی
2_نیمه دومی
همیشه هم برای به هایی که میرن مدرسه قانونش اینکه مثلا شمایی که متولد 77 هستی و نیمه دوم هم هستی میرید و با بچه های نیمه اول 78 با هم میشینید سر یک کلاس!و نیمه دوم های 78 با نیمه اول های 79 و الی آخر!
ولی درمورد سن هرکسی قانونش اینکه هرکسی هروقت یک بار به روز تولدش برسه در سال یک سال به عمرش اضافه میشه!
مثلا شما 21 اسفند هستی سال دیگه هروقت به 21 اسفند برسیم یک سال به سن شما اضافه میشه و اگه مثلا یکی متولد مرداد باشه هروقت روز تولدش رسید یک سال اضافه میشه به سنش(با عید نوروز هیچوقت کسی سنش اضافه نمیشه مگه اینکه کسی توی نوروز بدنیا اومده باشه)
مثلا یکی از دوستان من 16 شهریور تولدشه و دعوت کرده منو متولد 70 هم هستش
ایشون با نوروزی که اومد یک سال به سنش اضافه نمیشه!وقتی به 16 شهریور رسیدیم ایشون یک سال به سنش اضافه میشه
توضیخات خیلی کامل دادم بهت درمورد سن و سال و اینکه چجوری افراد سنشون بالا میره!
ولی حتما فردا یه مشاوره برو واسه خودت میگم
roham.eryha
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div] سلام
خوین؟
ی چیز جالب تازه کشف کردم
امسال سال عجیبیه !
دو رقم آخر سال تولد خودتو با سنت جمع کن
میشه ۹۴
این اتفاق هر ۵۰۰ سال یه بار اتفاق میفته[/div][/quote]
اگه یکی متولد 1/1/78 باشه الان 17 سالش میشه
17+78=95[/div][/quote]
کسی که متولد 78 هستش....امسال هم سال 94 هستش:
پس میشود:
16=94-78
بچه های الانو چی بهشون تو مدرسه یاد میدن؟ :icon_2:
کلاس چندمی؟[/div][/quote]
من متولد 21/12/77 هستم و 17 سالمه اگه یکی از من ده روز کوچکتر باشه بازم 17 سالشه چون تولدش اول سال میشه که گذشته ولی سال تولدش میشه سال 78 :ugeek:[/div][/quote]
عزیزم یه سری چیزارو متاستفانه توی مدارس به بچه ها به صورت مستقیم یاد نمیدن و بچه ها باید شعورشون برسه و به صورت غیر مستقیم بفهمن اینارو
اینکه 17 سالته و هنوز نفهمیدی از آی کیو ضعیفت حکایت داره
توصیه میکنم فردا حتما به همراه خانواده یک مشاوری چیزی مراجعه بکنی چون جدی میگم شاید مشکلی چیزی داری ببرنت مدارس استثنائی ها اذیت میشی خب پیش بچه های معمولی نشستی!
اولا این چیزی که الان شما گفتی داستانش اینکه هر شخصی توی یکی از از دو دسته میگنجه:
1_نیمه اولی
2_نیمه دومی
همیشه هم برای به هایی که میرن مدرسه قانونش اینکه مثلا شمایی که متولد 77 هستی و نیمه دوم هم هستی میرید و با بچه های نیمه اول 78 با هم میشینید سر یک کلاس!و نیمه دوم های 78 با نیمه اول های 79 و الی آخر!
ولی درمورد سن هرکسی قانونش اینکه هرکسی هروقت یک بار به روز تولدش برسه در سال یک سال به عمرش اضافه میشه!
مثلا شما 21 اسفند هستی سال دیگه هروقت به 21 اسفند برسیم یک سال به سن شما اضافه میشه و اگه مثلا یکی متولد مرداد باشه هروقت روز تولدش رسید یک سال اضافه میشه به سنش(با عید نوروز هیچوقت کسی سنش اضافه نمیشه مگه اینکه کسی توی نوروز بدنیا اومده باشه)
مثلا یکی از دوستان من 16 شهریور تولدشه و دعوت کرده منو متولد 70 هم هستش
ایشون با نوروزی که اومد یک سال به سنش اضافه نمیشه!وقتی به 16 شهریور رسیدیم ایشون یک سال به سنش اضافه میشه
توضیخات خیلی کامل دادم بهت درمورد سن و سال و اینکه چجوری افراد سنشون بالا میره!
ولی حتما فردا یه مشاوره برو واسه خودت میگم ;)