کسی میدونه قضیه ی این اتحاد تو سرور 9 چیه؟
غلط نکنم ادغام زدن
سلام
بله ادغام هست داریم میاییم 1سرور هم جمعیت هم غارت
خدا به خیر کنه
بازیتا قبول داری داداش خداییش . بی دلیل حرف نمیزنی. تاپ جمعیتم اومدید ولی غارتا بی خیال بعید میدونم. البته نه که به تو شک داشته باشم نه چون بازیتا قبول دارم ولی اتحادتون چندتا مثل خودت کم داره
تاپ غارت؟؟؟
داش تو یکی رو بیار تک نفره و غارت سالم روزی بیاد 300میل غارت بزنه تو سرور 9 در حالی که هم روزی زیر 12 ساعت بازی کنه
نه خداییش اون تاپ غارت هایی که میبین دیگه از مولتی هم که گذشتن اونارو میبینی یه اکیپ روی اکانتن غارت نمی ایسته تازه مولتی هم ماشالله از تعاونی یه 20-30تا با تخفیف میخرن غارت میکنن خب کجای بازی اینا دیگه رو باید حرفه ای حساب کرد هم سکه اشون رو میلیونی میزنن هم مولتی رو نه خودشون بلکه میدن دست چند تا کارگراشون واسشون بکشن بالا تازه بهشونم حقوق خوبی هم میدن
حالا بگذریم من هیچکدوم اینارو بازیکن به حساب نمیارم
من خودم تجربه داشتم اکانت مال یه نفره بقیه هم نوچه هاشن واسش تیک زنی میکنن چیزی خاصی نیستن فکر کردن خبریه
حالا ماهم یه سری رفیق سراغ داریم خدای بازی هستن میرن روی اکانت درست حسابی بازی میکنن
ولی اینا هیچکدومشون تک نفره دووم نمیارن
تازه ادعای کتیبه هم میکنن ای خدا چه مسخره بازی شده اینجا
طرف علنا میاد گارنا تالک میگه مولتی هارو خالی کن
من دیگه حرفی ندارم قضاوت هم با شما
ما چی هستیم این وسط؟
حالا ماهم یه سری رفیق سراغ داریم خدای بازی هستن میرن روی اکانت درست حسابی بازی میکنن
مهدی شماها دو سه نفره بازی میکنید یکسری هم سراغ دارم در حد همین دو سه نفر بازی میکنن اما درست حسابی بازی میکنن چون تجربه بازی دارن
اما عوضش پیدا میکنی اکانت هایی که چه عرض کنم انگاری خیابون هرکی میاد رد میشه خلاصه بگم بعضی از اینا اونقدر پلیر روشون زیاده که 50درصدشون همدیگرو هم شاید نشناسن به قول یکی از دوستان یه گله ریختن سر یه اک که چی بشه؟جزو بازی بلداش حسابشون کنیم؟
fяїέηđs
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]gangjo[/b][/div][div]کسی میدونه قضیه ی این اتحاد تو سرور 9 چیه؟
غلط نکنم ادغام زدن :|[/div][/quote]
سلام
خدا به خیر کنه :icon_4:[/div][/quote]
بازیتا قبول داری داداش خداییش . بی دلیل حرف نمیزنی. تاپ جمعیتم اومدید ولی غارتا بی خیال بعید میدونم. البته نه که به تو شک داشته باشم نه چون بازیتا قبول دارم ولی اتحادتون چندتا مثل خودت کم داره[/div][/quote]
تاپ غارت؟؟؟
داش تو یکی رو بیار تک نفره و غارت سالم روزی بیاد 300میل غارت بزنه تو سرور 9 در حالی که هم روزی زیر 12 ساعت بازی کنه
نه خداییش اون تاپ غارت هایی که میبین دیگه از مولتی هم که گذشتن اونارو میبینی یه اکیپ روی اکانتن غارت نمی ایسته تازه مولتی هم ماشالله از تعاونی یه 20-30تا با تخفیف میخرن غارت میکنن خب کجای بازی اینا دیگه رو باید حرفه ای حساب کرد هم سکه اشون رو میلیونی میزنن هم مولتی رو نه خودشون بلکه میدن دست چند تا کارگراشون واسشون بکشن بالا تازه بهشونم حقوق خوبی هم میدن
حالا بگذریم من هیچکدوم اینارو بازیکن به حساب نمیارم :!:
من خودم تجربه داشتم اکانت مال یه نفره بقیه هم نوچه هاشن واسش تیک زنی میکنن چیزی خاصی نیستن فکر کردن خبریه :idea:
تازه ادعای کتیبه هم میکنن :| ای خدا چه مسخره بازی شده اینجا
من دیگه حرفی ندارم ;) قضاوت هم با شما[/div][/quote]
ما چی هستیم این وسط؟ :roll:[/div][/quote]
[b]حالا ماهم یه سری رفیق سراغ داریم خدای بازی هستن میرن روی اکانت درست حسابی بازی میکنن[/b]
:lol:
مهدی شماها دو سه نفره بازی میکنید یکسری هم سراغ دارم در حد همین دو سه نفر بازی میکنن اما درست حسابی بازی میکنن چون تجربه بازی دارن
اما عوضش پیدا میکنی اکانت هایی که چه عرض کنم انگاری خیابون هرکی میاد رد میشه خلاصه بگم بعضی از اینا اونقدر پلیر روشون زیاده که 50درصدشون همدیگرو هم شاید نشناسن به قول یکی از دوستان یه گله ریختن سر یه اک که چی بشه؟جزو بازی بلداش حسابشون کنیم؟
کسی میدونه قضیه ی این اتحاد تو سرور 9 چیه؟
غلط نکنم ادغام زدن
سلام
خدا به خیر کنه
بازیتا قبول داری داداش خداییش . بی دلیل حرف نمیزنی. تاپ جمعیتم اومدید ولی غارتا بی خیال بعید میدونم. البته نه که به تو شک داشته باشم نه چون بازیتا قبول دارم ولی اتحادتون چندتا مثل خودت کم داره
تاپ غارت؟؟؟
حالا بگذریم من هیچکدوم اینارو بازیکن به حساب نمیارم
من خودم تجربه داشتم اکانت مال یه نفره بقیه هم نوچه هاشن واسش تیک زنی میکنن چیزی خاصی نیستن فکر کردن خبریه
تازه ادعای کتیبه هم میکنن ای خدا چه مسخره بازی شده اینجا
من دیگه حرفی ندارم قضاوت هم با شما
ما چی هستیم این وسط؟
دو نفریم
######
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]gangjo[/b][/div][div]کسی میدونه قضیه ی این اتحاد تو سرور 9 چیه؟
غلط نکنم ادغام زدن :|[/div][/quote]
سلام
خدا به خیر کنه :icon_4:[/div][/quote]
بازیتا قبول داری داداش خداییش . بی دلیل حرف نمیزنی. تاپ جمعیتم اومدید ولی غارتا بی خیال بعید میدونم. البته نه که به تو شک داشته باشم نه چون بازیتا قبول دارم ولی اتحادتون چندتا مثل خودت کم داره[/div][/quote]
تاپ غارت؟؟؟
حالا بگذریم من هیچکدوم اینارو بازیکن به حساب نمیارم :!:
من خودم تجربه داشتم اکانت مال یه نفره بقیه هم نوچه هاشن واسش تیک زنی میکنن چیزی خاصی نیستن فکر کردن خبریه :idea:
تازه ادعای کتیبه هم میکنن :| ای خدا چه مسخره بازی شده اینجا
من دیگه حرفی ندارم ;) قضاوت هم با شما[/div][/quote]
ما چی هستیم این وسط؟ :roll:[/div][/quote]
[b]حالا ماهم یه سری رفیق سراغ داریم خدای بازی هستن میرن روی اکانت درست حسابی بازی میکنن[/b]
:lol:
اما عوضش پیدا میکنی اکانت هایی که چه عرض کنم انگاری خیابون هرکی میاد رد میشه خلاصه بگم بعضی از اینا اونقدر پلیر روشون زیاده که 50درصدشون همدیگرو هم شاید نشناسن به قول یکی از دوستان یه گله ریختن سر یه اک که چی بشه؟جزو بازی بلداش حسابشون کنیم؟[/div][/quote]
دو نفریم :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.