hamed1029
سلام به همه انجمنی ها دوستان و مددیران محترم
خواهش میکنم تا آخر بخونید
اگه کسی بخواد اکانتشو بفروشه چیکار کنه کجا بره
مثلا من میخوام اکانتمو بفروشم مجبورم به همه اتحاد ها پیام عمومی بدم که شاید یکی بیاد بخره اونم یگی دو نفر پیام میدند ولی میگن جانشین کن جانشین میکنی بعد میفهمی این دوست یه آدم قویه اومده جاسوسی میزنه صفرت میکنه یا... یا الکی میاد ارتقا میده لغو میکنه و...
نظر من:
مثل بازار ولی کمی متفاوت تر
آقا یه جایی رو برای خرید و فروش اکانت بذارید
مثلا تو اونجا اسم توی بازی طرف مشخص نشه ولی تمامی نیرو سطح ساختمان تعداد شهر جمعیت شهر ها نیرو آبادی سکه و... توسط خود * مشخص بشه و فروشنده هم بعد از به فروش گذاشتن اکانت قبل از تایید کسی بتونه بازی کنه و تا نیرو سازی میکنه جمعیت و... تو همون جایی که خرید و فروش اکانت صورت میگیره توسط * بنویسه و داخل خرید و فروش اکانت بشه با دیگران چت کرد و پیام فرستاد
اگر هم میخواهید اکانتتونو به دوستاتون بفروشید نه به هیچ * دیگه ای مانند بازار که در آخر میزنه تنها برای اتحادم نمایش داده شود و علامت میزنی جز افراد اتحادت کسی اونو نمیبینه اینبار بنویسه تنها برای دارنده کد نمایش داده شود و بهت کدی رو بده و خریدار از جستوجوی کد ها بتونه فروش تو رو ببینه و اگه قیمتی رو که زدی به نظرش مناسب باشه بخره و از اون موقع دیگه تو نتونی بری به اون اکانتت
به نظر من این از همه چیز مهم تره چون خیلی ها میخواهند اکانشونو بفروشند ولی نمیشه خریدار پیدا نمیکنند سرشون کلاه میره و...
خواهش میکنم رسیدگی کنید
اره .... مثل کلـش مارکت ... ( این نرم افزار توی بازار وجود داره )
توی اون خیلی راحت میشه اکانت انتخاب کرد ....
این مطلب در 1394/05/21 19:56:49 نوشته شده است و در 1394/05/21 19:57:01 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div]سلام به همه انجمنی ها دوستان و مددیران محترم :icon_1:
خواهش میکنم تا آخر بخونید
اگه کسی بخواد اکانتشو بفروشه چیکار کنه کجا بره
مثلا من میخوام اکانتمو بفروشم مجبورم به همه اتحاد ها پیام عمومی بدم که شاید یکی بیاد بخره اونم یگی دو نفر پیام میدند ولی میگن جانشین کن جانشین میکنی بعد میفهمی این دوست یه آدم قویه اومده جاسوسی میزنه صفرت میکنه یا... یا الکی میاد ارتقا میده لغو میکنه و...
نظر من:
مثل بازار ولی کمی متفاوت تر
آقا یه جایی رو برای خرید و فروش اکانت بذارید
مثلا تو اونجا اسم توی بازی طرف مشخص نشه ولی تمامی نیرو سطح ساختمان تعداد شهر جمعیت شهر ها نیرو آبادی سکه و... توسط خود سیستم مشخص بشه و فروشنده هم بعد از به فروش گذاشتن اکانت قبل از تایید کسی بتونه بازی کنه و تا نیرو سازی میکنه جمعیت و... تو همون جایی که خرید و فروش اکانت صورت میگیره توسط سیستم بنویسه و داخل خرید و فروش اکانت بشه با دیگران چت کرد و پیام فرستاد
اگر هم میخواهید اکانتتونو به دوستاتون بفروشید نه به هیچ کس دیگه ای مانند بازار که در آخر میزنه تنها برای اتحادم نمایش داده شود و علامت میزنی جز افراد اتحادت کسی اونو نمیبینه اینبار بنویسه تنها برای دارنده کد نمایش داده شود و بهت کدی رو بده و خریدار از جستوجوی کد ها بتونه فروش تو رو ببینه و اگه قیمتی رو که زدی به نظرش مناسب باشه بخره و از اون موقع دیگه تو نتونی بری به اون اکانتت
به نظر من این از همه چیز مهم تره چون خیلی ها میخواهند اکانشونو بفروشند ولی نمیشه خریدار پیدا نمیکنند سرشون کلاه میره و...
خواهش میکنم رسیدگی کنید[/div][/quote]
اره .... مثل کلـش مارکت ... ( این نرم افزار توی بازار وجود داره )
توی اون خیلی راحت میشه اکانت انتخاب کرد ....