شما میدونید آقای انجیدنی چقدر برای بازی خرج کردن؟
تا به حال بالای 1 میلیارد و 200 میلیون تومان خرج کردنه اند!
آیا حق ندارند قسمتی از این پول را از این بخش به دست بیارن؟
بعله بعله
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div]شما میدونید آقای انجیدنی چقدر برای بازی خرج کردن؟
تا به حال بالای 1 میلیارد و 200 میلیون تومان خرج کردنه اند!
آیا حق ندارند قسمتی از این پول را از این بخش به دست بیارن؟[/div][/quote]
بعله بعله :icon_10:
برادر من شما اومدی گفتی 45 میل پول میگیرن و خیلی زیاده و...
باید بگم اینا 6 سال نشستن برنامه این بازی رو نوشتن 3 سال هم که زحمتشو کشیدن و به نظر من این 45 میلیون نه تنها حقشونه بلکه کم تر حقشونم هست.
شما نمیدونی چه خبره
درواقعا اصلا تو باغ نیستی
پس نپر وسط
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]گومر3[/b][/div][div]برادر من شما اومدی گفتی 45 میل پول میگیرن و خیلی زیاده و...
باید بگم اینا 6 سال نشستن برنامه این بازی رو نوشتن 3 سال هم که زحمتشو کشیدن و به نظر من این 45 میلیون نه تنها حقشونه بلکه کم تر حقشونم هست. :icon_10:[/div][/quote]
شما نمیدونی چه خبره
پس نپر وسط
برادر من شما اومدی گفتی 45 میل پول میگیرن و خیلی زیاده و...
باید بگم اینا 6 سال نشستن برنامه این بازی رو نوشتن 3 سال هم که زحمتشو کشیدن و به نظر من این 45 میلیون نه تنها حقشونه بلکه کم تر حقشونم هست.
شما نمیدونی چه خبره
پس نپر وسط
من نمیدونم چه خبره؟ من خودم دیشب تو تاپیک نظر دادم تاپیکتم تا آخر خوندم
فقط داشتی میگفتی اینا از سرور سود زیاد میبرن و سرور هم پر مولتیه و جای کسایی که یه اک میخرن نیست
خب یعنی داری میگی سرور سریع بَـده، خب مدیر هم حق داشته که حذف کنه
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div]برادر من شما اومدی گفتی 45 میل پول میگیرن و خیلی زیاده و...
باید بگم اینا 6 سال نشستن برنامه این بازی رو نوشتن 3 سال هم که زحمتشو کشیدن و به نظر من این 45 میلیون نه تنها حقشونه بلکه کم تر حقشونم هست. :icon_10:[/div][/quote]
شما نمیدونی چه خبره
پس نپر وسط[/div][/quote]
من نمیدونم چه خبره؟ من خودم دیشب تو تاپیک نظر دادم تاپیکتم تا آخر خوندم :|
فقط داشتی میگفتی اینا از سرور سود زیاد میبرن و سرور هم پر مولتیه و جای کسایی که یه اک میخرن نیست :|
خب یعنی داری میگی سرور سریع بَـده، خب مدیر هم حق داشته که حذف کنه :|
مورد داشتیم یکی اومده گفته عصر بده مسدود شده برو خـدای خود را شاکر باش هنوز هم میتوانی پست بگذاری
######
مورد داشتیم یکی اومده گفته عصر بده مسدود شده برو خـدای خود را شاکر باش هنوز هم میتوانی پست بگذاری
1394/05/18 13:48:32
rezadefender
آخه آقای مدیر بخدا نیم ساعت داشتم اون متنی رو که دیشب تاپیکشو زدم تایپ میکردم
بهتون گفتم که اگه مشکلی داره بهم بگید عدم میزنم.چرا بدون اطلاع تاپیک رو حذف کردید؟؟؟؟؟
خدایی اعصابم داغون شده
والا اینطوری که من میبینم اینجا فقط باید تعریف کنیم از عصرپادشاهان ...آخه اگه همش تعریف باشه که عیب ها پیدا نمیشه
یکم انتقاد لازمه...انتقاد پذیر هم که ماشاالله خیلی هستید
دیگه اینو عدم نزنید
پاسخگو باشید لطفا
کاربر گرامی ،
متاسفانه در تاپیک مورد نظر به مسائل حاشیه ای که ارتباطی با موضوع نداشت و زیر سوال بردن یکسری از موارد پرداخته اید و این گونه موارد نه تنها فایده ای برای انجمن ندارد بلکه نوعی شایعه پراکنی بوده و باعث تشویش اذهان عمومی تضعیف روحیه بازیکنان می شود که به هیچ وجه مناسب انجمن نیست. به همین دلیل توسط مدیر حاضر در همان موقع غیر فعال شده است.
خواهشمندیم از این پس دقت بیشتری در این زمینه داشته باشید و اگر موضوع یا موردی هست ویا اینکه انتقادی در این زمینه دارید می توانید از طریق پشتیبانی به بازی اعلام نمایید تا مورد بررسی تیم مورد نظر قرار گیرد
موفق و پیروز باشید.
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آخه آقای مدیر بخدا نیم ساعت داشتم اون متنی رو که دیشب تاپیکشو زدم تایپ میکردم
بهتون گفتم که اگه مشکلی داره بهم بگید عدم میزنم.چرا بدون اطلاع تاپیک رو حذف کردید؟؟؟؟؟
خدایی اعصابم داغون شده
والا اینطوری که من میبینم اینجا فقط باید تعریف کنیم از عصرپادشاهان ...آخه اگه همش تعریف باشه که عیب ها پیدا نمیشه
یکم انتقاد لازمه...انتقاد پذیر هم که ماشاالله خیلی هستید
دیگه اینو عدم نزنید
پاسخگو باشید لطفا
[/div][/quote]
کاربر گرامی ،
متاسفانه در تاپیک مورد نظر به مسائل حاشیه ای که ارتباطی با موضوع نداشت و زیر سوال بردن یکسری از موارد پرداخته اید و این گونه موارد نه تنها فایده ای برای انجمن ندارد بلکه نوعی شایعه پراکنی بوده و باعث تشویش اذهان عمومی تضعیف روحیه بازیکنان می شود که به هیچ وجه مناسب انجمن نیست. به همین دلیل توسط مدیر حاضر در همان موقع غیر فعال شده است.
خواهشمندیم از این پس دقت بیشتری در این زمینه داشته باشید و اگر موضوع یا موردی هست ویا اینکه انتقادی در این زمینه دارید می توانید از طریق پشتیبانی به بازی اعلام نمایید تا مورد بررسی تیم مورد نظر قرار گیرد
موفق و پیروز باشید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.