بسیار متشکر از آقای مدیریت انجمن که بخش ارسال تاپیک و پست را برای من باز کردند،ببخشید چطور میتونم عکــس بزارم؟
ایشون باز نکردن شما در سرور 10 ثبتنام کردی و جمعیتت را به بالای 50رسوندی تا بتونی تاپیک و پست ارسال کنی ....
سلام ...
آقای سپهر به من گفتند که باید ابتدا ثبت نام تا بتوانم پست ارسال کنم
اما بعد به مدیریت که گفتم میتوانم پست و تاپیک بگزارم.
پس لطف کنید با یه اکانت دیگه بیایید اما بدون ثبتنام در سرور پست بذارید ...
برای چی؟
با همین اکانت که میشود پست گذاشت
بخــند شــاد شــی!
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div]بسیار متشکر از آقای مدیریت انجمن که بخش ارسال تاپیک و پست را برای من باز کردند،ببخشید چطور میتونم عکــس بزارم؟
[/div][/quote]
ایشون باز نکردن شما در سرور 10 ثبتنام کردی و جمعیتت را به بالای 50رسوندی تا بتونی تاپیک و پست ارسال کنی ....
سلام ...[/div][/quote]
اما بعد به مدیریت که گفتم میتوانم پست و تاپیک بگزارم.[/div][/quote]
پس لطف کنید با یه اکانت دیگه بیایید اما بدون ثبتنام در سرور پست بذارید ... ;)[/div][/quote]
برای چی؟
با همین اکانت که میشود پست گذاشت :!:
بسیار متشکر از آقای مدیریت انجمن که بخش ارسال تاپیک و پست را برای من باز کردند،ببخشید چطور میتونم عکــس بزارم؟
سلام ...
اما بعد به مدیریت که گفتم میتوانم پست و تاپیک بگزارم.
پس لطف کنید با یه اکانت دیگه بیایید اما بدون ثبتنام در سرور پست بذارید ...
برای چی؟
با همین اکانت که میشود پست گذاشت
میخوام ارادت مدیرها نسبت به شما را ببینم ...
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div]بسیار متشکر از آقای مدیریت انجمن که بخش ارسال تاپیک و پست را برای من باز کردند،ببخشید چطور میتونم عکــس بزارم؟
[/div][/quote]
سلام ...[/div][/quote]
اما بعد به مدیریت که گفتم میتوانم پست و تاپیک بگزارم.[/div][/quote]
پس لطف کنید با یه اکانت دیگه بیایید اما بدون ثبتنام در سرور پست بذارید ... ;)[/div][/quote]
برای چی؟
با همین اکانت که میشود پست گذاشت :!:[/div][/quote]
میخوام ارادت مدیرها نسبت به شما را ببینم ...
اگه راس میگی امشب تو خندوانه عصر پادشاهان رو معرفی کن همون اول اول هم معرفی کن
این مطلب در 1394/05/18 14:48:50 نوشته شده است و در 1394/05/18 14:49:02 ویرایش شده است .
پوریام
[quote][div][b]jenab_khan[/b][/div][div]بسیار متشکر از آقای مدیریت انجمن که بخش ارسال تاپیک و پست را برای من باز کردند،ببخشید چطور میتونم عکــس بزارم؟
[/div][/quote]
اگه راس میگی امشب تو خندوانه عصر پادشاهان رو معرفی کن همون اول اول هم معرفی کن :twisted:
بعضیا دیگه شورشو درآوردن جنبه گزارش رو ندارن
لامصب دستو از روی گزارش بر نمیدارن هر پستی میبینن رد میکنن
خـدا شفاشون بده
به ای انسانو زحمتکیش ایهانت نیکن
سالاری
######
[quote][div][b]حسین.آقو.زلزله.عزیز.هر.چی.دله[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بعضیا دیگه شورشو درآوردن جنبه گزارش رو ندارن
لامصب دستو از روی گزارش بر نمیدارن هر پستی میبینن رد میکنن
خـدا شفاشون بده [/div][/quote]
به ای انسانو زحمتکیش ایهانت نیکن[/div][/quote]
سالاری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.