kamelan eshteba mikoni maslan shoma yekio kheyly doost dary bad aqaye X ke shoma aslan nemishnasish shomaro kheyly doost dare hala aqaye X ya ooni ke kheyly doosesh dary ??????
2 درسته
وقتی تو یک رو دوسش داری ولی اون تو رو دوست نداره برای چی باید ازش حمایت بکنیم ، وقتی اون منو نمی خواد برای چی باید جونمو براش بدم ، ولی برای اون کسی که دوسم داره ، مهمم ، همیشه نگران منه ، ولی یک نعع
الان من خ.دا رو دوست دارم اون من رو دوست نداره عایا ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا سوالش شر و ور بود
سوالش کلا درباره عشقای یک طرفس
ک ممن راستش اعتقادی به عشق یک طرفه ندارم
عشق اگه واقعی واقعی باشه هیچ وقت یک طرفه نمیمونه
بله من اصلا تا وقتی که استادایی مثل شما اینجان حرفی نمی زنم ماکه اصلا نمی دونیم عشق چی هست
عشقواقعی رو ما میفهمیم فقـــــــــــــــط
۱۰۰٪
فقط عشق امام حسین
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]۱۱۱۱۱۱۱۱۱[/div][/quote]
2222222222[/div][/quote]
kamelan eshteba mikoni maslan shoma yekio kheyly doost dary bad aqaye X ke shoma aslan nemishnasish shomaro kheyly doost dare hala aqaye X ya ooni ke kheyly doosesh dary ?????? :D[/div][/quote]
2 درسته :arrow:
وقتی تو یک رو دوسش داری ولی اون تو رو دوست نداره برای چی باید ازش حمایت بکنیم ، وقتی اون منو نمی خواد برای چی باید جونمو براش بدم ، ولی برای اون کسی که دوسم داره ، مهمم ، همیشه نگران منه ، ولی یک نعع[/div][/quote]
الان من خ.دا رو دوست دارم اون من رو دوست نداره عایا ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا سوالش شر و ور بود :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
بله من اصلا تا وقتی که استادایی مثل شما اینجان حرفی نمی زنم ماکه اصلا نمی دونیم عشق چی هست [/div][/quote]
عشقواقعی رو ما میفهمیم فقـــــــــــــــط :icon_10:[/div][/quote]
۱۰۰٪[/div][/quote]
فقط عشق امام حسین :icon_10:
kamelan eshteba mikoni maslan shoma yekio kheyly doost dary bad aqaye X ke shoma aslan nemishnasish shomaro kheyly doost dare hala aqaye X ya ooni ke kheyly doosesh dary ??????
2 درسته
وقتی تو یک رو دوسش داری ولی اون تو رو دوست نداره برای چی باید ازش حمایت بکنیم ، وقتی اون منو نمی خواد برای چی باید جونمو براش بدم ، ولی برای اون کسی که دوسم داره ، مهمم ، همیشه نگران منه ، ولی یک نعع
الان من خ.دا رو دوست دارم اون من رو دوست نداره عایا ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا سوالش شر و ور بود
درسته ،
منم قبلا عشق یکطرفه داشتم ولی اونور چند تا کارگر و آسفالت کن آوردم برام دو طرفش کردن
خخخخخخخخخخخخخخ دهنت سرویس:-D
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]۱۱۱۱۱۱۱۱۱[/div][/quote]
2222222222[/div][/quote]
kamelan eshteba mikoni maslan shoma yekio kheyly doost dary bad aqaye X ke shoma aslan nemishnasish shomaro kheyly doost dare hala aqaye X ya ooni ke kheyly doosesh dary ?????? :D[/div][/quote]
2 درسته :arrow:
وقتی تو یک رو دوسش داری ولی اون تو رو دوست نداره برای چی باید ازش حمایت بکنیم ، وقتی اون منو نمی خواد برای چی باید جونمو براش بدم ، ولی برای اون کسی که دوسم داره ، مهمم ، همیشه نگران منه ، ولی یک نعع[/div][/quote]
الان من خ.دا رو دوست دارم اون من رو دوست نداره عایا ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا سوالش شر و ور بود :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
درسته ،
منم قبلا عشق یکطرفه داشتم ولی اونور چند تا کارگر و آسفالت کن آوردم برام دو طرفش کردن :mrgreen:[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخخخخ دهنت سرویس:-D
اُورِکا
خوب ما اینجا دوتا عاشق داریم، دوتا معشوق
اصولا عاشقا خودشون ترجیح میدن به جا معشوق فدا شن
پس نتیجه ی اخلاقی ، ما خودمون که معشوق حساب میشیم سالم میمونیم. بین اون دو نفر هم معشوقو باید نجات بدیم
این وسط یه عاشق از صحنه روزگار حذف میشه. به درک اسفل سافلین
...
اُورِکا
پس نتیجه ی اخلاقی ، ما خودمون که معشوق حساب میشیم سالم میمونیم. بین اون دو نفر هم معشوقو باید نجات بدیم
این وسط یه عاشق از صحنه روزگار حذف میشه. به درک اسفل سافلین :icon_4:
اُورِکا
این وسط یه عاشق از صحنه روزگار حذف میشه. به درک اسفل سافلین
چای گوزل بنوش همشهری
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]اُورِکا
این وسط یه عاشق از صحنه روزگار حذف میشه. به درک اسفل سافلین :icon_4:[/div][/quote]
چای گوزل بنوش همشهری:icon_10:
اگه لب یه پرتگاه باشی و فقط یه انتخاب داشته باشی کدومشون رو نجات می دی؟
1.اونی که خیلی دوسش داری ؟
2. یا اونی که خیلی دوست داره...؟
2
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][b]سلام
[/b]
[/div][/quote]
2
2
باز این اومد
مگه من چمه ... اصلا شما ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]alireza-6356[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][b]سلام
[/b]
[/div][/quote]
2
[/div][/quote]
باز این اومد[/div][/quote]
مگه من چمه ... اصلا شما ؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.