بچه هاسرور10جالبه یانه؟من توسرور10جمعیتم 1200تابودولی الان شده800تانفر3سروربهم حمله کرد
نه خوشم نمیاد چون قرون وسطایی است ولی چون تنها سرور (قرون وسطایی) است که توش قوی هستم
آقا من تا حالا تو سه تا سرور 10،11،12 بازی کزدم،ولی تغییری تو گرافیک بازی ندیدم.منظور از قرون وسطی چیه؟چه فرقی می کنه مگه؟
9 و 12 فلات ایرانه .... 10 و 11 قرون وسطا است ...
مفهوم .... ؟!
داداش ایناهیچی نمیدونن؟
9 و 12 فلات ایرانه .... 10 و 11 قرون وسطا است ... سرور11قرون وسطایی نیست
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sina berenji[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]بچه هاسرور10جالبه یانه؟من توسرور10جمعیتم 1200تابودولی الان شده800تانفر3سروربهم حمله کرد[/div][/quote]
نه خوشم نمیاد چون قرون وسطایی است ولی چون تنها سرور (قرون وسطایی) است که توش قوی هستم[/div][/quote]
آقا من تا حالا تو سه تا سرور 10،11،12 بازی کزدم،ولی تغییری تو گرافیک بازی ندیدم.منظور از قرون وسطی چیه؟چه فرقی می کنه مگه؟:?:[/div][/quote]
مفهوم .... ؟![/div][/quote]
داداش ایناهیچی نمیدونن؟[/div][/quote]
بچه هاسرور10جالبه یانه؟من توسرور10جمعیتم 1200تابودولی الان شده800تانفر3سروربهم حمله کرد
نه خوشم نمیاد چون قرون وسطایی است ولی چون تنها سرور (قرون وسطایی) است که توش قوی هستم
آقا من تا حالا تو سه تا سرور 10،11،12 بازی کزدم،ولی تغییری تو گرافیک بازی ندیدم.منظور از قرون وسطی چیه؟چه فرقی می کنه مگه؟
مفهوم .... ؟!
داداش ایناهیچی نمیدونن؟
12 کجا فلاته نابغه ها؟
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sina berenji[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]بچه هاسرور10جالبه یانه؟من توسرور10جمعیتم 1200تابودولی الان شده800تانفر3سروربهم حمله کرد[/div][/quote]
نه خوشم نمیاد چون قرون وسطایی است ولی چون تنها سرور (قرون وسطایی) است که توش قوی هستم[/div][/quote]
آقا من تا حالا تو سه تا سرور 10،11،12 بازی کزدم،ولی تغییری تو گرافیک بازی ندیدم.منظور از قرون وسطی چیه؟چه فرقی می کنه مگه؟:?:[/div][/quote]
9 و 12 فلات ایرانه .... 10 و 11 قرون وسطا است ... سرور11قرون وسطایی نیست[/div][/quote]
12 کجا فلاته نابغه ها؟
این دسوتمون درست میگه دیگه1
12 که قرون بود نابغه ها1
evil 007
xsaz
xsaz
sharv
sina berenji
famili
xsaz
مفهوم .... ؟!
داداش ایناهیچی نمیدونن؟
12 کجا فلاته نابغه ها؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
این دسوتمون درست میگه دیگه1
12 که قرون بود نابغه ها1
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sina berenji[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]بچه هاسرور10جالبه یانه؟من توسرور10جمعیتم 1200تابودولی الان شده800تانفر3سروربهم حمله کرد[/div][/quote]
9 و 12 فلات ایرانه .... 10 و 11 قرون وسطا است ... سرور11قرون وسطایی نیست[/div][/quote]
12 کجا فلاته نابغه ها؟[/div][/quote]
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]این دسوتمون درست میگه دیگه1
12 که قرون بود نابغه ها1
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sina berenji[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]بچه هاسرور10جالبه یانه؟من توسرور10جمعیتم 1200تابودولی الان شده800تانفر3سروربهم حمله کرد[/div][/quote]
12 کجا فلاته نابغه ها؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
نمیدونم بزاریدخودم بگم اخه اگه بلدنیستید نگید 9فلاته 10قرونه 11فلاته 12قرون بود13فلاته 14هم قرونه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.