لاک پشت:
پاک سرشت و نیکوخصال. حدیث مهربانی شما همیشه نقل مجلس است. شما نیز دوستدار صلح و آرامش هستید. هیچ وقت دوست ندارید مقابله به مثل کنید حتی با کسی که خلافکار است. از این رو همه دوستتان دارند. دلتان نمی خواهدغیبت دیگران را بکنید. مردم عاشق طرز برخورد و رفتار شما با اطرافیانتان هستند. همیشه می توانید عشق بورزید.ا ز همه بهتراینکه انتظار ندارید کسی این عشق شما را پاسخ بگوید. بسیار بلندنظر و دست و دلباز هستید. اینکه به هرچیز از سمت و سوی واقعی آن نگاه می کنید، بهترین تاثیر را روی طرف مقابلتان می گذارید.
حسه خوندن ندارم یکی بخونه خلاصه کنه
بر پست مفید لعنت
باید اسپم بدیم
باشه
زود تند سریع عدم کن اون مایه ی منکراتو
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div]لاک پشت:
پاک سرشت و نیکوخصال. حدیث مهربانی شما همیشه نقل مجلس است. شما نیز دوستدار صلح و آرامش هستید. هیچ وقت دوست ندارید مقابله به مثل کنید حتی با کسی که خلافکار است. از این رو همه دوستتان دارند. دلتان نمی خواهدغیبت دیگران را بکنید. مردم عاشق طرز برخورد و رفتار شما با اطرافیانتان هستند. همیشه می توانید عشق بورزید.ا ز همه بهتراینکه انتظار ندارید کسی این عشق شما را پاسخ بگوید. بسیار بلندنظر و دست و دلباز هستید. اینکه به هرچیز از سمت و سوی واقعی آن نگاه می کنید، بهترین تاثیر را روی طرف مقابلتان می گذارید.
حسه خوندن ندارم یکی بخونه خلاصه کنه :icon_7:[/div][/quote]
بر پست مفید لعنت[/div][/quote]
باید اسپم بدیم :roll:
باشه [/div][/quote]
زود تند سریع عدم کن اون مایه ی منکراتو
زیاد مطمئن نیستم ، یکم عر عر کن تا تشابُح صدات رو با خرم مقایسه کنم
اوه مای گاد
هم به خودش تیکه انداخت هم به علی اقوو
این مطلب در 1394/05/12 17:25:39 نوشته شده است و در 1394/05/12 17:26:38 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]anti-anten16[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]anti-anten16[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]بچه ها کی عکس علی عاغارو میخاد به خودم بهش میدم:/[/div][/quote]
منو میگه :|[/div][/quote]
ببخشید ، فکر کردم داره خرمو می گه :icon_3:[/div][/quote]
حالا مطمئن شدی سرورت رو میگه :mrgreen:[/div][/quote]
زیاد مطمئن نیستم ، یکم عر عر کن تا تشابُح صدات رو با خرم مقایسه کنم :icon_12:[/div][/quote]
اوه مای گاد
:lol::lol::lol:
هم به خودش تیکه انداخت هم به علی اقوو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.