aaa1395
ببین خیلی ساده است البته اه میخای کلا جزو 10 تای برتر باشی.
دقیقه ی اول اکانت می زنی. بعد منابع رو به 1000 می رسونی تو یک ساعت اول. خیلی سخت نیست. بعد از این کارا 12 یاعت از هر منبع می خری وتولیدات رو می کنی 4000 تا. بعد میری می خوابی. فرداش تولیدات رو می کنی 10 هزار تا کلا هیچی نمی سازی تا بشن 30000 تا. بعد که شد 30 هزار می ری تو کارسرباز مثلا نیزه دار چون آهن زیاد میخاد آهنت باید یه سطح بیشتر باشه. بعد 10 ساعت با اون سطح منابع می تونی 2000 تا سرباز بسازی. بعد از 2000 سرباز برو تو کار پاپ. بازار و سرباز خونه و اصطبل و قصر و آکادمی و شهرداری رو به 10 برسون بعد شهر دوم بزن این کارا برا دو روز اول است بعد یه هفته نکنی بعد بگی چی شد
خوب بود ولی ...
اینجاش مشکل داره
..... تولیدات رو می کنی 4000 تا. بعد میری می خوابی. فرداش تولیدات رو .....
« بعد میری میخوابی »
میخوابی ک منابع جمع شه واسه فردا بتونی ارتقا بدی؟؟؟
مشکل همینجاس دیگه
مثلا قبل از خواب تولید شما 2 کیلوئه و 10 ساعت میخوابی و بعدش 20 کیلو داری
ولی من میام صبر میکنم و مثلا 2 ساعت بعد منابعمو ازتقا میدم و 8 ساعت بعدی مثلا با تولید 2500 میریزم تو انبار و تا فرداش همون 20 کیلو رو دارم + 1 سطح منابع بالاتر
ثانیه ب ثانیه ی بازی ؛ آینده ی اک رو رقم میزنه
امروز 10 تا جمعیتت کمتر باشه ، فردا میشه 20 تا ؛ پس فردا میشه 50 تا و ...
امروز 10 تا سرباز کمتر داری فردا میشه 50 و پس فردا 100 تا و ....
طرف کیو میگیری؟
دوستت؟
یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید
[quote][div][b]aaa1395[/b][/div][div]ببین خیلی ساده است البته اه میخای کلا جزو 10 تای برتر باشی.
دقیقه ی اول اکانت می زنی. بعد منابع رو به 1000 می رسونی تو یک ساعت اول. خیلی سخت نیست. بعد از این کارا 12 یاعت از هر منبع می خری وتولیدات رو می کنی 4000 تا. بعد میری می خوابی. فرداش تولیدات رو می کنی 10 هزار تا کلا هیچی نمی سازی تا بشن 30000 تا. بعد که شد 30 هزار می ری تو کارسرباز مثلا نیزه دار چون آهن زیاد میخاد آهنت باید یه سطح بیشتر باشه. بعد 10 ساعت با اون سطح منابع می تونی 2000 تا سرباز بسازی. بعد از 2000 سرباز برو تو کار پاپ. بازار و سرباز خونه و اصطبل و قصر و آکادمی و شهرداری رو به 10 برسون بعد شهر دوم بزن این کارا برا دو روز اول است بعد یه هفته نکنی بعد بگی چی شد[/div][/quote]
خوب بود ولی ...
اینجاش مشکل داره
..... تولیدات رو می کنی 4000 تا. بعد میری می خوابی. فرداش تولیدات رو .....
« بعد میری میخوابی »
میخوابی ک منابع جمع شه واسه فردا بتونی ارتقا بدی؟؟؟
مشکل همینجاس دیگه
مثلا قبل از خواب تولید شما 2 کیلوئه و 10 ساعت میخوابی و بعدش 20 کیلو داری
ولی من میام صبر میکنم و مثلا 2 ساعت بعد منابعمو ازتقا میدم و 8 ساعت بعدی مثلا با تولید 2500 میریزم تو انبار و تا فرداش همون 20 کیلو رو دارم + 1 سطح منابع بالاتر
ثانیه ب ثانیه ی بازی ؛ آینده ی اک رو رقم میزنه
امروز 10 تا جمعیتت کمتر باشه ، فردا میشه 20 تا ؛ پس فردا میشه 50 تا و ...
امروز 10 تا سرباز کمتر داری فردا میشه 50 و پس فردا 100 تا و ....