متروکه ای توسط فرد بیگانه فارم شد و من قصد بر تسخیر فارم مزکوره گرفتم ..
میخاستم از علمای متبرکه این پرسش رو داشته باشم ک این امر چ حکمی داره؟!
واس هرکدوم ک انتخاب میکنید دلیلشو هم بگین ترجیحن..و اینکه شما این کارو میکنید؟اگ این متروکه رو محاصره کردی ولی شیکوندنش چیکار میکنی؟!
اگه من بودم حتما میزدم .....
این یه بازی استراتژی هست .....
اون از قبل باید فکر اینجاش رو می کرد که ممکنه یکی دیگه بیاد تسخیرش کنه .....
سوالای شیمیت تموم شد???
نه والا ....
الان سوالم اینه که قطر مولکول و اتم چقدره ( بر حسب سانتی متر ) و آقای بوترن کیه ؟
این ها رو توی گوگل زدم ولی اصلا هیچی واسم نیاور ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]متروکه ای توسط فرد بیگانه فارم شد و من قصد بر تسخیر فارم مزکوره گرفتم ..
میخاستم از علمای متبرکه این پرسش رو داشته باشم ک این امر چ حکمی داره؟!
واس هرکدوم ک انتخاب میکنید دلیلشو هم بگین ترجیحن..و اینکه شما این کارو میکنید؟اگ این متروکه رو محاصره کردی ولی شیکوندنش چیکار میکنی؟![/div][/quote]
اگه من بودم حتما میزدم .....
این یه بازی استراتژی هست .....
اون از قبل باید فکر اینجاش رو می کرد که ممکنه یکی دیگه بیاد تسخیرش کنه .....
[/div][/quote]
سوالای شیمیت تموم شد???:|[/div][/quote]
نه والا ....
الان سوالم اینه که قطر مولکول و اتم چقدره ( بر حسب سانتی متر ) و آقای بوترن کیه ؟
این ها رو توی گوگل زدم ولی اصلا هیچی واسم نیاور ....
تسخیر متروکه ای که به دست شخص دیگری فارم شده باشد مشکل شرعی ندارد.
فردی که متروکه ها را فارم کرده باید از انان مراقب نماید و اگر شما متروکه فارمی را محاصره کنید و شخص محاصره را نشکند و شما شهر را فتح کنید، حلال است و میتوانید از آن استفاده نمایید.
خوشمان امد
Moein4321
[quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]تسخیر متروکه ای که به دست شخص دیگری فارم شده باشد مشکل شرعی ندارد. :ugeek:
فردی که متروکه ها را فارم کرده باید از انان مراقب نماید و اگر شما متروکه فارمی را محاصره کنید و شخص محاصره را نشکند و شما شهر را فتح کنید، حلال است و میتوانید از آن استفاده نمایید. :ugeek:[/div][/quote]
خوشمان امد
تسخیر متروکه ای که به دست شخص دیگری فارم شده باشد مشکل شرعی ندارد.
فردی که متروکه ها را فارم کرده باید از انان مراقب نماید و اگر شما متروکه فارمی را محاصره کنید و شخص محاصره را نشکند و شما شهر را فتح کنید، حلال است و میتوانید از آن استفاده نمایید.
خوشمان امد
وای بدنت...
با هــر چی میــشد زدنـــت...
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]تسخیر متروکه ای که به دست شخص دیگری فارم شده باشد مشکل شرعی ندارد. :ugeek:
فردی که متروکه ها را فارم کرده باید از انان مراقب نماید و اگر شما متروکه فارمی را محاصره کنید و شخص محاصره را نشکند و شما شهر را فتح کنید، حلال است و میتوانید از آن استفاده نمایید. :ugeek:[/div][/quote]
خوشمان امد[/div][/quote]
:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.