هر شکلکی یه جایی کاربرد داره ولی چند تا از شکلک ها هستند که برای من در هیچ شرایطی کاربرد ندارند مثل :
این ها و اینم سالی یه بار :
و بهترین شکلک از نظر من اینه :
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div] بسم الله
اینجا بگید از کدوم شکلک (ها) بدتون میاد. :icon_13:
خودم:
;)
:arrow:
:idea:
:!:
:?:[/div][/quote]
هر شکلکی یه جایی کاربرد داره ولی چند تا از شکلک ها هستند که برای من در هیچ شرایطی کاربرد ندارند مثل :
:icon_3::icon_11::icon_14::icon_9: این ها و اینم سالی یه بار : :icon_13:[/div][/quote]
و بهترین شکلک از نظر من اینه : :|
تو هم که داری از رو من اسکی میری
این تیکه کلام من بود
یبار تو عمرت اینو گفتی شد تیکه کلام تو ؟
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
http://8pic.ir/images/ybjm6j588f1wis6ysgic.jpg
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]:?:shock::o:(;):):D:evil::cry::oops::P:x:lol:8-):|:arrow::idea::?::!::roll::twisted::icon_1::icon_0::ugeek::geek::mrgreen::icon_2::icon_3::icon_4::icon_5::icon_11::icon_8::icon_7::icon_6::icon_9::icon_10::icon_12::icon_14::icon_13:[/div][/quote]
چوب اسکیتو از کجا میخری ؟ :|[/div][/quote]
تو هم که داری از رو من اسکی میری :shock:
این تیکه کلام من بود :|[/div][/quote]
یبار تو عمرت اینو گفتی شد تیکه کلام تو ؟ :|
تو هم که داری از رو من اسکی میری
این تیکه کلام من بود
یبار تو عمرت اینو گفتی شد تیکه کلام تو ؟
همون ی بار
نشون میده من اینو ساختم
اون روز من بهت گفتم الان تو میگی فردا مدیر انجمن
دو روز بعد هم همه میگن ما اینو ساختیم
الکی مثلا چیز مهمی هس
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
http://8pic.ir/images/ybjm6j588f1wis6ysgic.jpg
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]:?:shock::o:(;):):D:evil::cry::oops::P:x:lol:8-):|:arrow::idea::?::!::roll::twisted::icon_1::icon_0::ugeek::geek::mrgreen::icon_2::icon_3::icon_4::icon_5::icon_11::icon_8::icon_7::icon_6::icon_9::icon_10::icon_12::icon_14::icon_13:[/div][/quote]
چوب اسکیتو از کجا میخری ؟ :|[/div][/quote]
تو هم که داری از رو من اسکی میری :shock:
این تیکه کلام من بود :|[/div][/quote]
یبار تو عمرت اینو گفتی شد تیکه کلام تو ؟ :|[/div][/quote]
همون ی بار :|
نشون میده من اینو ساختم :mrgreen:
اون روز من بهت گفتم الان تو میگی فردا مدیر انجمن :|
دو روز بعد هم همه میگن ما اینو ساختیم 8-)
الکی مثلا چیز مهمی هس :|[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.