من عرب عرب میکنم تا با نفرت این قوم از اعراب مبارزه نمایم
وای بدنت...
با هــر چی میــشد زدنـــت...
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]خرمای عرب :icon_10:[/div][/quote]
خَر
ما
ی
عرب ؟
:|[/div][/quote]
با اعراب پدر کشتگی داری تو؟ :|[/div][/quote]
نمیدونم
تو میدونی ؟ :|[/div][/quote]
نع :icon_10:[/div][/quote]
تو اهوازی ای :!: یا عرب یه جای دیگه [/div][/quote]
فرزند آذربایجان :icon_10:[/div][/quote]
پس عرب چیکا داری :!: اذری رو عشخه[/div][/quote]
من عرب عرب میکنم تا با نفرت این قوم از اعراب مبارزه نمایم :icon_10:
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]خرمای عرب :icon_10:[/div][/quote]
خَر
ما
ی
عرب ؟
نمیدونم
آذربایجان منم دیگه :P[/div][/quote]
بسه دیگ :|
[quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]خرمای عرب :icon_10:[/div][/quote]
خَر
ما
ی
عرب ؟
نمیدونم
آذربایجان منم دیگه :P[/div][/quote]
بسه دیگ :|[/div][/quote]
نه بس نیست گلرنگه :|
از شیر به دوغ ارتقا دادین با سکه اتمام انی بزنین برسونیدش به نوشایه و شامپای و اره دیه
آره دیگه چیه ؟
تا حالا نخوردم
اره دیه اره دیس یعنی اونایی که خودت میدونی بگذریم نفر بعدی
یاشار بین اسم معمولا & میزارن
نه $
نه باوا این اون نیستش یاشارِ یگانه هستم اون دلاره واس اینه که دلار پارو میکنم شمام خواستی بیا کمک
یکی میخاد دلارای خودمو پارو کنه
47 تا مستخدم دارن پارو میکنن هنوز تموم نشده
هوای مارم داشته باش راستی من نمیشناسمت معرفی کن
میشناسی
یادت نمیاد
نه برای شناختنت وخت هست من برم یه سر تاپیکای بغلی
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div]عصرونه دوغته بنوش :|[/div][/quote]
از شیر به دوغ ارتقا دادین :lol: با سکه اتمام انی بزنین :D برسونیدش به نوشایه و شامپای و اره دیه [/div][/quote]
آره دیگه چیه ؟
تا حالا نخوردم :|[/div][/quote]
اره دیه اره دیس :lol: یعنی اونایی که خودت میدونی :D بگذریم 8-) نفر بعدی[/div][/quote]
نه $
نه باوا این اون نیستش :lol: یاشارِ یگانه هستم :D اون دلاره واس اینه که دلار پارو میکنم :icon_4: شمام خواستی بیا کمک [/div][/quote]
47 تا مستخدم دارن پارو میکنن هنوز تموم نشده :|[/div][/quote]
هوای مارم داشته باش :P راستی من نمیشناسمت :!: معرفی کن[/div][/quote]
میشناسی :|
یادت نمیاد :|[/div][/quote]
نه :lol: برای شناختنت وخت هست :D من برم یه سر تاپیکای بغلی
از شیر به دوغ ارتقا دادین با سکه اتمام انی بزنین برسونیدش به نوشایه و شامپای و اره دیه
آره دیگه چیه ؟
تا حالا نخوردم
اره دیه اره دیس یعنی اونایی که خودت میدونی بگذریم نفر بعدی
نه $
نه باوا این اون نیستش یاشارِ یگانه هستم اون دلاره واس اینه که دلار پارو میکنم شمام خواستی بیا کمک
47 تا مستخدم دارن پارو میکنن هنوز تموم نشده
هوای مارم داشته باش راستی من نمیشناسمت معرفی کن
میشناسی
یادت نمیاد
نه برای شناختنت وخت هست من برم یه سر تاپیکای بغلی
60 تا اسم عوض کردم حق داری یادت نیاد
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
http://8pic.ir/images/ybjm6j588f1wis6ysgic.jpg
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div]عصرونه دوغته بنوش :|[/div][/quote]
از شیر به دوغ ارتقا دادین :lol: با سکه اتمام انی بزنین :D برسونیدش به نوشایه و شامپای و اره دیه [/div][/quote]
آره دیگه چیه ؟
تا حالا نخوردم :|[/div][/quote]
اره دیه اره دیس :lol: یعنی اونایی که خودت میدونی :D بگذریم 8-) نفر بعدی[/div][/quote]
نه $
نه باوا این اون نیستش :lol: یاشارِ یگانه هستم :D اون دلاره واس اینه که دلار پارو میکنم :icon_4: شمام خواستی بیا کمک [/div][/quote]
47 تا مستخدم دارن پارو میکنن هنوز تموم نشده :|[/div][/quote]
هوای مارم داشته باش :P راستی من نمیشناسمت :!: معرفی کن[/div][/quote]
میشناسی :|
یادت نمیاد :|[/div][/quote]
نه :lol: برای شناختنت وخت هست :D من برم یه سر تاپیکای بغلی [/div][/quote]
60 تا اسم عوض کردم حق داری یادت نیاد :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.