توجه - توجه فعلا برای الان بسه ....
توصیه میکنم این ها رو بخونید ... دست اول هستند ...
یه استراحتی میدم تا کسانی که نخوندن برن بخونن ...
این از همه جکا قشنگ تر بود
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]توجه - توجه[/b]
[b]فعلا برای الان بسه ....
توصیه میکنم این ها رو بخونید ... دست اول هستند ...
یه استراحتی میدم تا کسانی که نخوندن برن بخونن ...[/b][/div][/quote]
این از همه جکا قشنگ تر بود :lol:
شروع این جک ها از صفحه ی 8 هست .... سپهر و بقیه که نخوندن ... چند تا از باحال ترین جک ها از همون صفحه شروع میشه ... مثلا به نظر خودم اولین جک خیلی باحاله ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
شروع این جک ها از صفحه ی 8 هست .... سپهر و بقیه که نخوندن ... چند تا از باحال ترین جک ها از همون صفحه شروع میشه ... مثلا به نظر خودم اولین جک خیلی باحاله ...
اون دکل با چاه هم خوبه و. ....
خب مگه چی گفتم سپهر ؟
گفتم یه استراحتی میدم دیگه ....
این شکلک اگه یکم دهنش بالا تر بود واقعا خیلی بیش تر باحال می شد ...
@spamino_bot
خب مگه چی گفتم سپهر ؟
گفتم یه استراحتی میدم دیگه .... :D:D:D:D:D
این شکلک :D اگه یکم دهنش بالا تر بود واقعا خیلی بیش تر باحال می شد ...
سپهر من باید لایک تو رو توی صفحه ی 8 ببینم ..... زود برو از اونجا شروع کن بخون ...
از شوخی بگذریم من خیلی سریع کپی میکردم میذاشتم ، به همین دلیل بعضی ها که تازه میان دیگه بی خیال صفحات قبلی میشن .... ولی نه ... من بهشون توصیه میکنم که بی خیالش نشن ... واقعا توی صفحات گذشته جک های خیلی باحالی هست ... هرگز بی خیال نشید ... برید بخونید ....
شروعش از نیمه ی صفحه ی 8 هست ...
با تشکر ...
@spamino_bot
سپهر من باید لایک تو رو توی صفحه ی 8 ببینم ..... زود برو از اونجا شروع کن بخون ... :D:D:D:D:D:D
از شوخی بگذریم من خیلی سریع کپی میکردم میذاشتم ، به همین دلیل بعضی ها که تازه میان دیگه بی خیال صفحات قبلی میشن .... ولی نه ... من بهشون توصیه میکنم که بی خیالش نشن ... واقعا توی صفحات گذشته جک های خیلی باحالی هست ... هرگز بی خیال نشید ... برید بخونید ....
شروعش از نیمه ی صفحه ی 8 هست ...
با تشکر ...
خب مگه چی گفتم سپهر ؟
گفتم یه استراحتی میدم دیگه ....
این شکلک اگه یکم دهنش بالا تر بود واقعا خیلی بیش تر باحال می شد ...
آفرین ...
. اصلا حواسم به این شکلک نبود ...
آفرین
@spamino_bot
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]اون دکل با چاه هم خوبه و. ....
خب مگه چی گفتم سپهر ؟
گفتم یه استراحتی میدم دیگه .... :D:D:D:D:D
این شکلک :D اگه یکم دهنش بالا تر بود واقعا خیلی بیش تر باحال می شد ...[/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
آفرین ...
. اصلا حواسم به این شکلک نبود ...
آفرین
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اینا جک های الکی نیستن که میذارما ....
از اونجایی که این جک ها رو بر میدارم وقتی نگاه کنید میبینید هر کدومشن حداقل یک کیلو لایک دارن ....
مثلا جلوش نوشته : 1.2K
@spamino_bot
اینا جک های الکی نیستن که میذارما ....
از اونجایی که این جک ها رو بر میدارم وقتی نگاه کنید میبینید هر کدومشن حداقل یک کیلو لایک دارن ....
مثلا جلوش نوشته : 1.2K
اگه خواستی یکی همیشه دوستت داشته باشه، تنهات نذاره، تا آخر عمر بهت وفادار بمونه، بیشتر از همه مواظبت باشه، از سرکار که میری خونه همش دورت بگرده،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سگ بخر!
ازاین سگ پاکوتا ها
@spamino_bot
اگه خواستی یکی همیشه دوستت داشته باشه، تنهات نذاره، تا آخر عمر بهت وفادار بمونه، بیشتر از همه مواظبت باشه، از سرکار که میری خونه همش دورت بگرده،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سگ بخر!
ازاین سگ پاکوتا ها
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.