سلام دوستان گلم خوبید
می خواستم کمکم کنید که یه نت خوب برا خودم جور کنم که نیازی به تلفن نداشته باشه چون بقیه با تلفن صحبت میکنن قبض که میاد فقط من استفاده کردم دیگه حوصله بحث ندارم به نظر شما چه نتی بگیرم که تلفن لازم نداشته باشه به صرفه باشه و سرعت بالایی داشته باشه الان با نت ایرانسل اومدم انجمن گوشی رو وصل کردم کامبیوتر باهاش اومدم انجمن سرعتش خیلی کمه می خوام بازی کنم اذیت میشم رایتلم نمی دونم چطوریه وایمکس هم گرونه کلا 100تومن بول دارم راهنمایی کنید لطفا ایرانسل با گوشی میام سرعتش بالاس ولی به رایانه usbوصل میکنم رایانه سرعتش بایینه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
سلام دوستان گلم خوبید
می خواستم کمکم کنید که یه نت خوب برا خودم جور کنم که نیازی به تلفن نداشته باشه چون بقیه با تلفن صحبت میکنن قبض که میاد فقط من استفاده کردم دیگه حوصله بحث ندارم به نظر شما چه نتی بگیرم که تلفن لازم نداشته باشه به صرفه باشه و سرعت بالایی داشته باشه الان با نت ایرانسل اومدم انجمن گوشی رو وصل کردم کامبیوتر باهاش اومدم انجمن سرعتش خیلی کمه می خوام بازی کنم اذیت میشم رایتلم نمی دونم چطوریه وایمکس هم گرونه کلا 100تومن بول دارم راهنمایی کنید لطفا ایرانسل با گوشی میام سرعتش بالاس ولی به رایانه usbوصل میکنم رایانه سرعتش بایینه :icon_7::icon_7::icon_7::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
اگه رایتل تحت پوشش هست برو رایتل بگیر سرعتش عالیه ولی نسبت به بقیه اپراتورها کمی گرون تره
ایرانسلم خوبه رو گوشی ولی وقتی به رایانه وصل میشه نمی دونم چرا کم میشه سرعتش سرعت رایتل خبر داری چقدره
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]اگه رایتل تحت پوشش هست برو رایتل بگیر سرعتش عالیه ولی نسبت به بقیه اپراتورها کمی گرون تره[/div][/quote]
ایرانسلم خوبه رو گوشی ولی وقتی به رایانه وصل میشه نمی دونم چرا کم میشه سرعتش سرعت رایتل خبر داری چقدره
سلام دوستان گلم خوبید
می خواستم کمکم کنید که یه نت خوب برا خودم جور کنم که نیازی به تلفن نداشته باشه چون بقیه با تلفن صحبت میکنن قبض که میاد فقط من استفاده کردم دیگه حوصله بحث ندارم به نظر شما چه نتی بگیرم که تلفن لازم نداشته باشه به صرفه باشه و سرعت بالایی داشته باشه الان با نت ایرانسل اومدم انجمن گوشی رو وصل کردم کامبیوتر باهاش اومدم انجمن سرعتش خیلی کمه می خوام بازی کنم اذیت میشم رایتلم نمی دونم چطوریه وایمکس هم گرونه کلا 100تومن بول دارم راهنمایی کنید لطفا ایرانسل با گوشی میام سرعتش بالاس ولی به رایانه usbوصل میکنم رایانه سرعتش بایینه
تو اول به من بگو مسلمونی یا نه
یا حسین الشهید
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]سلام دوستان گلم خوبید
می خواستم کمکم کنید که یه نت خوب برا خودم جور کنم که نیازی به تلفن نداشته باشه چون بقیه با تلفن صحبت میکنن قبض که میاد فقط من استفاده کردم دیگه حوصله بحث ندارم به نظر شما چه نتی بگیرم که تلفن لازم نداشته باشه به صرفه باشه و سرعت بالایی داشته باشه الان با نت ایرانسل اومدم انجمن گوشی رو وصل کردم کامبیوتر باهاش اومدم انجمن سرعتش خیلی کمه می خوام بازی کنم اذیت میشم رایتلم نمی دونم چطوریه وایمکس هم گرونه کلا 100تومن بول دارم راهنمایی کنید لطفا ایرانسل با گوشی میام سرعتش بالاس ولی به رایانه usbوصل میکنم رایانه سرعتش بایینه :icon_7::icon_7::icon_7::(:(:(:(:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
تو اول به من بگو مسلمونی یا نه :icon_10:
خخخخخخخخخخخخخخخ چیکار داری مسلمونم یا نه عشق است کوروش کبیر داریوش کبیر کمبوجیه خشایار شاه
من چیکار به کوروش و کمبوجیه دارم،
میگم خدا رو باور داری؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]خخخخخخخخخخخخخخخ چیکار داری مسلمونم یا نه عشق است کوروش کبیر داریوش کبیر کمبوجیه خشایار شاه [/div][/quote]
من چیکار به کوروش و کمبوجیه دارم،
میگم خدا رو باور داری؟ :icon_10:
سلام دوستان گلم خوبید
تو اول به من بگو مسلمونی یا نه
شب بخیر
شبت خوش
یا حسین الشهید
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]سلام دوستان گلم خوبید
می خواستم کمکم کنید که یه نت خوب برا خودم جور کنم که نیازی به تلفن نداشته باشه چون بقیه با تلفن صحبت میکنن قبض که میاد فقط من استفاده کردم دیگه حوصله بحث ندارم به نظر شما چه نتی بگیرم که تلفن لازم نداشته باشه به صرفه باشه و سرعت بالایی داشته باشه الان با نت ایرانسل اومدم انجمن گوشی رو وصل کردم کامبیوتر باهاش اومدم انجمن سرعتش خیلی کمه می خوام بازی کنم اذیت میشم رایتلم نمی دونم چطوریه وایمکس هم گرونه کلا 100تومن بول دارم راهنمایی کنید لطفا ایرانسل با گوشی میام سرعتش بالاس ولی به رایانه usbوصل میکنم رایانه سرعتش بایینه :icon_7::icon_7::icon_7::(:(:(:(:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
تو اول به من بگو مسلمونی یا نه :icon_10:[/div][/quote]
شب بخیر :icon_10:[/div][/quote]
شبت خوش :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.