سلام من بعد چن روز غیبت و عدم فعالیت اومدم(املام تو حلقتون )
اینجا مشهده و از اینجا تاپیک زدم و اونم با یه نتی که با هزار بدبختی گیر اوردم...
خب حالا چه خبرررررررررررررر؟؟؟؟؟؟
برام دعا میکنی؟
دعا کن سال بعد پزشکی نه زیاده پرستاری قبول شم
دوم یه متروکه میخام بزنم تو شبیه ساز هرچی میزنم میبازم دعا کن من بتونم تسخیرش کنم
ترک مقتدر
لایک یادتون نره
انجمن حمایت از محتاجان لایک
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][b]سلام من بعد چن روز غیبت و عدم فعالیت اومدم(املام تو حلقتون:| )
اینجا مشهده و از اینجا تاپیک زدم و اونم با یه نتی که با هزار بدبختی گیر اوردم...
خب حالا چه خبرررررررررررررر؟؟؟؟؟؟[/b]:P:P:P[/div][/quote]
برام دعا میکنی؟
دعا کن سال بعد پزشکی نه زیاده پرستاری قبول شم :roll:
دوم یه متروکه میخام بزنم تو شبیه ساز هرچی میزنم میبازم دعا کن من بتونم تسخیرش کنم :icon_11::icon_12:
سلام من بعد چن روز غیبت و عدم فعالیت اومدم(املام تو حلقتون )
خب حالا چه خبرررررررررررررر؟؟؟؟؟؟
برام دعا میکنی؟
دعا کن سال بعد پزشکی نه زیاده پرستاری قبول شم
دوم یه متروکه میخام بزنم تو شبیه ساز هرچی میزنم میبازم دعا کن من بتونم تسخیرش کنم
---------
پرستاری شبانه هم شد برو حتی ازادم اوردی حتما برو
از ترم چهار و پنج بهت پول میدن اگرم بری ازاد با پولش میتونی هزینه تحصیلتو بدی ....
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]alirasibonab[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][b]سلام من بعد چن روز غیبت و عدم فعالیت اومدم(املام تو حلقتون:| )
خب حالا چه خبرررررررررررررر؟؟؟؟؟؟[/b]:P:P:P[/div][/quote]
برام دعا میکنی؟
دعا کن سال بعد پزشکی نه زیاده پرستاری قبول شم :roll:
دوم یه متروکه میخام بزنم تو شبیه ساز هرچی میزنم میبازم دعا کن من بتونم تسخیرش کنم :icon_11::icon_12:[/div][/quote]
---------
پرستاری شبانه هم شد برو حتی ازادم اوردی حتما برو ;)
از ترم چهار و پنج بهت پول میدن اگرم بری ازاد با پولش میتونی هزینه تحصیلتو بدی ....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.