lordfina2
boziche
p3yman
بنا به دلایلی که دوست روانیمون پست قبلی رو خراب کرد مجبور به تکرار پست شدیم
نترسیدا
http://uupload.ir/files/iusi_wdddwqed.jpg
خوب حالا که چی ؟ چندتا اکانت خریدید چندتارم با قول پول و کمک تو سرورا بعدی برای کتیبه دور خودتون جمع کردید کتیبه را زدید . الان مثلا میخاید بگید خیلی قوی هستید ؟ هر کدومتون که ادعاش میشد نتونست تک به تک با بهروز یا رضا بزنه . کلا بازیتون همینه یکی یکی همه را میزنید اونم نه تنهایی با 6-7 تا رفیقا هر کدومم با 4-5 تا مولتی
یه چیز دیگه بهت میگم
اول برو فکر کن بعد حرفی رو بزن
یا شایدم بازی رو کامل بلد نیستی اینجوری گفتی
گفتی که تک به تک؟
مگه اینجا مدرسس که تک به تک دعوا کنیم؟
تک به تک باشه که هیچکی جلوداره هیچکی نمیشه گل پسر
اکانتای همر به هم بزنن جفتشون صفر میشن!!!
پس اگه متوجه شدی این پستتو عدم بزن چون به قول شما تک به تک هیچکی برنده نیست!
آخی خوب شد گفتی یاد گرفتم. تو چقدر بازیت خوبه ؟ اینارا از کجا بلدی؟
بازم میگم کوچولو تک به تک یعنی با نیروها یه اکانت نیروها یه اکانت دیگه را دیوار کنی همین . وگرنه کلاه قرمزی هم میتونه با دف گرفتن از 20 تا اکانت اتکا یه اکانتا دف کنه.
بنده خدا حداقل به دوستات بگو میخوان کتیبه آرشیو کنند نیاند بزنند : کتیبه منتقل میشود به ....
ادعاشون ک... خرا پ.... کرده بعد ترسیده بود بهش حمله کنند.
سری بعدی اومدی بگو تا با یه اکانت تنهایی هر چندتا اکانت داری واسه حمله و دفا صاف کنم . ما مثل شما مولتی زن نیستیم. تو یه اکانت نصف دف میسازیم نصف اتک. حالا شما برو التماس کن اکانت بخر بعد بیا بگو من بازیم خوبه من خیلی کله گندم من.....
[quote][div][b]lordfina2[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]p3yman[/b][/div][div]بنا به دلایلی که دوست روانیمون پست قبلی رو خراب کرد مجبور به تکرار پست شدیم
نترسیدا :D
http://uupload.ir/files/iusi_wdddwqed.jpg[/div][/quote]
خوب حالا که چی ؟ چندتا اکانت خریدید چندتارم با قول پول و کمک تو سرورا بعدی برای کتیبه دور خودتون جمع کردید کتیبه را زدید . الان مثلا میخاید بگید خیلی قوی هستید ؟ هر کدومتون که ادعاش میشد نتونست تک به تک با بهروز یا رضا بزنه . کلا بازیتون همینه یکی یکی همه را میزنید اونم نه تنهایی با 6-7 تا رفیقا هر کدومم با 4-5 تا مولتی :icon_13:[/div][/quote]
یه چیز دیگه بهت میگم
اول برو فکر کن بعد حرفی رو بزن
یا شایدم بازی رو کامل بلد نیستی اینجوری گفتی
گفتی که تک به تک؟
مگه اینجا مدرسس که تک به تک دعوا کنیم؟
تک به تک باشه که هیچکی جلوداره هیچکی نمیشه گل پسر
اکانتای همر به هم بزنن جفتشون صفر میشن!!!
پس اگه متوجه شدی این پستتو عدم بزن چون به قول شما تک به تک هیچکی برنده نیست! :)[/div][/quote]
آخی خوب شد گفتی یاد گرفتم. تو چقدر بازیت خوبه ؟ اینارا از کجا بلدی؟
بازم میگم کوچولو تک به تک یعنی با نیروها یه اکانت نیروها یه اکانت دیگه را دیوار کنی همین . وگرنه کلاه قرمزی هم میتونه با دف گرفتن از 20 تا اکانت اتکا یه اکانتا دف کنه.
بنده خدا حداقل به دوستات بگو میخوان کتیبه آرشیو کنند نیاند بزنند : کتیبه منتقل میشود به ....
ادعاشون ک... خرا پ.... کرده بعد ترسیده بود بهش حمله کنند.
سری بعدی اومدی بگو تا با یه اکانت تنهایی هر چندتا اکانت داری واسه حمله و دفا صاف کنم . ما مثل شما مولتی زن نیستیم. تو یه اکانت نصف دف میسازیم نصف اتک. حالا شما برو التماس کن اکانت بخر بعد بیا بگو من بازیم خوبه من خیلی کله گندم من.....