تشکر بینگو جان . کمک بزرگی کردید .
خیر .
خیر .
bingo55521arteاین ایده شما نیز به عنوان یک تراوش ، جای احترام دارد .
شاید یک روز این کار را کردم .
خط سوم نا مفهوم است از پاسخ عاجزم و پوزش میطلبم .
xyzadearteدر سرور ها میبینیم که عملا جاسوسها در مراحل ابتدایی بازی کاربردی میباشند و پس از گذشت مدتی ، عملا نقش مترسک در در شهر ها بازی کرده و عزیزان پلیر ، ترجیح میدهند با تلفات کمتر از 1000 تایی نیروهای غارتگر خود ، به جای تلفات سنگینتر جاسوسان از چند و چون نیروهای دیگران مطلع گردند . ضمنا هزینه و زمان جاسوس سازی را به ساخت دیگر نیروهای پیاده اختصاص میدهند و صف ساخت خود را بی جهت اشغال نمیکنند .
برای ارسال جاسوس دو گزینه میتوان انتخاب نمود . یکی برای دیدن نیروهای حریف و دیگری از بابت مطلع شدن از ساختمانها و منابع . به نظرم اگر جای این دو انشعاب تخصصی ارسال جاسوس ، آنها را یکی کنیم و تمام اطلاعات شهر در یک مرحله شناسایی گردد ، بهتر است .
ضمن آنکه پیشنهاد میکنم گزینه خرابکاری و ترور را برای انتخاب دوم در منوی لشکر کشی جایکزین شود . میتوان همانند نیروهای دیگر قهرمانانی از جاسوسان ساخت و در هر مرحله از ارسال ماموریتشان یا دفاع از شهرشان ، امتیاز تهاجمی و دفاعی به آنها داد . ضمن آنکه بتوانند برای ترور شخصیتهای رقیب گسیلشان کرد ( مثلا قهرمان یا مشاور و ... ) که بسته به توان جاسوس قهرمان ما و بسته به توان دفاعی جاسوسی رقیب ، به تناسب صدماتی وارد کند .
یا برای خرابکاری بفرستیمشان که ساختمانهای رقیب را منهدم نمایند . آن هم بستگی داشته باشد به امتیاز خرابکار ما نسبت به قدرت دفاعی جاسوسی حریف و استحکام ساختمانهایش برای معدوم نمودن . مانند منجنیق یا قهرمانان دیگر .
توضیحات فراوان است در این باب که مابقی را به قوه مخیله دوستان میسپرم و به حتم کارشناس محترم نیز از برای جرح به نظریه یا سخنی در امتداد آن ، ورود خواهند کرد که مایه مسروریست .
مثلا کلنگ زیر لباسشون قایم کنن باهاش عمارت قهرمانان رو پایین بیارن!
من موندم با این ایده های توپت چرا بازی نمی سازی؟
پایهای یه بازی بها هم بسازیم؟
ترجمه خط سومش میشه
آیا شما پایه ای با هم یک بازی بسازیم؟
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران