دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و پروتون ها جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ
شکست عشقی خودشیرینی
خب اون که داشته جوابه غلط میداده ، چه ربطی داره به خودشیرینی ؟؟
همچین می گی بهش شکست عشقی زدم که انگار مثل دو تا کفر عاشق هم بودین ، تو یدفعه گفتی من دیگه تو رو نمی خوام
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و [b]پروتون ها[/b] جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ[/div][/quote]
:|
شکست عشقی :| خودشیرینی :|
خب اون که داشته جوابه غلط میداده ، چه ربطی داره به خودشیرینی ؟؟ :!::!:
همچین می گی بهش شکست عشقی زدم که انگار مثل دو تا کفر عاشق هم بودین ، تو یدفعه گفتی من دیگه تو رو نمی خوام :|
دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و پروتون ها جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ
شکست عشقی خودشیرینی
همچین می گی بهش شکست عشقی زدم که انگار مثل دو تا کفر عاشق هم بودین ، تو یدفعه گفتی من دیگه تو رو نمی خوام
نه ... اخه همه ی این چیزایی که میگفت واسه این بود که جلب توجه کنه ..... عشق اون خودشیرینیه ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و [b]پروتون ها[/b] جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ[/div][/quote]
همچین می گی بهش شکست عشقی زدم که انگار مثل دو تا کفر عاشق هم بودین ، تو یدفعه گفتی من دیگه تو رو نمی خوام :|[/div][/quote]
نه ... اخه همه ی این چیزایی که میگفت واسه این بود که جلب توجه کنه ..... عشق اون خودشیرینیه ....
ما به اساتید دانشگاهمون نمیگیم استاد میگیم ممد جون مطلب رو یکبار دیگه توضیح میدی
شما به معلم های دوزایتون میگید استاد
نه .... الان خواستم کلاس بذارم .....خخخخخخخخ
جرت داری از فامیل معلم یا استاد یا اقا معلم تو کمتر بگو میترسی اگه بگی بندازنت بیرون
این مسئله ها نیست ....
فقط با دوستام عین خل ها به مدیرمون توی جمع خودمون میگیم اتابک ( فامیلیشه ) بعدشم میزنیم زیر خنده ....
@spamino_bot
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و [b]پروتون ها[/b] جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ[/div][/quote]
ما به اساتید دانشگاهمون نمیگیم استاد میگیم ممد جون مطلب رو یکبار دیگه توضیح میدی
شما به معلم های دوزایتون میگید استاد :|[/div][/quote]
نه .... الان خواستم کلاس بذارم .....خخخخخخخخ:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
جرت داری از فامیل معلم یا استاد یا اقا معلم تو کمتر بگو میترسی اگه بگی بندازنت بیرون [/div][/quote]
این مسئله ها نیست ....
فقط با دوستام عین خل ها به مدیرمون توی جمع خودمون میگیم اتابک ( فامیلیشه ) بعدشم میزنیم زیر خنده .... :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|
شکست عشقی خودشیرینی
تواید میزاشتی حرفش تموم شه حالا هرچی که بوده بعد تو با اعتماد ب به نفس غلطش رو میگفتی.اینطوری هم بهتر جلوه میکردی
ااینا تو ادبیات سالای پیشتون بوده..
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و [b]پروتون ها[/b] جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ[/div][/quote]
همچین می گی بهش شکست عشقی زدم که انگار مثل دو تا کفر عاشق هم بودین ، تو یدفعه گفتی من دیگه تو رو نمی خوام :|[/div][/quote]
نه ... اخه همه ی این چیزایی که میگفت واسه این بود که جلب توجه کنه ..... عشق اون خودشیرینیه ....[/div][/quote]
تواید میزاشتی حرفش تموم شه حالا هرچی که بوده بعد تو با اعتماد ب به نفس غلطش رو میگفتی.اینطوری هم بهتر جلوه میکردی
شکست عشقی خودشیرینی
اره ... همین که پیامبر گفته قطع کردن حرف دیگران مثل چنگ زدن به صورتشه ....
ولی من حرفشو قطع نکردم ... اون به حرفش ادامه داد .... این معلم بود که وقتی این حرف از دهن من خارج شد حرف اون رو قطع کرد ...
خخخخخخخخ
@spamino_bot
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دلم خنک شد ... یکی از دوستای مزخرفم داشت واسه استاد شیمی میگفت وقتی الکترون ها و [b]پروتون ها[/b] جا به جا میشن و از این اتم میرن به اون اتم ... در همین لحظه من پریدم وسط حرفش ( البته اون اینقدر مزخرف که به حرف زدنش ادامه میده ... انگار کر هست ) و گفتم پروتون ها جا به جا نمیشن ..... نکبت میخواست پیش استاد خودشیرینی کنه منم بهش شکست عشقی زدم .... خخخخخخ[/div][/quote]
نه ... اخه همه ی این چیزایی که میگفت واسه این بود که جلب توجه کنه ..... عشق اون خودشیرینیه ....[/div][/quote]
[/div][/quote]
اره ... همین که پیامبر گفته قطع کردن حرف دیگران مثل چنگ زدن به صورتشه ....
ولی من حرفشو قطع نکردم ... اون به حرفش ادامه داد .... این معلم بود که وقتی این حرف از دهن من خارج شد حرف اون رو قطع کرد ...
خخخخخخخخ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
آخی
آقا پاشید
ساغر و مهدی میزنن رو میز
منم می خونم
بقیه هم دست میزنن
تو هم بیا وسط برقص
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]پس چرا ساکت شدید ؟[/div][/quote]
:icon_2:
آخی :oops:
آقا پاشید :|
ساغر و مهدی میزنن رو میز :geek:
منم می خونم :icon_10:
بقیه هم دست میزنن :|
تو هم بیا وسط برقص :icon_5:
آخی
آقا پاشید
ساغر و مهدی میزنن رو میز
منم می خونم
بقیه هم دست میزنن
تو هم بیا وسط برقص
در عزای ما بزن و برقص؟
AMIR GUMER
O_o
.
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]پس چرا ساکت شدید ؟[/div][/quote]
تو هم بیا وسط برقص :icon_5:[/div][/quote]
در عزای ما بزن و برقص؟ :icon_6:
آخی
آقا پاشید
ساغر و مهدی میزنن رو میز
منم می خونم
بقیه هم دست میزنن
تو هم بیا وسط برقص
در عزای ما بزن و برقص؟
ما مردیم و زنده شدیم عزای تو تموم نشد
In the name of god
[quote][div][b]خوابم-میاد[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]پس چرا ساکت شدید ؟[/div][/quote]
تو هم بیا وسط برقص :icon_5:[/div][/quote]
در عزای ما بزن و برقص؟ :icon_6:[/div][/quote]
ما مردیم و زنده شدیم عزای تو تموم نشد :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.