هیچ آدابی و ترتیبی مجــو هرچه می خواهد دل تــنــگــت بــگــو
تو تاپیکم گفتم
کلا همتون ادم رو دست به سر میکنید این همه کاربر انلاین فقط 3تاشون ریپلای میدن
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]از خودتون بگید :P بیکار نباشید [/div][/quote]
از چی بگم برات
دوس داری چی از دهنم دراد؟[/div][/quote]
هیچ آدابی و ترتیبی مجــو :mrgreen: هرچه می خواهد دل تــنــگــت بــگــو[/div][/quote]
تو تاپیکم گفتم:mrgreen:[/div][/quote]
:lol: کلا همتون ادم رو دست به سر میکنید :D این همه کاربر انلاین فقط 3تاشون ریپلای میدن
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]از خودتون بگید :P بیکار نباشید [/div][/quote]
از چی بگم برات
دوس داری چی از دهنم دراد؟[/div][/quote]
الان دقیقا اینو از آهنگ یاس در آوردی تخریب نوشتاریش کردی یا ابداع خودت بود؟ :|[/div][/quote]
:icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:[/div][/quote]
خب...
به جمله ای که گفتی فک کردی؟
یعنی با دهنت تولیدی زدی؟
حسن چرا عصابت خورده یه اصل بده سرحال بیا خونسرد باش
این چه قیافه ایه پسر میخوام سر حالت بیارم
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]اینجا متروکه هست فهمیدی:icon_6:[/div][/quote]
:lol: حسن چرا عصابت خورده :?: یه اصل بده سرحال بیا :D خونسرد باش[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
:lol: این چه قیافه ایه پسر :!: میخوام سر حالت بیارم
وقتی با من هستی بحرف چیزی از شکلک حالیم نمیشه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]اینجا متروکه هست فهمیدی:icon_6:[/div][/quote]
:lol: این چه قیافه ایه پسر :!: میخوام سر حالت بیارم [/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
:lol: وقتی با من هستی بحرف :D چیزی از شکلک حالیم نمیشه
تو هم که همچنان ناشناس موندی همیشه هم با این شکلک کسل کننده می پری وسط بحث حالت چطوره
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div]:icon_7:[/div][/quote]
تو هم که همچنان ناشناس موندی :lol: همیشه هم با این شکلک کسل کننده می پری وسط بحث :D حالت چطوره
وقتی با من هستی بحرف چیزی از شکلک حالیم نمیشه
جرا اینجا کسی از شکلک حالیش نیست
عصاب نداریا باشه باو با شکلک
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]اینجا متروکه هست فهمیدی:icon_6:[/div][/quote]
:lol: این چه قیافه ایه پسر :!: میخوام سر حالت بیارم [/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
:lol: وقتی با من هستی بحرف :D چیزی از شکلک حالیم نمیشه[/div][/quote]
جرا اینجا کسی از شکلک حالیش نیست :icon_6:[/div][/quote]
:lol: عصاب نداریا :mrgreen: باشه باو با شکلک
تو هم که همچنان ناشناس موندی همیشه هم با این شکلک کسل کننده می پری وسط بحث حالت چطوره
این مگه ناشناس هست
برای من که تازه بعد 2سال برگشتم اره هنوز خیلیا را نمیشناسم مث خودت
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]:icon_7:[/div][/quote]
تو هم که همچنان ناشناس موندی :lol: همیشه هم با این شکلک کسل کننده می پری وسط بحث :D حالت چطوره[/div][/quote]
این مگه ناشناس هست:icon_2:[/div][/quote]
برای من که تازه بعد 2سال برگشتم اره :mrgreen: هنوز خیلیا را نمیشناسم مث خودت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.