خوابم-میادهوی_نقیخوابم-میادهوی_نقیببین عزیزم قوانین فلسفی بر مبنای کل گفته میشه نه استثناعات
امثال چاوشی و یگانه استثناعات هستن از بین مثلا 1 میلیون خواننده که به هیچ جایی نرسیدن این دو نفر به فرض مثال وضعشون خوب شد و شدن خواننده
متوجه میشی که چی میگم؟
تو این راه امکان داره که درست(البته اگه بخونی) کارت(البته اگه میری) و یا جتی دوستات و خونوادت رو از دست بدی
جدی میگم بی تعارف(اگه میخوای واقعا بشی یه خواننده چون تو ایران رسما فقط یه شجریان رو داریم که شد خواننده و شهرت جهانی گرفت بقیه شهرت جهانی ندارن)
حتی اگه درس هم نمیخونی و کار هم نداری یه موقعی توی زندگیت شاید بشه که بدجوری پول نیاز بشی که بری سر کار و اونجاس که بدلیل نداشتن تخصص(چون مشغول کسب مهارت موسییقی بودی) بدجوری داغون بشی و کارای سخت و بدون حقوقی رو مجبور بشی که انجام بدی
اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش
یعنی نپسندیدم این افتخار رو
البته بعضی جا ها پـارتی هم مورد نیازه
نه عزیزم موسیقی یک هنره و هنر پارتی بردار نیست
الان مثلا میگم شما مداحی رو خوشت میاد اوکی؟به نظر من حتی این هم یک هنره
الان شما یه هیئت داری به فرض اوکی؟
مهدی098 رو پارتی بازی کنی بیاد بشه مداحت اینم که تا حالا هیچی نخونده چه اتفاقی میفته؟
پس اصلا و ابدا هنر پارتی بردار نیست
هست،
تو صدا و سیما اگه پارتی داشته باشی موزیکت پخش میشه ، خب این میشه یجور تبلیغ واست و ملت میشناسنت،
پارتی داشته باشی راه پیدا کنی به یه گروه خوب اونجا بخونی
خب پس پارتی هم موثره
پارتی وقتی به کارت میاد که واقعا صدا داشته باشی و عشق شهرت باشی ولی به هر دری میزنی که به شهرت برسی به راه بسته میرسی
این مرکزی انتقال داده شد