هوی_نقی
اومده بودم یه چیزیو واسه یکی بفرستم اجباری اومدم انجمن نمیخواستم بیام چشم خورد دوباره به این مبحث گوهر بار...
یه مشت بچه
اومدن دارن اظهار نظر میکنن که چی خوبه چی بده سن چی خوبه سن چی بده
عزیزان برید دنبال عروسک بازی و توپ بازیتون آخه شمارو چه به این حرفا
فقط دو تا مسئله رو بگم
یکی درمورد آمار طلاقه و خیانت در زندگیزناشویی
اکثر طلاق ها و خیانت ها مربوط به کسایی هستش که ازدواج در سن پایین میکنن و ازدواج هایی که در سنین بالا اتفاق میفته خیلی خیلی پایدار تره
90 درصد زنان شوهر داار و مردان دارای همسر هم که به همسرانشون خیانت میکنن همگی کسانی هستند که زود ازدواج کردن
چون چشم گشنه بودن و بعد از ازدواج پس از اینکه کمی چشم و گوششون باز شد رفتن به سراغ این چیزا !!!
حالا یه سری آمار های رسمی(توی کشور ایران اینو نگه) ولی اولا شما با عقل خودتون بسنجید که یه آدم بزرگ(با 30 سال سن ) که کلی سرد و گرم روزگار رو چشیده چرا ازدواج میکنه؟میتونه بدون ازدواج بره با هرکسی! و اون شخص چرا باید طلاق بگیره؟با اون سن و سال دیگه روابط بر مبنای احساسات خام نیست
و اگه باورتون هم نمیشه که ازدواج های سن پایین اکثرشون به طلاق مینجامه هر شهری که هستید همین فردا برید جلوی در دادگاه خانواده ی شهرتون و کسایی که اومدن برای طلاق رو ببینید(سن هاشون رو) و حتی ازشون هم بپرسید که چند سالگی ازدواج کردید!
چشمتون که بهتون دروغ نمیگه میگه؟
در ضمئن جایی هم ننوشته که پسر از دختر باید حتما بزرگتر باشه اتفاقا من خودم ززن بگیرم از خودم بزرگتر میگیرم حال بچه بزرگ کردن ندارم
بدرود همه ی دوستان
ازدواج سنتـــی در سن کم پایدار تره
ولی غیر سنتیو قبول دارم که ناپایداره،
این مطلب در 1394/05/18 14:17:03 نوشته شده است و در 1394/05/18 14:31:32 ویرایش شده است .
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div]اومده بودم یه چیزیو واسه یکی بفرستم اجباری اومدم انجمن نمیخواستم بیام چشم خورد دوباره به این مبحث گوهر بار...
یه مشت بچه :D اومدن دارن اظهار نظر میکنن که چی خوبه چی بده سن چی خوبه سن چی بده :D
عزیزان برید دنبال عروسک بازی و توپ بازیتون آخه شمارو چه به این حرفا :D
فقط دو تا مسئله رو بگم
یکی درمورد آمار طلاقه و خیانت در زندگیزناشویی
اکثر طلاق ها و خیانت ها مربوط به کسایی هستش که ازدواج در سن پایین میکنن و ازدواج هایی که در سنین بالا اتفاق میفته خیلی خیلی پایدار تره
90 درصد زنان شوهر داار و مردان دارای همسر هم که به همسرانشون خیانت میکنن همگی کسانی هستند که زود ازدواج کردن
چون چشم گشنه بودن و بعد از ازدواج پس از اینکه کمی چشم و گوششون باز شد رفتن به سراغ این چیزا !!!
حالا یه سری آمار های رسمی(توی کشور ایران اینو نگه) ولی اولا شما با عقل خودتون بسنجید که یه آدم بزرگ(با 30 سال سن ) که کلی سرد و گرم روزگار رو چشیده چرا ازدواج میکنه؟میتونه بدون ازدواج بره با هرکسی! و اون شخص چرا باید طلاق بگیره؟با اون سن و سال دیگه روابط بر مبنای احساسات خام نیست
و اگه باورتون هم نمیشه که ازدواج های سن پایین اکثرشون به طلاق مینجامه هر شهری که هستید همین فردا برید جلوی در دادگاه خانواده ی شهرتون و کسایی که اومدن برای طلاق رو ببینید(سن هاشون رو) و حتی ازشون هم بپرسید که چند سالگی ازدواج کردید!
چشمتون که بهتون دروغ نمیگه میگه؟
در ضمئن جایی هم ننوشته که پسر از دختر باید حتما بزرگتر باشه اتفاقا من خودم ززن بگیرم از خودم بزرگتر میگیرم حال بچه بزرگ کردن ندارم :D
بدرود همه ی دوستان
[/div][/quote]
ازدواج سنتـــی در سن کم پایدار تره :icon_12:
ولی غیر سنتیو قبول دارم که ناپایداره، :icon_10: