شما چه جور پسری میخوای بدم همین الان برات کادو پیچ کنن ؟؟؟
یه دست پنجم در حد نو، شیرینی نخورده برام بفرست به آدرس همین بغل
یه مورد خوب سراق دارم ...
با یه خانم دکتری بوده و تو یه خونه زندگی میکردن منتها خانم دکتره تو اون یه ماهی که با هم بودن 24 ساعته شیفت بود به خاطر همین مورد در حد 0 هستش
این مطلب در 1394/05/24 20:41:16 نوشته شده است و در 1394/05/24 20:41:36 ویرایش شده است .
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sara15101380[/b][/div][div]مگه از این پسرام پیدا میشه:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
شما چه جور پسری میخوای بدم همین الان برات کادو پیچ کنن ؟؟؟ :lol:[/div][/quote]
یه دست پنجم در حد نو، شیرینی نخورده برام بفرست به آدرس همین بغل :roll:[/div][/quote]
یه مورد خوب سراق دارم ...
با یه خانم دکتری بوده و تو یه خونه زندگی میکردن منتها خانم دکتره تو اون یه ماهی که با هم بودن 24 ساعته شیفت بود به خاطر همین مورد در حد 0 هستش :|
تو که همیشه می گفتی خدا شفا بده حالا ایندفعه که باید می گفتی ، نگفتی
In the name of god
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
مبارک :|[/div][/quote]
تو که همیشه می گفتی خدا شفا بده حالا ایندفعه که باید می گفتی ، نگفتی :geek:
آخه خدا اگه میشد خیلی وقت پیش دختر هارو شفا میداد
حتما نمیشه که نداد
هدایت
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
تو که همیشه می گفتی خدا شفا بده حالا ایندفعه که باید می گفتی ، نگفتی :geek:[/div][/quote]
آخه خدا اگه میشد خیلی وقت پیش دختر هارو شفا میداد :|
حتما نمیشه که نداد :roll:
آخه خدا اگه میشد خیلی وقت پیش دختر هارو شفا میداد
حتما نمیشه که نداد
اول شمارو شفا بده ما پیشکش........
تندخویی بی مورد نوعی دیوانگی است، زیرا که تندخو پشیمان می شود، و اگر پشیمان نشد، پس دیوانگی او پایدار است.حضرت علی
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
تو که همیشه می گفتی خدا شفا بده حالا ایندفعه که باید می گفتی ، نگفتی :geek:[/div][/quote]
حتما نمیشه که نداد :roll:[/div][/quote]
اول شمارو شفا بده ما پیشکش........
هدایت
[quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
اول شمارو شفا بده ما پیشکش........[/div][/quote]
عزیزم خدا اگه مارو شفا بده اونوقت شما بی شوهر میمونیا ...
تندخویی بی مورد نوعی دیوانگی است، زیرا که تندخو پشیمان می شود، و اگر پشیمان نشد، پس دیوانگی او پایدار است.حضرت علی
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
عزیزم خدا اگه مارو شفا بده اونوقت شما بی شوهر میمونیا ...[/div][/quote]
من شوهر نمی خوام;)
داری ؟
یا همین که هرشب خوابش رو میبینی برات کافیه ؟
این مطلب در 1394/05/25 12:34:24 نوشته شده است و در 1394/05/25 13:29:56 ویرایش شده است .
هدایت
[quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
من شوهر نمی خوام;)[/div][/quote]
داری ؟
یا همین که هرشب خوابش رو میبینی برات کافیه ؟
داری ؟
یا همین که خوابش رو میبینی هرشب برات کافیه ؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatem.f77[/b][/div][div]روزم مبارک:lol::lol::D:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
من شوهر نمی خوام;)[/div][/quote]
داری ؟
یا همین که خوابش رو میبینی هرشب برات کافیه ؟[/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.