این طور که شما گفتید بازی مثه آب خوردن شده چه خوبه
متاسفانه بله و اصلا هم خوب نیست
چرا خوب نیست اقا مهدی
بازی نکردی نه؟؟
یه سرور بازی کن خودت متوجه میشی
اکثر پروپلیر های قدیمی دیگه بازی نمیکنن ما اومدیم عصرپادشاهان بازی کنیم مدتی گذشت و متوجه شدیم دیگه عصرپادشاهانی درکار نیست به تـقلید از بازی های دیگه خیلی تغییرات انجام دادن
نه بازی نکردم سرور 1 بودم و 5تا 10 دیگه از 10 به بعد نبودم ولی این که شما میگین بازی خیلی راحت تر شده و بهتر شده
ولی نمی دونم چرا شما میگید بتر شده
خودت داری میگی راحت تر شده هر چیزی که راحت تر بشه تعداد افراد بیشتری میتونن توش موفق باشن
قدیم سخت تر بود مهارت بازیکنا بیشتر مشخص میشد قوی از ضعیف متمایز بود
میشه گفت تا به الان شاید 100% تغییرات انجام گرفته به نفع بازیکنان متوسط و ضعیف بود
سیاست جذب و حفظ بازیکنه دیگه.........در هر صورت ما که هنوزم هر از گاهی میایم بازی میکنیم
اره این که میگی درسته اما خوب بازیکنای پروپلیر علاوه بر اینکه بازی برای همه راحت شده اما هرچی باشه اون که پروپلیره شانسم بیشتره
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]این طور که شما گفتید بازی مثه آب خوردن شده :P چه خوبه [/div][/quote]
متاسفانه بله و اصلا هم خوب نیست [/div][/quote]
چرا خوب نیست اقا مهدی[/div][/quote]
بازی نکردی نه؟؟
اکثر پروپلیر های قدیمی دیگه بازی نمیکنن ما اومدیم عصرپادشاهان بازی کنیم مدتی گذشت و متوجه شدیم دیگه عصرپادشاهانی درکار نیست به تـقلید از بازی های دیگه خیلی تغییرات انجام دادن [/div][/quote]
نه بازی نکردم سرور 1 بودم و 5تا 10 دیگه از 10 به بعد نبودم :( ولی این که شما میگین بازی خیلی راحت تر شده و بهتر شده :P
ولی نمی دونم چرا شما میگید بتر شده :!:[/div][/quote]
خودت داری میگی راحت تر شده هر چیزی که راحت تر بشه تعداد افراد بیشتری میتونن توش موفق باشن
میشه گفت تا به الان شاید 100% تغییرات انجام گرفته به نفع بازیکنان متوسط و ضعیف بود
سیاست جذب و حفظ بازیکنه دیگه.........در هر صورت ما که هنوزم هر از گاهی میایم بازی میکنیم :D[/div][/quote]
اره این که میگی درسته اما خوب بازیکنای پروپلیر علاوه بر اینکه بازی برای همه راحت شده اما هرچی باشه اون که پروپلیره شانسم بیشتره :D
این طور که شما گفتید بازی مثه آب خوردن شده چه خوبه
متاسفانه بله و اصلا هم خوب نیست
چرا خوب نیست اقا مهدی
بازی نکردی نه؟؟
اکثر پروپلیر های قدیمی دیگه بازی نمیکنن ما اومدیم عصرپادشاهان بازی کنیم مدتی گذشت و متوجه شدیم دیگه عصرپادشاهانی درکار نیست به تـقلید از بازی های دیگه خیلی تغییرات انجام دادن
نه بازی نکردم سرور 1 بودم و 5تا 10 دیگه از 10 به بعد نبودم ولی این که شما میگین بازی خیلی راحت تر شده و بهتر شده
ولی نمی دونم چرا شما میگید بتر شده
سیاست جذب و حفظ بازیکنه دیگه.........در هر صورت ما که هنوزم هر از گاهی میایم بازی میکنیم
بگو معتاد شدم
آره دیگه چیکار کنیم
######
[quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]این طور که شما گفتید بازی مثه آب خوردن شده :P چه خوبه [/div][/quote]
متاسفانه بله و اصلا هم خوب نیست [/div][/quote]
چرا خوب نیست اقا مهدی[/div][/quote]
بازی نکردی نه؟؟
اکثر پروپلیر های قدیمی دیگه بازی نمیکنن ما اومدیم عصرپادشاهان بازی کنیم مدتی گذشت و متوجه شدیم دیگه عصرپادشاهانی درکار نیست به تـقلید از بازی های دیگه خیلی تغییرات انجام دادن [/div][/quote]
نه بازی نکردم سرور 1 بودم و 5تا 10 دیگه از 10 به بعد نبودم :( ولی این که شما میگین بازی خیلی راحت تر شده و بهتر شده :P
ولی نمی دونم چرا شما میگید بتر شده :!:[/div][/quote]
سیاست جذب و حفظ بازیکنه دیگه.........در هر صورت ما که هنوزم هر از گاهی میایم بازی میکنیم :D[/div][/quote]
بگو معتاد شدم:lol:[/div][/quote]
آره دیگه چیکار کنیم :?
چرا این جا عجیب و غریبه این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم اینا الکین؟
نه دادا تو ماتم هستن.
یا حسین الشهید
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
نه دادا تو ماتم هستن.
چرا این جا عجیب و غریبه این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم اینا الکین؟
نه دادا تو ماتم هستن.
نکنه از این بچه بسیجیایی باوا بیرون از دستتون کشیدم دیگه اینجا راحتم بذارین
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
نه دادا تو ماتم هستن.[/div][/quote]
نکنه از این بچه بسیجیایی :D باوا بیرون از دستتون کشیدم دیگه اینجا راحتم بذارین :lol:
نه دادا تو ماتم هستن.
آخه من چیکاره تو دارم
سوال پرسیدی جوابتو دادم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
نکنه از این بچه بسیجیایی :D باوا بیرون از دستتون کشیدم دیگه اینجا راحتم بذارین :lol:[/div][/quote]
آخه من چیکاره تو دارم:icon_7:
سوال پرسیدی جوابتو دادم :icon_7:
نه دادا تو ماتم هستن.
آخه من چیکاره تو دارم
سوال پرسیدی جوابتو دادم
اخه ماتم چی بچه بسیجی الان که نه عزاست نه شهادت فقط شما بسیجیا هستین که هر روزتون عزا و ماتمه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
نکنه از این بچه بسیجیایی :D باوا بیرون از دستتون کشیدم دیگه اینجا راحتم بذارین :lol:[/div][/quote]
سوال پرسیدی جوابتو دادم :icon_7:[/div][/quote]
اخه ماتم چی بچه بسیجی :!: الان که نه عزاست نه شهادت :arrow: فقط شما بسیجیا هستین که هر روزتون عزا و ماتمه :lol:
نه دادا تو ماتم هستن.
آخه من چیکاره تو دارم
سوال پرسیدی جوابتو دادم
اخه ماتم چی بچه بسیجی الان که نه عزاست نه شهادت فقط شما بسیجیا هستین که هر روزتون عزا و ماتمه
نه دادا بخواطر عزا نیست...
سر حماقت و شایعه سازیه یه سری احمق ماتم گرفتم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
اخه ماتم چی بچه بسیجی :!: الان که نه عزاست نه شهادت :arrow: فقط شما بسیجیا هستین که هر روزتون عزا و ماتمه :lol:[/div][/quote]
سر حماقت و شایعه سازیه یه سری احمق ماتم گرفتم :icon_7:
نه دادا تو ماتم هستن.
آخه من چیکاره تو دارم
سوال پرسیدی جوابتو دادم
باشه حالا شما عزاداری بقیه کاربرا که نوشته انلاین چی اونا دیگه فکر کنم الکین برای اینکه بگن عضو زیاد داریم مگه نه؟
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
اخه ماتم چی بچه بسیجی :!: الان که نه عزاست نه شهادت :arrow: فقط شما بسیجیا هستین که هر روزتون عزا و ماتمه :lol:[/div][/quote]
سر حماقت و شایعه سازیه یه سری احمق ماتم گرفتم :icon_7:[/div][/quote]
:lol: باشه حالا شما عزاداری بقیه کاربرا که نوشته انلاین چی :| اونا دیگه فکر کنم الکین برای اینکه بگن عضو زیاد داریم مگه نه؟ :D
نه دادا تو ماتم هستن.
آخه من چیکاره تو دارم
سوال پرسیدی جوابتو دادم
باشه حالا شما عزاداری بقیه کاربرا که نوشته انلاین چی اونا دیگه فکر کنم الکین برای اینکه بگن عضو زیاد داریم مگه نه؟
دادا این سیـستم انجمن خرابه،
طرف 20 دقیقه پیش هم کامپیوتر رو خاموش کرده باشه بازم تو لیت آنلاینا اسمش هست،
الان 4_5 نفر اول لیست فقط آنلاینن...
این مطلب در 1394/04/31 23:25:23 نوشته شده است و در 1394/04/31 23:25:35 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]چرا این جا عجیب و غریبه :D این همه ادم انلاین پایین صفحه نوشته اما من فقط با سه نفرشون حرف زدم :D اینا الکین؟[/div][/quote]
سر حماقت و شایعه سازیه یه سری احمق ماتم گرفتم :icon_7:[/div][/quote]
:lol: باشه حالا شما عزاداری بقیه کاربرا که نوشته انلاین چی :| اونا دیگه فکر کنم الکین برای اینکه بگن عضو زیاد داریم مگه نه؟ :D[/div][/quote]
دادا این سیـستم انجمن خرابه،
طرف 20 دقیقه پیش هم کامپیوتر رو خاموش کرده باشه بازم تو لیت آنلاینا اسمش هست،
الان 4_5 نفر اول لیست فقط آنلاینن...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.