یکی از فانتزیام توو بازی اینه که 48تا نقره آرشیو کنم با 12 تا طلا
کتیبه نیومده ول کنم برم، هیشکی نتونه کتیبه رو درآره
بی مزه هم خودتی
...
یکی از فانتزیام توو بازی اینه که 48تا نقره آرشیو کنم با 12 تا طلا
کتیبه نیومده ول کنم برم، هیشکی نتونه کتیبه رو درآره :mrgreen:
بی مزه هم خودتی :icon_10:
منم فانتزیم اینه وقتی هادی 48 تا کلید و صندوق زد و 12 تا طلا رو زد قبل اینکه بره همه رو ازش غارت کنم و بدم فقیر فقرا
حالا اگه ما این همه رو آرشیو کردیم، فقیر فقرا رو بیار پول آرشیو رو میدم بهشون فانتزیمو خراب نکنی فقط
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]منم فانتزیم اینه وقتی هادی 48 تا کلید و صندوق زد و 12 تا طلا رو زد قبل اینکه بره همه رو ازش غارت کنم و بدم فقیر فقرا :roll:[/div][/quote]
حالا اگه ما این همه رو آرشیو کردیم، فقیر فقرا رو بیار پول آرشیو رو میدم بهشون فانتزیمو خراب نکنی فقط :P
منم فانتزیم اینه وقتی هادی 48 تا کلید و صندوق زد و 12 تا طلا رو زد قبل اینکه بره همه رو ازش غارت کنم و بدم فقیر فقرا
نوشته آرشیو جیگر
ارشیو رو نمیتونی غارت کنی
جیگر قبل اینکه آرشیو کنه ازش غارت کنم به فانتزی من چیکار داری تو اصن فانتزیه عشقم میکشه حتی آرشیو شده ازش غارت کنم
######
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]منم فانتزیم اینه وقتی هادی 48 تا کلید و صندوق زد و 12 تا طلا رو زد قبل اینکه بره همه رو ازش غارت کنم و بدم فقیر فقرا :roll:[/div][/quote]
نوشته آرشیو جیگر :|
ارشیو رو نمیتونی غارت کنی :geek:[/div][/quote]
جیگر قبل اینکه آرشیو کنه ازش غارت کنم به فانتزی من چیکار داری تو اصن فانتزیه عشقم میکشه حتی آرشیو شده ازش غارت کنم :|
حالا اگه ما این همه رو آرشیو کردیم، فقیر فقرا رو بیار پول آرشیو رو میدم بهشون فانتزیمو خراب نکنی فقط
نه دیگه قراره تو فانتزیم نذارم کار به اونجاها بکشه
همه رو ازت غارت میکنم میدم به اکانت های کوچولو موچولو
######
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]منم فانتزیم اینه وقتی هادی 48 تا کلید و صندوق زد و 12 تا طلا رو زد قبل اینکه بره همه رو ازش غارت کنم و بدم فقیر فقرا :roll:[/div][/quote]
حالا اگه ما این همه رو آرشیو کردیم، فقیر فقرا رو بیار پول آرشیو رو میدم بهشون فانتزیمو خراب نکنی فقط :P[/div][/quote]
نه دیگه قراره تو فانتزیم نذارم کار به اونجاها بکشه
همه رو ازت غارت میکنم میدم به اکانت های کوچولو موچولو :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.