من خودم به شخصه هر وقت برام همچین اتفاقی بیفته حملاتم رو بهش توقف می کنم ، ولی تا به حال اینطور نشد و برعکس شد بهم فحش یا تحدید می کردن منم با منجنیق صفرشون می کردم ، اونایی هم که فحش میدادن به پشتیبانی می گفتم مسدود میشدن
In the name of god
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/31 13:25:01
من خودم به شخصه هر وقت برام همچین اتفاقی بیفته حملاتم رو بهش توقف می کنم ، ولی تا به حال اینطور نشد و برعکس شد بهم فحش یا تحدید می کردن منم با منجنیق صفرشون می کردم ، اونایی هم که فحش میدادن به پشتیبانی می گفتم مسدود میشدن In the name of god
|
|
1394/04/31 13:29:22
بیخیال بااااا بقول معروف من که ردیفم پ بقیه رو ولش دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن! این کلمات بهم دوخته شده کجا ، احساسات من کجا... این بار ، نخوانده مرا بفهم... |
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/31 13:31:45
یه بار تو سرور 26 همچین اتفاقی افتاد طرف دختر بود اوایلش چند تا بهم بد بیرا گفت اول بهش تذکر دادم گفتم فحش نده اهمیت نداد چند تا از ساختموناشو زدم ، طفلکی اومد پیشم با گریه و زاری با هام حرف زد دلم حسابی براش سوخت ، بهش گفتم خب دوباره بساز بهم گفت چه فایده تو که همه رو زدی بهش گفتم خودم بهت کمک می کنم ، بهش کمک کردم آوردمش بالا انقدر خوشحال شد که نگو در حین ساخت شهرش بهش حمله می کردن هر کی بهش حمله می کرد رو میزدم ، خیلی باحال بود بلاخره تو این بازی تونستیم دل یک مسلمون رو شاد کنیم In the name of god
|
|
1394/04/31 16:13:23
اگ پسر بودم همین کارو میکردی؟؟ ـــــــــــــــ
--??!؟؟-- ---♦7♦--- ـــــــــــــــ |
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/31 16:40:59
آره ، پسر هم برام پیش اومده تو همون سرور 26 هم بوده In the name of god
|
|
1394/04/31 17:47:17
شک دارم ـــــــــــــــ