سوالی دیگر چرا تو دوز اولین مهره رو هر کی بندازه احتمال بردش زیاده
من همیشه دومی بودم ولی بردم
ترجیح میدم دوم باشم... ولی اولم باشم میبرم...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]سوالی دیگر چرا تو دوز اولین مهره رو هر کی بندازه احتمال بردش زیاده[/div][/quote]
من همیشه دومی بودم ولی بردم :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
:ugeek:[/div][/quote]
ترجیح میدم دوم باشم... ولی اولم باشم میبرم... :lol: :icon_10:
سوالی دیگر چرا تو دوز اولین مهره رو هر کی بندازه احتمال بردش زیاده
من همیشه دومی بودم ولی بردم
چیه
راس میگم دیگه دروغ که ندارم.
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]سوالی دیگر چرا تو دوز اولین مهره رو هر کی بندازه احتمال بردش زیاده[/div][/quote]
من همیشه دومی بودم ولی بردم :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
:ugeek:[/div][/quote]
چیه:!::!::!::!::!::!::!::!:
راس میگم دیگه دروغ که ندارم. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.