اتحاد فقط دره گرگ ها.ƲαƖƖєу OƑ ƬHƐ ƜσƖνєѕ اون بالا بالا ها داره پادشاهی میکنه
دره فارمها بیشتر بهش میخوره
شما خودت تونستی از اتحاد ما کسی رو فارم کنی؟
موسستون فارم منه
جل الخالق
شوخی کردم دره گرگها خیلی قوین منتها الان معلوم نیست یکی دو هفته باس صبر کرد
منم لبخند زدم یعنی متوجه شدم
منم میدونم فهمیدی ولی چون حقیرشون کردم خواستم همینجا اعلام کنم قوی هستن یه وقت کسی خیال نکنه واقعا ضعیفن
######
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hadi2204[/b][/div][div]اتحاد فقط دره گرگ ها.ƲαƖƖєу OƑ ƬHƐ ƜσƖνєѕ اون بالا بالا ها داره پادشاهی میکنه:icon_12:[/div][/quote]
دره فارمها بیشتر بهش میخوره :icon_10:[/div][/quote]
شما خودت تونستی از اتحاد ما کسی رو فارم کنی؟ :D[/div][/quote]
موسستون فارم منه [/div][/quote]
جل الخالق :D[/div][/quote]
شوخی کردم دره گرگها خیلی قوین منتها الان معلوم نیست یکی دو هفته باس صبر کرد :D[/div][/quote]
منم لبخند زدم یعنی متوجه شدم ;)[/div][/quote]
منم میدونم فهمیدی ولی چون حقیرشون کردم خواستم همینجا اعلام کنم قوی هستن یه وقت کسی خیال نکنه واقعا ضعیفن :D
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]hadi2204[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hadi2204[/b][/div][div]اتحاد فقط دره گرگ ها.ƲαƖƖєу OƑ ƬHƐ ƜσƖνєѕ اون بالا بالا ها داره پادشاهی میکنه:icon_12:[/div][/quote]
دره فارمها بیشتر بهش میخوره :icon_10:[/div][/quote]
اگه فارم بودن که بیشتربن نیروی سرورو نداشتن.
به نظرم اتحاد رفقا با طمع اومد بالا هم باعث منحل شدن ماورا شد هم the bests[/div][/quote]
به غارتتون نمیخوره اینقدر نیرو داشته باشید[/div][/quote]
داریم..رو نمیکنیم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.