-------
خوبی ساغر جووون چه خبر خانمی
امتحانات چطور شدن خوب بود ؟
مرسی عزیزم..
خوب بودن خداروشکر
دروغ میگی
رفتم یه رشته آی ای ک به هرکی میگم فشمممم میده...
ولی به خدا ددانشگاه میخام برم دانشگاه هنر:-[
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]بچه ها بیاین ببینم دلم براتون تنگ شده :P
خوبین ؟[/div][/quote]
قربون دلتB-)[/div][/quote]
-------
خوبی ساغر جووون چه خبر خانمی :P
امتحانات چطور شدن خوب بود ؟ :P[/div][/quote]
مرسی عزیزم..
خوب بودن خداروشکر
[/div][/quote]
دروغ میگی :)[/div][/quote]
:|
رفتم یه رشته آی ای ک به هرکی میگم فشمممم میده...
ولی به خدا ددانشگاه میخام برم دانشگاه هنر:-[
دلم برای عالمی تنگ شده ای کاش ازش اطلاعات تماسی چیزی داشتیم
کلا صفای این انجمن به چند نفره: پروازه ... مهدی... عالمی... سارگن.... زویا.... و دو نفر دیگه ک یاددم نمیاد اسمشونو
Arkadaş giti
کلا صفای این انجمن به چند نفره: پروازه ... مهدی... عالمی... سارگن.... زویا.... و دو نفر دیگه ک یاددم نمیاد اسمشونو;)
باع شما ها هم مثل پیرمردا هی شکلک بزاریداااااااااا
خو دلم براتون تنگ شده بود
پیرمردها هم مگه بازی میکنن؟
-------
مگه اونا دل ندارن
من تو این بازی 35 ساله هم میشناسم ولی ی رازه ب هیچ کی نمیگم کیه
من میدونم کیه ...
--------
هیس
شنوندگان حرف نمیزنن
اسمش با ر شروع میشه
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]hadi2204[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]باع شما ها هم مثل پیرمردا هی شکلک بزاریداااااااااا
خو دلم براتون تنگ شده بود :roll:[/b][/div][/quote]
پیرمردها هم مگه بازی میکنن؟:P[/div][/quote]
-------
مگه اونا دل ندارن :(
من تو این بازی 35 ساله هم میشناسم ولی ی رازه ب هیچ کی نمیگم کیه :icon_0:[/div][/quote]
من میدونم کیه ...[/div][/quote]
--------
هیس
شنوندگان حرف نمیزنن :P[/div][/quote]
اسمش با [b]ر[/b] شروع میشه:?::?::?::?::?::?::?:
کلا صفای این انجمن به چند نفره: پروازه ... مهدی... عالمی... سارگن.... زویا.... و دو نفر دیگه ک یاددم نمیاد اسمشونو
h127 یادت رفت
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]دلم برای عالمی تنگ شده ای کاش ازش اطلاعات تماسی چیزی داشتیم
کلا صفای این انجمن به چند نفره: پروازه ... مهدی... عالمی... سارگن.... زویا.... و دو نفر دیگه ک یاددم نمیاد اسمشونو;)[/div][/quote]
[i]h127[/i] یادت رفت
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]دلم برای عالمی تنگ شده ای کاش ازش اطلاعات تماسی چیزی داشتیم
کلا صفای این انجمن به چند نفره: پروازه ... مهدی... عالمی... سارگن.... زویا.... و دو نفر دیگه ک یاددم نمیاد اسمشونو;)[/div][/quote]
من خودم یکی از اون دو نفرم :D
--------
مرسی طاها جان
خودتم جزشونی ...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
--------
مرسی طاها جان
خودتم جزشونی ... :mrgreen:
باع شما ها هم مثل پیرمردا هی شکلک بزاریداااااااااا
خو دلم براتون تنگ شده بود
پیرمردها هم مگه بازی میکنن؟
-------
مگه اونا دل ندارن
من تو این بازی 35 ساله هم میشناسم ولی ی رازه ب هیچ کی نمیگم کیه
من میدونم کیه ...
--------
هیس
شنوندگان حرف نمیزنن
اسمش با ر شروع میشه
-------
نوچ
ااا میخوای زیر زبونمو بکشی
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]hadi2204[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]باع شما ها هم مثل پیرمردا هی شکلک بزاریداااااااااا
پیرمردها هم مگه بازی میکنن؟:P[/div][/quote]
-------
مگه اونا دل ندارن :(
من تو این بازی 35 ساله هم میشناسم ولی ی رازه ب هیچ کی نمیگم کیه :icon_0:[/div][/quote]
من میدونم کیه ...[/div][/quote]
--------
هیس
شنوندگان حرف نمیزنن :P[/div][/quote]
اسمش با [b]ر[/b] شروع میشه:?::?::?::?::?::?::?:[/div][/quote]
-------
نوچ 8-)
ااا میخوای زیر زبونمو بکشی :icon_14:
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]باع شما ها هم مثل پیرمردا هی شکلک بزاریداااااااااا
والا پیرمردا شکلک نمیزارن
اگه پیرمرد داشتیم که جا شکلک میومد به راه راست هدایتت میکرد ;)
ی دلم گرفت
ی رمانی صفای انجمن به من دوستام بود که الان نیستن
الان دیگه دوره ما گذشت:-D
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ی دلم گرفت
ی رمانی صفای انجمن به من دوستام بود که الان نیستن
الان دیگه دوره ما گذشت:-D
آقا سیل اومده مازاراتی یکی افتاده خونه ما رفتیم کلی باهاش عشق و حال و دور دور مال هر کی هست راضی باشه
اگه ایرانی هستی انتشار بده برسه به دست صاحبش
######
آقا سیل اومده مازاراتی یکی افتاده خونه ما رفتیم کلی باهاش عشق و حال و دور دور مال هر کی هست راضی باشه
اگه ایرانی هستی انتشار بده برسه به دست صاحبش :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.