درس هایی از بازی رو شروع به نگارشش خواستم که بکنم که حداقل بد قولی ای نکرده باشیم یچی بنویسیم واستون
خب درس هایی که ازین بازی آموختم که در صورت حمایت از پست ادامه دارن این دروس کم نیست
1_هرکسی دارای 3 شخصیت هستش:
یک)شخصیت واقعیش توی دنیای بیرون
دو)شخصیت صوتیش و نوا و آوای اون شخص(تلفنی)
سه)شخصیت دنیای مجازیش همین چیزایی که مینویسیم یعنی
که خب من پس از پی بردن به این مسئله بسیار بسیار تلاش کردم که هر 3 شخصیتم رو تبدیله به یک شخصیت بکنم و فکر میکنم که سر همین هم باشه که همه بهم میگن که خیلی آدم عجیبی هستی چون این 3 شخصیت که هر کدومش رسما یک انسان 100 درصد متفاوت با اونیکی هستش رو تبدیل کردم به یک انسان واحد
هممون هم داریم اینو
یه مثالی میزنم که بیشتر درک بکنید این حرف رو
با خیلیا تلفنی صحبت میکردم
یکیشو صداشو میشنوید و توسط صداش و نوع گویشش براش یک شخصیت و و یک قیافه ی حدودی رو در نظر میگیرید(وقتی که هنوز طرف رو ندید) ولی وقتی که طرف رو میبینید جا میخورید
دقیقا مثل گویندگان رادیو صداهاشون دیدید چقدر خفنه؟حالا قیافه هاشون رو ببینید
شکست عشقی میخورید
مثلا یه آقایی هست توی تلویزیون بسیار بسیار خوش صدا و مثلا گوینده ی برنامه ی محله ی ما شبکه ی تهرانه
فوق العادس این بشر صداش
ولی وقتی قیافش رو دیدم اساسی جا خوردم
هیچ شباهتی با اون چیزی که فکر میکردم نداشت !
این موضوع رو پس از پی بردنش توی عصر پادشاهان و شرایطی گه واسم پیش اومد یکم چشمم باز شد و دقت کردم و دیدم که همه جا هم صادقه
مثلا خودم یه خانومی بود توی اتحادم این صداش اینقدر ناز بود که اصلا پیش خودم میگفتم این سیندرلاس
یه سری با هم قرار گذاشتیم
چشتون روز بد نبینه شبیه جادوگر شهر اورگ(اگه اشتباه ننوشته باشم یعنی خیلی زشت بود) بودش
یا یه همبازی داشتم به اسم حسین که نزدیک یک سال فقط صدای همو میشنیدیم و تلفنی با هم در ارتباط بودیم
خلاصه یه بار همدیگرو دیدیم
همیشه فکر میکردم ازین آدمای خیلی مهربون تپل مپل باشه آخه صداش خیلی ناز بود
ولی وقتی دیدمش.....
بخدا شبیه چنگیز خان مغول بود داشت خون از سیبیلاش میچکید
اصلا اساسی این بشر ترسناک بود مونده بودم خدایا این نخوره منو الان
اینم منو که دید گفت تو رهامی؟ گفتم اگه خداا قبول کنه
کففت جرا این شکلی ای تو؟من فکر میکردم یه آدم دو متری هیکلی باشه تو بودی به همه اینقدر حمله میکردی شاخو شونه میکشیدی؟
یزید دو هفتس سیبیل گذاشتم از ترست الان نیایم بزنی پرپرمون کنی
خلاصه میگم اصلا شباهتی وجود نداره
درمورد شخصیت متنی هم که مطمئنا همتون بهش رسیدید توی متن شاید خیلی قوی بتونید صحبت بکنید ولی شاید اصلا نتونید با کسی ارتباط برقرار بکنید
یا فیلسوفی هست به نام برنارد راسل که من میپرستمش حداقل
بعد از اینکه عکسشو دیدم واقعا موندم این آیا همون آدمه؟
پس نتیجه:
سعی بکنید هر سه تا انسانی که هستید رو بشناسید و غریب نباشید با خودتون و با صدا یا متن کسی پی نبرید که چجوری آدمیه چون هر شخصیت واسه ی خودش مجزاست و هیچ ربطی به اون یکی نداره و اصلی ترین شخصیت شخصیت حضوری و توی دنیای بیرونتونه
باور بکنید باور بکنید از نوشتار و یا صحبت طرف غیر رو در رو به هیچ عنوان نمیشه فهمید طرف چجوری آدمیه
خودم رفیقای خیلی حیلی باحالی دارم که تو نوشتن تعطیل و تو حرف زدن(پشت تل) احساس میکنید یه آدم خیلی سطح پایین هستن ولی وقتی حضویری باهاشونم میگم اصلا ازین آدم باحال تر نداریم
[b]زیر 25 تا لایک بخوره پست ادامه نخواهم داد نوشتن رو
خب درس هایی که ازین بازی آموختم که در صورت حمایت از پست ادامه دارن این دروس کم نیست
1_هرکسی دارای 3 شخصیت هستش:
یک)شخصیت واقعیش توی دنیای بیرون
دو)شخصیت صوتیش و نوا و آوای اون شخص(تلفنی)
سه)شخصیت دنیای مجازیش همین چیزایی که مینویسیم یعنی
که خب من پس از پی بردن به این مسئله بسیار بسیار تلاش کردم که هر 3 شخصیتم رو تبدیله به یک شخصیت بکنم و فکر میکنم که سر همین هم باشه که همه بهم میگن که خیلی آدم عجیبی هستی چون این 3 شخصیت که هر کدومش رسما یک انسان 100 درصد متفاوت با اونیکی هستش رو تبدیل کردم به یک انسان واحد
هممون هم داریم اینو
یه مثالی میزنم که بیشتر درک بکنید این حرف رو
با خیلیا تلفنی صحبت میکردم
یکیشو صداشو میشنوید و توسط صداش و نوع گویشش براش یک شخصیت و و یک قیافه ی حدودی رو در نظر میگیرید(وقتی که هنوز طرف رو ندید) ولی وقتی که طرف رو میبینید جا میخورید
دقیقا مثل گویندگان رادیو صداهاشون دیدید چقدر خفنه؟حالا قیافه هاشون رو ببینید
شکست عشقی میخورید
مثلا یه آقایی هست توی تلویزیون بسیار بسیار خوش صدا و مثلا گوینده ی برنامه ی محله ی ما شبکه ی تهرانه
فوق العادس این بشر صداش
ولی وقتی قیافش رو دیدم اساسی جا خوردم
هیچ شباهتی با اون چیزی که فکر میکردم نداشت !
این موضوع رو پس از پی بردنش توی عصر پادشاهان و شرایطی گه واسم پیش اومد یکم چشمم باز شد و دقت کردم و دیدم که همه جا هم صادقه
مثلا خودم یه خانومی بود توی اتحادم این صداش اینقدر ناز بود که اصلا پیش خودم میگفتم این سیندرلاس
یه سری با هم قرار گذاشتیم
چشتون روز بد نبینه شبیه جادوگر شهر اورگ(اگه اشتباه ننوشته باشم یعنی خیلی زشت بود) بودش
یا یه همبازی داشتم به اسم حسین که نزدیک یک سال فقط صدای همو میشنیدیم و تلفنی با هم در ارتباط بودیم
خلاصه یه بار همدیگرو دیدیم
همیشه فکر میکردم ازین آدمای خیلی مهربون تپل مپل باشه آخه صداش خیلی ناز بود
ولی وقتی دیدمش.....
بخدا شبیه چنگیز خان مغول بود داشت خون از سیبیلاش میچکید
اصلا اساسی این بشر ترسناک بود مونده بودم خدایا این نخوره منو الان
اینم منو که دید گفت تو رهامی؟ گفتم اگه خداا قبول کنه
کففت جرا این شکلی ای تو؟من فکر میکردم یه آدم دو متری هیکلی باشه تو بودی به همه اینقدر حمله میکردی شاخو شونه میکشیدی؟
یزید دو هفتس سیبیل گذاشتم از ترست الان نیایم بزنی پرپرمون کنی
خلاصه میگم اصلا شباهتی وجود نداره
درمورد شخصیت متنی هم که مطمئنا همتون بهش رسیدید توی متن شاید خیلی قوی بتونید صحبت بکنید ولی شاید اصلا نتونید با کسی ارتباط برقرار بکنید
یا فیلسوفی هست به نام برنارد راسل که من میپرستمش حداقل
بعد از اینکه عکسشو دیدم واقعا موندم این آیا همون آدمه؟
پس نتیجه:
سعی بکنید هر سه تا انسانی که هستید رو بشناسید و غریب نباشید با خودتون و با صدا یا متن کسی پی نبرید که چجوری آدمیه چون هر شخصیت واسه ی خودش مجزاست و هیچ ربطی به اون یکی نداره و اصلی ترین شخصیت شخصیت حضوری و توی دنیای بیرونتونه
باور بکنید باور بکنید از نوشتار و یا صحبت طرف غیر رو در رو به هیچ عنوان نمیشه فهمید طرف چجوری آدمیه
خودم رفیقای خیلی حیلی باحالی دارم که تو نوشتن تعطیل و تو حرف زدن(پشت تل) احساس میکنید یه آدم خیلی سطح پایین هستن ولی وقتی حضویری باهاشونم میگم اصلا ازین آدم باحال تر نداریم
[b]زیر 25 تا لایک بخوره پست ادامه نخواهم داد نوشتن رو
این مطلب در 1394/04/29 14:35:48 نوشته شده است و در 1394/04/29 15:57:59 ویرایش شده است .
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha