میشه به عنوان رشوه استفاده کرد
یا بده به گینگزا ازت محافظت کنن یا کتیبه رو بهت
چجوری رشوه میدی؟؟؟
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]میشه به عنوان رشوه استفاده کرد:icon_10:
یا بده به گینگزا ازت محافظت کنن یا کتیبه رو بهت:icon_10:[/div][/quote]
چجوری رشوه میدی؟؟؟
یه چیزی جدیدا شده هر * یه سوالی میپرسه بقیه به جای جواب میان زیر پستش اسپم میذارن
برادر من نکن
طرف تاپیک گذاشته چوابشو بگیره نه شما .... بگین
ممنون!
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یه چیزی جدیدا شده هر کس یه سوالی میپرسه بقیه به جای جواب میان زیر پستش اسپم میذارن
برادر من نکن
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_4:[/div][/quote]
ممنون!:D
یه چیزی جدیدا شده هر * یه سوالی میپرسه بقیه به جای جواب میان زیر پستش اسپم میذارن
برادر من نکن
سوال داریم تا سوال ... آدابی هست واسه پرسیدن و باید در جای مناسب و زمان مناسب پرسیده بشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یه چیزی جدیدا شده هر کس یه سوالی میپرسه بقیه به جای جواب میان زیر پستش اسپم میذارن
برادر من نکن
طرف تاپیک گذاشته چوابشو بگیره نه شما .... بگین[/div][/quote]
سوال داریم تا سوال ... آدابی هست واسه پرسیدن و باید در جای مناسب و زمان مناسب پرسیده بشه :icon_10:
برادر من نکن
سوال داریم تا سوال ... آدابی هست واسه پرسیدن و باید در جای مناسب و زمان مناسب پرسیده بشه
بله ایشون خودشون دکترای سوال و جواب دارن به حرفاش گوش بدید
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یه چیزی جدیدا شده هر کس یه سوالی میپرسه بقیه به جای جواب میان زیر پستش اسپم میذارن
برادر من نکن
طرف تاپیک گذاشته چوابشو بگیره نه شما .... بگین[/div][/quote]
سوال داریم تا سوال ... آدابی هست واسه پرسیدن و باید در جای مناسب و زمان مناسب پرسیده بشه :icon_10:
[/div][/quote]
بله ایشون خودشون دکترای سوال و جواب دارن به حرفاش گوش بدید :mrgreen:
سلام،
بازم من اومدم!
خب پس با سکه راحت میشه به تاپ غارت و کلا به جاهایی رسید وحداقل یه کلید طلایی چیزی زد.
اما خب مسئله این هست که چطوری سکه ها رو خرج کنیم؟
مثلا چه چیز هایی فایده دارن که فعال بشن و چه قدر تمدید بشن؟
لطفا تاپ های بازی تجربه هاشون رو بگن ماهم استفاده کنیم.
لطفا کسی اسپم نده.
همش به اینجا ختم میشه
http://s3.picofile.com/file/8201005350/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
[quote][div][b]سخمفشده[/b][/div][div]سلام،
بازم من اومدم!:D
خب پس با سکه راحت میشه به تاپ غارت و کلا به جاهایی رسید وحداقل یه کلید طلایی چیزی زد.
اما خب مسئله این هست که چطوری سکه ها رو خرج کنیم؟:|
مثلا چه چیز هایی فایده دارن که فعال بشن و چه قدر تمدید بشن؟
لطفا تاپ های بازی تجربه هاشون رو بگن ماهم استفاده کنیم.:D
لطفا کسی اسپم نده.:mrgreen:
[/div][/quote]
همش به اینجا ختم میشه :roll:
http://s3.picofile.com/file/8201005350/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg
اولش 40درصد مهمه بعدشم ساخت 2ساختمان و اگه غارتت هم خوب بود ساخت سریع سرباز . بقیشم به استراتژی خودت بستگی داره
یعنی چی استراتژی؟
چه جوری؟
یعنی بستگی به شرایطت توی سرور داره
مثلا یه موقعی از سرور میشه که دیگه افتادی رو روال تسخیر متروکه من خودم 30تا مشاور میفرستم برای اینکه وقتمو نگیره آموزش سریع مشاور را هم فعال میکنم اما هیچکس نمیاد اول سرور اینو فعال کنه
پس بستگی به شرایطت توی سرور داره رفیق گلم
ممنون!
حالا بقیه تاپ هاهم نظرشون رو بگن!
(دلیل این که من از این جور تاپیک ها میزارم این هست که بازی جذاب تر بشه وبه روال قبلی برگرده!)
این مطلب در 1394/04/28 18:06:11 نوشته شده است و در 1394/04/28 18:06:37 ویرایش شده است .
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]سخمفشده[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]اولش 40درصد مهمه بعدشم ساخت 2ساختمان و اگه غارتت هم خوب بود ساخت سریع سرباز . بقیشم به استراتژی خودت بستگی داره[/div][/quote]
یعنی چی استراتژی؟
چه جوری؟
:D[/div][/quote]
یعنی بستگی به شرایطت توی سرور داره
مثلا یه موقعی از سرور میشه که دیگه افتادی رو روال تسخیر متروکه من خودم 30تا مشاور میفرستم برای اینکه وقتمو نگیره آموزش سریع مشاور را هم فعال میکنم اما هیچکس نمیاد اول سرور اینو فعال کنه
پس بستگی به شرایطت توی سرور داره رفیق گلم [/div][/quote]
ممنون!
حالا بقیه [b]تاپ ها[/b]هم نظرشون رو بگن!
(دلیل این که من از این جور تاپیک ها میزارم این هست که بازی جذاب تر بشه وبه روال قبلی برگرده!:))
آغو اینجوری بازی یاد نمیگیری که باس بری با یه پلیر نسبتا بهتر از خودت بازی کنی آروم آروم خودت راهتو پیدا میکنی...
رفتن تو جزییات اشتباهه چون من به شخصه خیلی کم خرج میکنم و بازیم بر اون اساسه دوستانی هم هستن خیلی هم حرفه این ولی زیادم خرج میکنن... شما باس راه خودتو پیدا کنی...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
آغو اینجوری بازی یاد نمیگیری که باس بری با یه پلیر نسبتا بهتر از خودت بازی کنی آروم آروم خودت راهتو پیدا میکنی...
رفتن تو جزییات اشتباهه چون من به شخصه خیلی کم خرج میکنم و بازیم بر اون اساسه دوستانی هم هستن خیلی هم حرفه این ولی زیادم خرج میکنن... شما باس راه خودتو پیدا کنی... :icon_10:
برادر من نکن
الان منظورت از .... این بود که جای خالی رو با عبارت مناسب پر کنیم؟
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
برادر من نکن
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_4:[/div][/quote]
الان منظورت از .... این بود که جای خالی رو با عبارت مناسب پر کنیم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.